15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Designer ladestasjon for mobiltelefoner – 12 flotte modeller for enhetene dine

ladestasjon mobiltelefon iboat hvit metall glanset iphone veggidee

de Mobiltelefon ladestasjon er noe en smarttelefoneier ikke bør mangle. Hvis dette også tilbyr tilkoblinger for flere enheter samtidig, blir lading og synkronisering forenklet mye. Vi vil introdusere deg for et par designer ladestasjoner for mobiltelefoner som du kan synes er nyttig. Det finnes modeller fra forskjellige prisklasser, så du finner garantert den rette.

Mobiltelefon ladestasjon All-Dock

mobiltelefon ladestasjon alle dock hvit valnøtt design

Denne attraktive ladestasjonen for mobiltelefoner er tilgjengelig i elegant hvit eller valnøtt og er tilgjengelig for forskjellige enheter, inkludert iPhone, iPad, Android, Apple, Samsung, Sony, HTC, Kindle, Nokia og Huawei. Grunnversjonen er tilgjengelig for en lav pris på 39 dollar, mens den fullstendige modellen i valnøtt er tilgjengelig for en pris på 149 dollar.

Solar mobiltelefon ladestasjon Electree

mobiltelefon ladestasjon electree solar bonsai design trehylle

Ladestasjonen til mobiltelefonen Electree er spesielt interessant fordi den var inspirert av naturen. Designeren Vivien Muller brukte prinsippet om fotosyntese og produserte en lader som lader mobiltelefonen ved hjelp av solenergi. I tillegg er det attraktive utseendet i form av et tre, som minner om en bonsai. Ladingen fungerer på følgende måte. Det innebygde batteriet lades av sollys, som tar omtrent 36 timer. Mobiltelefonen kan deretter kobles til og energien overføres i løpet av få timer. Mobiltelefonens ladestasjon er kompatibel med forskjellige USB -enheter. Det praktiske smykket er tilgjengelig for $ 426.

Snellestasjon for mobiltelefonen

ladestasjon mobiltelefon trådrulle dock eik merinoull metall elegant

Denne attraktive designen er også perfekt som dekorasjon for det moderne interiøret. Mobiltelefonens ladestasjon er laget av eik, merinoull og metall. Den passer for iPhone 6, 6 Plus, 5, 5s, 5c, for iPad Mini og femte generasjon iPod touch. Smykket er tilgjengelig for $ 65.

Grovemade ladestasjon

mobiltelefon ladestasjon grovemade stål tre lønn enkel smarttelefon

Den tunge vekten til denne mobiltelefonladestasjonen skyldes stålet som ble brukt til å produsere den. Dette betyr at stasjonen er spesielt stabil. Lønnetre er håndslipt og bearbeidet. Stasjonen er kompatibel med iPhone 5, 6 og 6 Plus.

Den originale Wood’d ladestasjonen

ladestasjon mobiltelefon woodd høyttaler integrert grilldesign elegant

Bøk tre danner denne attraktive ladestasjonen for mobiltelefoner med innebygde høyttalere. Rutenettdesignet gir stasjonen et spesielt interessant utseende. Modellen er laget i Italia og passer for iPhone 5, 5s og 5c.

Konverger ladestasjon fra Quirky

mobiltelefon ladestasjon konvergerer quirky moderne stil hvitt kamera

Denne ladestasjonen for mobiltelefoner har en veldig moderne design. Den heter Converge og er et verk av Quirky. Støtten har en buet form som kan romme flere enheter. Kablene er praktisk koblet til smarttelefonen, nettbrettet eller en annen enhet via et spor.

Hawthorne av Brandon Leedy

ladestasjon mobiltelefon hawthorne tregulv nettbrettrom smarttelefon dokkingstasjon

Hvis du leter etter en mer elegant modell som passer til ditt klassiske skrivebord, så er Hawthorne uten tvil akkurat noe for deg. Dette stykket er laget av Brandon Leedy. Mobiltelefonens ladestasjon er laget av tre og har to etasjer som kan brukes til å lagre forskjellige enheter. Det er til og med plass til et nettbrett.

Powermat trådløs ladestasjon

ladestasjon mobiltelefon powermat trådløs idé moderne svart dokking design

Er du lei av de mange kablene som samler seg med alle enhetene i huset og bare ser stygge ut? Ikke nå lenger! Ladestasjonen til mobiltelefonen Powermat lader smarttelefonen din uten kabler. For dette formålet er det ganske enkelt plassert på brettet. Med bare ett tastetrykk kan du komme i gang.

Trebutleren

ladestasjon hendig butlertre lys mørkt klokkevindu

Denne elegante ladestasjonen for mobiltelefoner er festet til veggen og har et attraktivt utseende laget av lyst tre og en stripe mørkt tre som kan flyttes. På denne måten kan du alltid holde oversikt over tiden eller hvem som nettopp har skrevet til deg, selv mens du laster.

Mobiltelefon mini dock

ladestasjon mobiltelefon minidock socket idé enheter tapblet ipod

Denne ladestasjonen for mobiltelefoner, som er egnet for iPhone og andre Apple-produkter, er spesielt plassbesparende. Laderen kobles direkte til kontakten og fungerer deretter som stativ for enhetene. Det tar ingen verdifull plass på det allerede smale skrivebordet.

Ro for mobiltelefon og klokke

mobiltelefon ladestasjon ro valnøtt kork materiale elegant lagringsplass klokke briller

Composure ladestasjon har små lagringsområder som er designet for å være sklisikre. Kork ble brukt til dette formålet. Resten av stasjonen er også laget av naturlig materiale, nemlig elegant tre i en mørk farge.

Previous Post
Moderne fjellhytte – ideer for elegant interiør i helghuset
Next Post
Lag borddekorasjoner med gresskar til høstbryllup selv