15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Nicecream -oppskrift – lag din egen veganske iskrem med ferske og deilige ingredienser

hjemmelaget nicecream oppskrift pent dekorert for varme sommerdager

Sommersesongen nærmer seg med all makt og vil sannsynligvis føre til en nesten uutholdelig hetebølge. Men det har også en positiv side. En av sommerens vakreste øyeblikk er friskheten som tilbys på varme dager. Vi snakker spesielt om de frosne og fruktige delikatesser som passer for små og store gourmeter. Vet du at det også er mulig å lage sunne og deilige isoppskrifter samtidig? Så hvordan inviterer du deg til å nyte den lette smaken av vår Nicecream-oppskrift: en bananbasert iskrem, uten meieriprodukter, uten sukker og uten gluten. I tillegg vil vi gi deg noen gode tips og ideer for ferske varianter.

Hjemmelaget fin kremoppskrift

lag en enkel oppskrift på fin krem ​​basert på bananer med müsli og andre firscheningredienser

Du lurer kanskje på hvordan en fin kremoppskrift kan se ut? Forvirret om å høre eller lese dette begrepet for første gang? Det er bare at noen ga Nicecream -oppskriften et skikkelig navn som vi synes er veldig smart. Is som denne er ikke bare deilig, men også sunn og kan bestå av frosne bananer eller annet sukker og glutenfrie ingredienser. Selv om du ikke er en fan av bananer, tro oss, frossen frukt smaker veldig annerledes. De er veldig kremete og milde – akkurat som vanlig is. Barna dine kommer garantert til å elske denne forfriskende godbiten også. Imidlertid lurer vi litt på hvorfor en fin kremoppskrift vanligvis bare er laget som bananis.

nyt frisk is til sommeren med mynte og frisk frukt

Faktisk kan du bruke hvilken som helst frossen frukt til å lage sunn is – det trenger ikke å være bananer. Hvis du ikke har tid til frosne bananer, kan nesten hvilken som helst annen frukt kjøpes frossen under solen. Nyfrosne bananer er imidlertid sjelden eller slett ikke å finne i butikken. En slik fruktig iskrem er ideell for alle som ønsker å spise laktosefri eller glutenfri, er allergiske mot den eller bare vil være sunne.

Veganske iskremoppskrifter: hva er poenget med den vakre kombinasjonen?

to krus med fin krem ​​laget av jordbær med skjeer

Før du lager en Nicecream -oppskrift, er det noen ting du må huske på. Hvis du vil lage en fin krem ​​av bananer, er det bare å skrelle modne (brune, flekkete) bananer, hogge dem opp og legge dem på et bakeplate i fryseren. Du kan gjøre dette med hvilken som helst frukt som jordbær eller ananas. La bitene fryse, og legg alt i en pose for å holde frukten i fryseren.

Tilbered jordbæris fra frosne frukter som en oppskrift på fin krem

Når du er klar til å lage den sunne, fine kremoppskriften, må du bruke en matprosessor eller hurtigmikser av god kvalitet og legge bananene dine (eller annen frossen frukt) i kannen. Hvis du ikke har utstyr av høy kvalitet, må du la bananene eller annen frukt stå ute av fryseren en stund for å la dem tine lett, da dette gjør dem lettere å blande.

En hjemmelaget blanding av ferske ingredienser til iskrem, glutenfri, sukkerfri og laktosefri

La imidlertid ikke frukten stå i romtemperatur for lenge, ellers blir den til fruktkjøtt. Du kan deretter purere fruktene mens de fortsatt er frosset. Hvis fruktene dine fortsatt er harde, må du kanskje tilsette en liten mengde væske, som kokosmelk, i kannen for å få ting til å gå. Så her er vår fine kremoppskrift som du kan tilberede selv hjemme og nyte med hele familien.

Nicecream-oppskrift-sukkerfri, fettfri, laktosefri, glutenfri

Bruk vegansk sjokolade og nøtter som pynt til is

Nicecream -oppskriften er best kjent for sin lette og samtidig kremete konsistens, som inviterer denne nytelsen til å kjøle seg ned i de varmere månedene. Vanligvis brukes en blender til å blande frossen frukt med andre smakfulle ingredienser. Uansett om du foretrekker rike eller ganske fruktige teksturer, reduseres kombinasjonene til uendelig. Før vi gir deg ideer til oppskrift på iskrem, vil teamet vårt først gi deg nyttig informasjon å huske.

bruk en puréblanding av ananas og jordbær til is

Hvem er denne fine kremoppskriften til? Generelt er denne fråtsingen for alle som liker å feste på varme sommerdager. Siden den er en vegansk godbit, er denne trendy desserten imidlertid høyt verdsatt av dietister, veganere, laktoseintolerante og diabetikere. La oss gå til det grunnleggende og la oss ta en titt på noen hjemmelagde isoppskrifter som er perfekte for sommerglede.

Ingredienser:

ingredienser til nicecream laget av bananer, skjær jordbær og ananas i biter

Først og fremst skal det nevnes at det er de frosne bananene som fungerer som basen. Tilsett deretter andre smakfulle ingredienser etter eget valg for å ta den hjemmelagde isen til et høyere nivå. Søte smaker som vegansk sjokolade, peppermynte, peanøttsmør, etc. brukes. Her er noen flere ideer:

1 ananas

500 g jordbær

1 kg bananer

2 eggehviter

1 ss sitronsaft

100 ml havremelk

100 ml appelsinjuice

Forberedelse:

Pakk firsches frukt i poser med glidelås for fryseskap

Hvis du vil legge til en finpuss på iskremoppskriftene, ikke glem å fullføre dem med noe spesielt. Sjokoladeflis, dryss, bær og nøtter er gode måter å tilføre smak og tekstur til den nydelige kremen. Skjær først frukten i biter og legg alt i ziplock -poser i fryseren i 24 timer.

Forbered en eksotisk oppskrift på ananaskrem i en kokosnøttkopp

Bare bland 300 g bananer og 250 g jordbær med havremelken. Puree blandingen til alt blir homogent. Du kan tilsette et naturlig søtningsmiddel, men husk at bananer er søte nok.

Ananasis:

Puree frosne ananasbiter i en blender

Bland igjen først 300 g bananer, 250 g ananas og havremelk. Tilsett eventuelt sukker eller søtningsmiddel og purér frukten. Du kan lage alle typer iskrem med fruktsmak med banan og havremelk. Denne sunne iskremen er også flott for barna dine.

Sorbet:

Tilbered jordbærsorbet som en fin kremoppskrift med mandler hjemme

Bland først de frosne fruktene med 50-60 ml appelsinjuice. Frosne frukter trenger litt væske for en homogen puré. Pisk deretter eggehviten med 1 ss sitronsaft til den er stiv. Rør deretter litt eggehvite i den frosne fruktpuréen. Oppbevar den ferdige sorbeten i fryseren i opptil 3 dager. Men hvis du vil beholde sorbet lenger, må du legge til glyserin.

Previous Post
Louis Vuitton designer beskyttende visir som fungerer som en hette
Next Post
Kombiner joggesko med en kjole: de beste antrekkkombinasjonene for sommerlooket ditt!