15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Veggdesign i svart og hvitt etterligner klassisk veggpanel

veggedesign i svart og hvit stue parkett sildben lysekrone

Denne attraktive leiligheten av Sergey Makhno Design i Kiev i Ukraina beviser at monokrome møbler er alt annet enn kjedelige. Det er preget av stilige møbler i like stilige farger og en spesiell Veggdesign i svart og hvitt, som etterligner det klassiske veggpanelet i tre. Ta en titt på galleriet nedenfor for å se hvordan moderne møbler og designelementer kan kombineres med tradisjonelle levende ideer.

Veggedesign i svart og hvitt for et stilig interiør

veggdesign i svart og hvit korridor-veggpanel-imitasjon-sofa

Veggdesignet i stua og i gangen er hvitt. Begge er kombinert med en lys parkett med sildebensmønster. Imitasjonen av veggpanelet understrekes av aksenter av grå linjer, mens veggdesignet i svart og hvitt også er laget av det svarte kjøkkenet.

Veggdesign i svart og hvitt – minimalistisk kjøkken

veggdesign i svart og hvitt kjøkken-moderne-marmor-benk

Det moderne kjøkkenet er også designet i svart og hvitt. Mens skapene er laget av en matt farge, har arbeidsflaten i hvit marmor et edelt utseende, noe som sikrer et godt samspill mellom kontrastfarger og elegante materialer og overflater. Kjøkkenet kommer til sin rett takket være det lyse gulvet og det hvite taket.

Veggmaling ideer

veggdesign-svart-hvitt-soverom-inspirasjon-veggpanel-skrivebord-retro

Selv om det virker slik, er veggpanelene på soverommet heller ikke ekte. Hovedfargen i dette rommet er svart og pryder både vegger og gulv i form av et teppe. Den moderne lysekronen er også et blikkfang. Kontraster settes ved hjelp av den blå lenestolen og den gullfargede dekorasjonen.

Veggpanel i svart

veggdesign i svart -hvitt monokrom soverom lysekrone -idé

Veggdesignen i svart og hvit for leiligheten er uten tvil en fantastisk idé, fordi på denne måten kan visse møbler og dekorasjoner fremheves perfekt uten å neglisjere veggene som iøynefallende. Gulv og tak skaper en balanse i det mørke soveromsdesignet.

Monokrom design i beige

veggdesign-svart-hvit-beige-idé-lysekrone-teppe

Hvert rom i denne leiligheten er spesielt på sin egen måte. Veggdesignen i svart og hvitt er vekslet i hvert rom. Denne er designet i hvitt igjen, mens en behagelig tone mellom beige og grå ble valgt for møbler og hjemmetilbehør. Lysekronen er også et blikkfang i dette rommet.

Veggdesign i svart og hvit og grå dekorasjon

veggdesign-svart-hvit-grå-garderobe-nattbord-moderne

Svarte og hvite møbler som matcher veggfargen i hvitt, pryder et av soverommene. Den romslige innebygde garderoben, som er kombinert med gardiner og et sengeteppe i en attraktiv grå nyanse, er spesielt imponerende. Veggdesignet i svart og hvitt er skapt av denne garderoben og får soverommet til å se spesielt stilig ut.

Barnehagefarger

veggdesign-svart-hvit-barnerom-idé-vindusramme-turkis-lampe

Enkelt er ikke alltid kjedelig, som dette barnerommet viser. Fargen hvit brukes som veggdesign. Samme farge ble valgt for møblene. Den nøytrale tonen gir et ekstra design i alle farger. Fargerike puter pryder sengen og en turkis lampe i taket.

Møbler i hvitt

veggdesign-svart-hvit-seng-rund-teppe-dekorasjon-puter-fargerike

Veggpanel er også imitert i dette rommet, noe som gir det en viss komfort. De hvite møblene passer perfekt til den lyse parketten, som igjen forsterkes av et rundt teppe i grått. Sengen tilbyr forskjellige lagringsplasser, noe som betyr at det ikke er behov for en irriterende garderobe.

Enkel innredning

veggdesign-svart-hvit-veggpanel-idé-hylle-gjennomsiktig-stol

På denne måten er det mer plass til å leke i det lille rommet. De svarte vindusrammene på skyvevinduene fungerer også som en kontrast. Fra hvert rom får du en imponerende utsikt over byen. Du føler at du er i skyene. Når det gjelder veggdesign i svart og hvitt, vil vi introdusere deg for et annet rom:

Veggfarge svart -hvite fliser

veggdesign-svart-hvitt-bad-fliser-dusj-marmor

Det minimalistiske badet er imponerende uansett hvor du ser. En veggdesign i svart og hvitt oppnås gjennom både farge og fliser, eller hvit murstein. Dusjen er prydet med svart mosaikk, gulvet med fin svart marmor. Møblene er minimalistiske og hvite.

Veggdesign i svart og hvitt – vintage badekar

veggdesign-svart-hvitt-vask-skap-vask-bad-badekar-innebygde lys

Valget av farge og de forskjellige teksturene skaper en mystisk atmosfære som til og med forsterkes av de innebygde lysene i taket. Det moderne vaskeskapet vil kombineres med et unikt badekar i vintage -stil. Blandingen av forskjellige stiler er et annet særtrekk ved leiligheten med veggdesign i svart og hvitt.

Design av Sergey Makhno Design.

Previous Post
Høstborddekorasjonsideer – enkle å pusle med
Next Post
Kan kosttilskudd hjelpe mot fett?