15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Non -woven bakgrunnsbilder fra Marburg – ideer for elegante veggdesign

Non -woven bakgrunnsbilder fra Marburg - ideer for elegante veggdesign

Tapeter i fiberduk fra Marburg er et godt forslag for deg når du vil bygge om hjemmet ditt igjen. Hvis fargen på tapetet ikke harmonerer veldig godt med resten av interiørmøblene, er de malbare ikke-vevde tapeter med flotte mønstre og teksturer den beste løsningen. Du kan finne drømmebakgrunnsbilder i tapetkolleksjonen Tsavo, som ble opprettet som et resultat av samarbeidet mellom designeren Luigi Colani og Marburg.

Eksotiske ikke-vevde tapeter fra Marburg

Elephant skin tusks veggdekorasjon metalloptikk

Tsavo -samlingen er dedikert til elefantene som bor i Tsavo nasjonalpark i Kenya. Designeren Colani var fascinert av intelligensen og utholdenheten til de gigantiske dyrene. Det monokrome Tapeter i fiberduk fra Marburg og Colani minner om elefanthuden og er dekorert med digitale trykkmotiver. Fra det naturlige, edle gullet og sandgult, gjennom sølv til de mørkerøde gobelinene, et unikt veggdesign for leiligheten din, hotellet, kontoret eller i en klubb, for eksempel.

Non -woven bakgrunnsbilder fra Marburg – drøm veggbekledning

Non -woven bakgrunnsbilder fra Marburg - elefantskinn kryssede tusks

de Ikke-vevde bakgrunnsbilder fra Marburg matcher perfekt 3D -kryssede tenner, relieffmønstre og abstrakte elefanthoder. Fleece, plast og papir ble brukt til produksjon. Med “Tsavo” har Luigi Colani et mesterverk laget.

Tusks – dekorasjon med et metallisk utseende

Ikke-vevde tapeter fra Marburg å male over

Relief tapetdesign – elefantskinn

Tusks ikke-vevd tapet-Marburg Design

Previous Post
Moderne lysekrone belysning
Next Post
Tinkervindubilder for høsten – 20 ideer og maler