15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Halloween-ideer for menn: kostymer og sminke inspirert av 5 populære TV-serier

Er du fan av TV -serier? Det er uforglemmelige mannlige karakterer som er så ikoniske at bildet deres forblir hos oss for alltid. Når Halloween nærmer seg, kan du sette sammen en forkledning for favorittfiguren din! Uansett hvilken sjanger du foretrekker – sci -fi, action eller fantasi – finner du den i vårt bildegalleri med Halloween -ideer for menn! I det følgende viser vi deg 5 karakterer fra kjente TV-serier og gir deg tips om hvordan du kan lage dine egne kostymer og sminke.

Hvordan kle seg ut som Floki fra Vikings?

menn sminker halloween Floki

Her er en enkel Halloween -look for menn med skjegg: Floki – den modige krigeren og eksentriske båtbyggeren, bestevenn av Ragnar Lothbrok fra TV -programmet “Vikings” på History Channel! Floki, spilt av skuespiller Gustaf Skarsgård, og hans utseende legemliggjør middelalderstilen. For å forvandle deg selv til denne TV -karakteren trenger du et vikingdrakt. Denne består hovedsakelig av følgende deler: en mørkegrønn langermet skjorte, middelaldersk skinn rustning med slitt utseende, brune semsket bukser, en kappe med hette og skinnsko. Fullfør antrekket ditt med skinnmansjetter og et belte som han kan bære kasteøksen på.

halloween sminke for menn med skjegg

Hva er betydningen av Flokis sminke?

halloween menn bare sminke seg

Faktisk har alle karakterene i “Vikings” -serien en veldig spesiell styling basert på hva de virkelige vikingene hadde på seg, inkludert deres nordiske symboltatoveringer, lekne flettede frisyrer og, i noen tilfeller, svart øyesminke Kajal, som Flokis.

halloween sminke ideer menn ganske enkelt Floki

Sminkeartist Tom McInerney fra Vikings-teamet forklarte at Floki representerer hedensk kultur. Slik uttrykte vikingene sin dype forbindelse til gudene i sin tid. Ifølge andre tolkninger hadde skandinaverne øyesminke for å se mer skummelt ut. Noen fans tror det kan være en hyllest til den norrøne guden Loki og andre at det er et nikk til Eye of Horus – og selv om de har lignende design, vil dette være historisk unøyaktig ettersom det er to veldig forskjellige kulturer Handler på svært forskjellige tidspunkter (og regissøren og teamet hans vil neppe hente inspirasjon fra egypterne til showet).

Vikingprest som sminker seg på Halloween

halloween sminke menn enkelt

I en kort YouTube -video viser Tom McInerney hvordan du sminker deg som Floki i tre enkle trinn:

  1. Før først øynene med svart eyeliner.
  2. Lag deretter to vertikale linjer under hvert øye og smør deretter hver linje nedover med fingeren.
  3. Gjenta det samme på ytterkanten av øyet.

Floki sminke enkle instruksjoner med flytende eyeliner

Gerald von Riva fra “The Witcher”

halloween kostyme menn med halvlangt hår

Den andre Halloween -ideen for menn er å kle seg ut som Geralt fra Netflix ‘TV -serien “The Witcher”. Drakten til den berømte heksen (spilt av Henry Cavill) med hvitt hår består enten av middelaldersk skinn rustning i svart med mange nagler eller alternativt av en middelaldersk skjorte med dyp V-hals og skinnbukser. For å øke den autentiske effekten kan du kunstig aldre skjorten og dekorere den med “blodflekker”. Trollmannen liker å ha på seg skjorten med ermene brettet opp. Et annet viktig tilbehør er halskjedet hans med et ulvehodet anheng. Du kan også bære et sverdbelte eller en rygg av lær for å fullføre utseendet.

Ben Bergmann aka Maul Cosplay glir ofte inn i rollen som Geralt von Rivia

halloween sminke menn instruksjoner

“Maul Cosplay” (alias Ben Bergmann) regnes som en av de beste og sannsynligvis de mest populære Witcher -cosplayerne. Hans opptredener som Geralt von Rivia er helt i toppklasse takket være den originale sminken og ekstremt detaljerte kostymer. Hvis du vil se minst like spektakulær ut, sjekk ut videoen:

Idee til Halloween -kostyme for par: Geralt von Riva og med Yennefer von Vengerberg

halloween sminke menn med skjegg

To aksentfletter får parykken til å se mer naturlig ut

halloween sminke ideer menn med skjegg

Hekserens frisyre er lett å etterligne

halloween antrekk menn

Det store arret på venstre øye er et viktig element i utseendet

halloween kostymer for menn

Gule kontaktlinser fullfører utseendet

ansiktsmakeup halloween menn

Rorschach fra HBO -serien “Watchmen” – egnet for menn og kvinner

menn forkledning halloween

I år er kostymer med ansiktsdekning veldig populære på grunn av Corona. Og av denne grunn er drakten til den velkjente tegneserien Rorschach perfekt for årets Halloween-fest. Rorschach (ekte navn Walter Joseph Kovacs) er en voldelig og hensynsløs vigilante som er drevet av moralsk absolutisme. Han bærer en maske med blekkblokker som beveger seg og skifter som ligner en faktisk Rorschach -test (en projektiv testmetode som brukes i psykologisk diagnostikk).

Rorschach -drakten er veldig enkel å sette sammen

lag en halloweendrakt for menn selv

Rorschachs kultantrekk inkluderer en brun trenchcoat med matchende fedorahatt, skinnhansker, et grått eller hvitt skjerf, brune bukser og svarte skinnsko. Det viktigste elementet i drakten hans er masken hans som er fylt med blekk.

Lag en Rorschach-maske av en gammel T-skjorte

Halloween forkledning menn lager deg selv

Hvis du vil etterligne dette grusomme utseendet fra Rorschach, kan du enten lage en Rorschach-maske av en gammel T-skjorte selv eller sminke deg i svart-hvitt.

Rorschach -maske gjør deg instruksjoner

Denne korte videoen forklarer hvordan du lager masken selv med hvitt stoff og svart stoffmaling. Det er litt søm også, men det er helt gjennomførbart, selv for menn. Hatten vil uansett skjule stingene.

Rorschach ansiktsmaling

makeup ideer halloween menn

Ta bilder med lukkede øyne for en ekstra effekt

halloween sminke ideer menn

Rorschachs sminke ser veldig spektakulær ut

halloween kostyme menn diy

Mønstrene må være symmetriske, men ikke perfekte

halloween ideer for menn enkelt

Det gule smilefjeset (med et rødt sprut av blod) er et av de mest kjente symbolene fra Watchmen -tegneserien og vises flere ganger i viktige øyeblikk 

enkelt halloween -utseende menn

Marcus fra den nye HBO Sci-Fi-serien “Raised by Wolves”

halloween kostyme menn Marcus

Marcus, spilt av Travis Fimmel, er en hovedperson i HBOs nye TV -serie “Raised by Wolves”. Hans virkelige navn var Caleb, men han og kona Mary ble operert av en android for å anta identiteten til Marcus og Sue, et par fra Mithraic, og i stedet for ombord på et romskip, Ache “Heaven”, til jorden forlot.

Symbol for gud sol rød sol på hvit bakgrunn

Mithraistene er religiøse fanatikere som tilber en eneste gud ved navn Sol. Marcus og hans trosfeller i Mithraic bruker hvite klær og Sols symbol – en rød sol – som et halskjedevedheng eller emblem på klærne. Så for å sette dette Halloween -drakten sammen trenger du en hvit kåpe, jakke eller annen topp med dette symbolet enten på brystet eller nær hjertet.

Marcus og Sue viser seg med multefrisyrer

halloween kostymer menn ideer

80 -tallets frisyrer gjør nå et stort comeback. Så hvorfor ikke få en mullet -hårklipp? Marcus har også et skjegg som er kortere på sidene og litt lengre på haken. Du må selvfølgelig også bruke litt tid før Halloween -festen, slik at håret ditt kan vokse ut nok.

Du kan lage en Halloween -maske som ligner dressene dine etter ansiktsoperasjon

halloween maske menn

Foreningene har geometriske former som fremstår som futuristisk-tech-abstrakte

halloween menn ideer Marcus Raised by Wolves

James Delaney fra “Taboo” – ideell for menn med et Henriquatre -skjegg

halloween kostyme menn ideer

James Keziah Delaney er ikke bare en mann, han er djevelen selv. Delaney spilles av Tom Hardy i BBC One -dramaserien Taboo. Det antas at han er død i 10 år til han på mystisk vis kommer tilbake fra Afrika for å arve restene av arven hans, farens korrupte skipsimperium. Under oppholdet i Afrika så og gjorde han avskyelige ting som preget ham for alltid. James Delany avdekker en mørk familiekonspirasjon mens han prøver å hevne farens død.

halloween forkledning menn ideer

James Delany kan være en ulv i saueklær, men klærne hans har definitivt stil. For å kle deg ut som Delaney trenger du en grå langermet skjorte, kombinert med svart servitørvest og svarte bukser. Det er også en lang, dobbeltbrystet pels med pelskrage. En svart topphatt og svarte skinnhansker er det perfekte akkompagnementet til dette utseendet. Som tilbehør kan du også bære en pistol i hånden eller i et beltehylster.

Han har afrikanske stammetatoveringer over hele kroppen

enkle halloween forkledning menn

James har et Henriquatre -skjegg og håret er kuttet. Det er noen arr rundt venstre øye på ansiktet hans. James har svarte stammetatoveringer over hele kroppen; på bryst, nakke, mage, armer og lår, men disse er tilstrekkelig dekket med klær. For en spesielt autentisk effekt kan du male to parallelle linjer på halsen med svart maling og dermed gi en referanse til James ‘afrikanske tatoveringer.

Vi ser også ofte en rød trekant under høyre øye

halloween kostyme for menn med skjegg

Smink også med arret under venstre øye

halloween forkledning menn

På sesong 1-plakaten har han også tradisjonell afrikansk ansiktsmaling som også ville passe godt til Halloween

halloween ansiktsmaling menn

Har du ikke sett noen av de utvalgte seriene ennå? Så ta en titt på dem og vær forsiktig med spoilere!

Previous Post
Kombiner belter – slik skal vi bruke motetilbehøret neste år!
Next Post
Lag dine egne hamburgerboller: 2 oppskrifter på luftige burgerboller