15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hjemmet i nettverk: med et smart hjem for et godt klima

Smarthus moderne hus store vinduer fjernkontroll husholdnings- og multimediaenheter

Husholdnings- og multimedieenheter kan fjernstyres i et smart hjem. Hjemmet i nettverk øker sikkerheten til alle beboere, bidrar til å redusere kostnader og sparer verdifull tid takket være de automatiserte prosessene. Appbaserte smarthuskomponenter brukes allerede av mer enn 30 prosent av tyskerne.

Daglige prosesser digitaliseres

Smarthusteknologi fjernstyrer utendørsbelysning via smarttelefon

Smart hjem -teknologi er en av de banebrytende oppfinnelsene. Daglige prosesser kan i stor grad automatiseres og omgivelser visse enheter som oppvarming, lys eller høyttalere kan styres individuelt og tilpasses personlige behov via smarttelefon eller datamaskin. En studie fant at forbrukere i Tyskland blir stadig mer interessert i det smarte hjemmet. Følgelig anses smarthusapplikasjoner innen medisin, sikkerhet og oppvarming å være spesielt nyttige.

Varme, lys eller høyttalere individuelt kontrollert og slått på via smarttelefon eller datamaskin

Flertallet av tyskerne går inn for et smart hjem. Av de spurte sa 21 prosent at smarte hjem applikasjoner er veldig interessante, mens 39 prosent fant moderne teknologi interessant og bare 16 prosent presenterte automatisering som mindre interessant for dem. I undersøkelsen sa 92 prosent av deltakerne at de kunne bruke medisinsk hjelpesystemer som et fornuftig alternativ, 68 prosent ser muligheter for fjernstyrt sikkerhetsteknologi. For 59 prosent er fjernstyrt oppvarming fornuftig, mens 52 prosent synes fjernstyrte skodder og vinduer er interessante. Fjernstyrbar belysning er en mulig applikasjon for 46 prosent av de spurte. 21 prosent er overbevist om fordelene med automatisert kontroll av husholdningsapparater.

Innstillinger for smarthusundersøkelser for den tyske hjemmeautomatiseringen

Inkluder et smart hjem når du skal renovere et hus?

Hvis du vurderer å modernisere huset ditt og også planlegger energiske renoveringstiltak som å bytte nytt varmesystem for å redusere kostnader og øke komforten, hvorfor ikke tenke på smarthusløsninger med en gang? Kontrollerbare kameraer utendørs, digitale døråpnere eller digitale vinduskontakter som kommuniserer med varmekontrollen er interessante bruksområder.

Inkluder kontrollerbare kameraer i uteområdet under oppussingstiltak

Alternativer for renovering og modernisering

Varmeisolasjon kan økes ved å renovere fasaden og vinduene samtidig. Et viktig aspekt er moderniseringen av oppvarmingen, siden oppvarmingsenheter i husholdningen forårsaker det største energiforbruket. Med isolasjon beskytter husdørene mot støy og holder samtidig innbruddstyver borte. Renoveringsarbeid bør alltid utføres av et spesialfirma. Det kan søkes om midler til en energisk renovering. En energisk vurdering av huset utføres med en spesiell renoveringskalkulator. Etterpå kan forskjellige renoveringsvarianter sammenlignes med hverandre og investeringskostnadene kan beregnes før beslutningen tas for et tiltak som gir det beste nytte / nytte-forholdet. Oppussingstiltak øker verdien av en eiendom, mens bruk av smarthusteknologi sikrer ekstra sikkerhet og komfort.

Renoveringsarbeid og grønt tak reduserer energiforbruket i husholdningen

De fleste brukere er overbevist om at energibesparelser kan oppnås ved å bruke smart hjem -teknologi. For 32 prosent av de spurte er ytterligere bekvemmelighet i fokus, mens 24 prosent sa at de var positive til brukervennligheten til smarthus -teknologien. 48 prosent av deltakerne sparer allerede energi, 22 prosent beskriver applikasjonene som pålitelige. 13 prosent av respondentene rapporterte at fordelene ved moderne teknologi rettferdiggjør kostnadene. 12 prosent av de spurte vil alltid holde seg oppdatert med den nyeste teknologien. De første kablede variantene dukket opp allerede på 1970 -tallet. I dag representerer det smarte hjemmet den siste generasjonen hjemmeautomatisering.

Bildekilder: Pixabay.com / unsplash.com CC0

Previous Post
Tinker påskekort: 7 sjarmerende DIY -ideer med motivpapir
Next Post
Å lage halloweenmasker for barna – 26 ideer