15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

3D -projeksjonskartlegging på kropp og ansikt: 2 effektive videoer

3D Projection Mapping body tattoo back mandala blomster

Har du noen gang forestilt deg hvordan en animert tatovering ville se ut? Hva om motivene som er avbildet med svart blekk på huden din plutselig blir til bevegelige bilder? Det er allerede med 3D -projeksjonskartlegging mulig på kropp og ansikt! Videokart er en ny type teknologi som kan brukes til å projisere bilder, grafikk og videoer på tredimensjonale objekter. Du har kanskje sett videokartlegging på bygninger før. Nå går billedkunstnere enda lenger og gjør videoprojeksjon på mennesker. Og det ser ganske fantastisk ut!

3D -projeksjonskartlegging på tatoveringer – blekkmapping

3D Projection Mapping body tattoo chest djevel

3D -projeksjonskartlegging og scenografi er spesialitetene til billedkunstnerne Oskar og Gaspar fra Portugal. For bare 2 år siden gjorde de videokartlegging på menneskelige ansikter, og siden har de ønsket å eksperimentere på kropper, så vel som de er store tatoveringsfans.

Det tok omtrent et år å finne midler til prosjektet. Det tok omtrent en måned å designe animasjonene selv. For dette formålet ble tatoveringene brukt av tidligere utvalgte personer. Ideen kom endelig sammen og ble presentert på en live tatoveringskartlegging i Lisboa.

3D -projeksjonskartlegging fra Oskar + Gaspar

3D-projeksjonskartlegging -tatovering-kropp-mann-maori-tatoveringer

Den visuelle effekten av 3D -projeksjonskartleggingsteknikken på kroppen er virkelig fantastisk og ser veldig realistisk ut! Som om en demon virkelig kommer ut av en kvinnes bryst!

Fortell hele historier

3d projeksjon kartlegging kvinne tatovering ben lys

I videoen kan du også se andre fantastiske effekter: en svart slange glir opp til overkroppen av modellen, mens en manta ray svømmer over låret hans.

Mandala tatovering

3D-projeksjonskartlegging -mandala-tatovering-tilbake-rødt lys

Mandala tatoveringer på kvinners rygg blir også levendegjort og forvandlet til bevegelig grafikk. De skinner og roterer veldig effektivt.

Folk er lerretet

3d projeksjon kartlegging kropp tatovering bakgrunnslys

Fremover håper artister å kunne fortelle fullstendige historier i sine tatoveringskartvideoer og innlemme denne teknologien i musikkvideoer og reklamer. Slik vil tatoveringer samhandle med hverandre.

Som om blekket rant ut av huden

3d projeksjon kartlegging tatovering ben maori mønster

I den korte videoen flyter det svarte blekket fra en ben -tatovering og inn i en annen. Tenk om en sommerfugletatovering på armen kunne fly på en blomstertatovering på beinet.

3D -projeksjonskartlegging på ansiktet

3d-projeksjon-kartlegging-ansikt-virtuell virkelighet

Ansiktsvideokartlegging er faktisk ikke noe nytt, men vi så også denne kule videoen fra Project Otome. Det viser ansiktet til en modell som blir skannet og deretter live -projeksjon av forskjellige sminkedesign samt rare Computer Generated Imagery (CGI) gjengivelser. Stor teknisk prestasjon er muligheten til å passe videoen til ansiktet mens den beveger seg i sanntid.

Prosjekt Otome

Otome er resultatet av samarbeidet mellom den japanske mediekunstneren Nobumichi Asai, make-upartisten Hiroto Kuwahara og den franske digitale bildeingeniøren Paul Lacroix.

Ansiktet skannes på forhånd

3d-projeksjon-kartlegging-ansiktsskanning

Vi forventer ikke å gå rundt med projektorer i fremtiden for å ha de perfekte kattøyene på lokkene våre. Make-up projeksjonskartlegging kan være svært nyttig for forskjellige artister, skuespillere og utøvere. Ansiktene deres kan forvandle seg i sanntid rett foran øynene våre.

alt skjer i sanntid

3d projeksjon kartlegging ansikt fasettert

Hvis denne teknologien er utviklet, kan den faktisk endre verden for scenesminke. Faktisk kan det til og med gjøre visse typer 3D -datagrafikk foreldet i filmer. I stedet for å bli redigert i etterproduksjon, kan ansiktene til unge skuespillere “bli foreldet” i sanntid med projeksjonskartlegging. En robot for en ny sci-fi-film kan også lages med bare noen få klikk. Så hvorfor bry deg med sminke med spesialeffekt?

Spesialeffekt sminke med bare noen få klikk

3D-projeksjonskartlegging ansikt-programvare-innovasjon

Previous Post
Farger til stuen – 55 flotte ideer for fargedesign
Next Post
Dekorasjon med lys – 21 utrolig enkle DIY -ideer