15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

En kompakt solcellelader som du kan ha i lommen

kompakt solcellelader iphone-mobiltelefon-batteri rullet ut

Alle var i denne irriterende situasjonen – mobiltelefonbatteriet er dødt og det er ingen stikkontakt i nærheten. Det er allerede mange ladere som kan brukes til å lade mobiltelefonen mens du er på farten, men denne er interessant Solar batterilader, som vi ønsker å presentere for deg, har blitt beskrevet av produsentene som den mest kompakte i verden. Dette er fordi solcellemodulen kan rulles opp og ned og det lille runde huset passer inn i en bukselomme. Finn ut mer om dette nedenfor!

Den mest kompakte solladeren i verden

sol-lader-kompakt-liten-rulle-lomme-passer

Denne kompakte solladeren heter HeLi-on og er designet av den danske oppstarten InfinityPV. Den veier bare 105 gram og imponerer med dimensjonene – 11,3 x 3,6 x 2,8 centimeter. Det ser ut som en fargerik plastrull og har et uttrekkbart solcellepanel. Når solen skinner, rulles den sammen og ladeprosessen foregår via en USB -tilkobling for å lade smarttelefoner, kameraer, spillkonsoller, lommelykter og hvilken som helst enhet. Hvis ingen ekstern enhet er tilkoblet, lagres strømmen i et internt batteri med en kapasitet på 2600 mAh. Dette betyr at laderen kan brukes som et ekstra batteri, selv når det er grumsete. Den gjenværende energien i batteriet kan observeres via et LED -lys på huset.

Solar lader med uttrekkbar solcellepanel

Solar lader mobiltelefon-iphone-batteri-kompakt

Den virkelige innovasjonen i solladeren er tredje generasjon solceller, som er laget av polymer og er beskyttet mot ytre påvirkninger med en robust, fleksibel film. Ifølge produsenten er panelets effekt 3 watt.

Navnet HeLi-on

solcelle lader mobiltelefon iphone design kompakt

Navnet HeLi-on kommer fra de første bokstavene i den greske solguden Helios, det kjemiske elementet litium og signalet “On”.

det interne batteriet lagrer energien

sol-lader-iphone-mobiltelefon-sol-rullbar

Den lille solladeren finansieres for tiden gjennom Kickstarter og kan forhåndsbestilles innen 8. januar 2016 til en pris av 79 euro. Deretter vil solmiraklene være tilgjengelige fra 92 euro. Selskapet planlegger å begynne å sende i juli 2016.

sol-lader-kompakt-rull-opp-sol-sitte

sol-lader-kompakt-liten-rull-opp-sol-paneler

sol lader iphone mobiltelefon batteri usb port

sol-lader-kompakt-liten lomme

Du kan finne ut mer om prosjektet på Kickstarter -side

Previous Post
Farger til stuen – 55 flotte ideer for fargedesign
Next Post
Dekorasjon med lys – 21 utrolig enkle DIY -ideer