15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

6 kule apper som kan gjøre livet vårt enklere

kule apper hverdagskontor-skrivebord-livet-gjør livet enklere

Hvem har ikke mobilen med seg hele tiden i disse dager? På jobben, på fritiden eller under sport følger smarttelefonen vår oss overalt. Det er alltid mange kule apper som hjelper oss å takle hverdagen vår. Her finner du et utvalg nyttige apper som dekker ulike hverdagslige aktiviteter. Med den kan du enkelt planlegge en tur, følge et opplæringsprogram, administrere økonomi og drive ditt eget selskap.

Kule apper for reiser – tips for reiseplanlegging

kule apper reisetips-reiseplanlegging-kvinne

Ikke alle feriedekk bestiller turen via Internett, noen bruker fremdeles den klassiske tilnærmingen til feriesøket og blar først gjennom reisekatalogen. Noen tilbydere tilbyr nå sine kunder tilleggsinformasjon og tjenester via apper. Med Thomas Cook -appen kan for eksempel visse katalogsider skannes. Nå mottar brukeren tilleggsinformasjon som videoer eller 360 graders turer direkte på smarttelefonen. I tillegg gir reiseprogrammer ofte informasjon om endrede flytider eller tilbyr kart over reisemål for nedlasting. Du kan finne en sammenligning av forskjellige ferie -apper her. Deutsche Bahn -appen er like nyttig. Passasjerer kan bruke denne navigatoren til å finne ut om mulige forsinkelser på toget.

MoneyControl – Den mobile økonomiske planleggingen

kule apper økonomi-budsjett-planlegging

Med MoneyControl -appen har brukerne sin budsjettbok til enhver tid. Alle innganger og utgifter kan være tydelig oppført, slik at brukeren ved slutten av måneden kan se hvor han har brukt for mye penger og hvor han kan spare i fremtiden. Startsiden viser alltid den økonomiske statusen slik at brukeren alltid vet hva han har råd til for øyeblikket, og hva han kanskje burde gjøre for tiden. Gjentagende utbetalinger som husleie eller lønn kan bokføres manuelt månedlig, mens kortsiktige utgifter og inntekter kan bokføres manuelt. Av databeskyttelseshensyn lagres filene bare på den respektive enheten. Du finner mer informasjon om den mobile husholdningsboken på mobiware.de.

Administrer ditt eget selskap mens du er på farten

kule apper selskap-administrer-mobil-forretningskvinne

Entreprenører har også fordeler av nyttige apper. Programvareprodusenten Lexware tilbyr sine kunder for eksempel mobilversjoner av lagerbehandlingsprogrammet. Med dette har gründeren alltid data om kunder, leverandører og innkommende og utgående varer for hånden. Dette er en god løsning, spesielt for forretningsreisende og gründere som ofte er hjemmefra, for å styre lagerstyringen av selskapet mens de er på farten.

Spar penger smart når du handler

kule-apper-shopping-penger-spare-kupp

Det er nyttige kule apper for hverdagen, spesielt for alle som ønsker å spare penger når de handler. Appen til Internett -sammenligningsportalen Idealo, for eksempel, gjør at brukeren kan sammenligne priser raskt og enkelt mens han er på farten. Ved hjelp av en strekkodeskanner gjenkjenner programmet ønsket produkt og viser brukerpriser, tilgjengelighet og leveringsalternativer for det respektive produktet. Så alle kan finne den billigste prisen. Mer informasjon om denne appen er tilgjengelig her.

Frisk og sunn gjennom sportsapper

kule-apper-sport-passe-sunn-natur

For sportsentusiaster er det forskjellige måter å holde seg i form ved hjelp av programmer for smarttelefonen. Runtastic -appen er spesielt populær. Dette betyr at brukeren med et øyeblikk kan se hvor lenge han har løpt, hvilken distanse han har tilbakelagt, hvilken energi han har brukt til dette, hvor høy gjennomsnittshastigheten var og mye mer. Denne statistikken hjelper programmet til å oppnå personlige mål raskere. Appen fokuserer ikke bare på jogging, alle som foretrekker å sykle terrengsykkel eller terrengsykkel kan også bruke appen. I mellomtiden tilbyr Runtastic brukeren mange andre funksjoner, for eksempel en trener for magemuskler, bein eller setemuskler.

Bilder fra Pixabay.com – JESHOOTS, Unsplash, FirmBee – CC0 Public Domain

Previous Post
Farger til stuen – 55 flotte ideer for fargedesign
Next Post
Dekorasjon med lys – 21 utrolig enkle DIY -ideer