15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Veggdesign med tapet: uvanlige ideer for våren

Veggdesign med tapet stue-farge-lime-grønn-gylden-blomster

Med de første varme solstrålene, er det ikke bare tid for vårrens, mange husholdninger utfører renoveringstiltak som har blitt forsinket lenge om våren. Erstatning av gamle tapeter eller veggmaling og innpakning av oppholdsrom i nye og friske design er spesielt populær her. de Veggedesign med Bakgrunn tilbyr nå betydelig flere muligheter enn for noen tiår siden, med friske og fargerike ideer som kommer til sin rett på våren. Følgende forslag viser hvilke typer tapeter som kan brukes til å lage et fjærlignende design for stuer og kjøkken & Co. blir mulig.

Veggdesign med tapet – Få fart i hver stue med friske farger

Veggdesign med tapet -farge-ideer-vår

Ikke bare begynner naturen å blomstre på nytt hver vår, friske og naturlige aksenter er også tilgjengelige for interiøret på denne tiden av året. Tapetveggdesignet med blomstermønster er en leken klassiker, men selv uten slike motiver kan et friskt preg bringes inn i alle rom. Monokrome bakgrunnsbilder i lyse og vennlige nyanser oppfyller dette formålet perfekt, slik at en optisk kontrast med en andre farge bevisst kan settes på individuelle romvegger. De vakreste og mest naturlige fargekombinasjonene for veggdesign med tapet inkluderer:

– Rødgrønn

– rosa / limegrønn

– gul / mørk blå

Når du velger farger for veggdesign med tapet, kan du ganske enkelt orientere deg på naturens farger, som varsler våren med friske farger på denne tiden av året. Hvis den riktige fargen ikke finnes hos den lokale tapetforhandleren eller på Internett, kan veggfargen også blandes individuelt. Etter en enkel tapetsering med hvit bakgrunn, møtes den personlige smaken perfekt ved påføring av maling.

Kreative funksjoner for veggdesign med tapet

vegg-design-tapet-ideer-vår-foto-tapet-blomster

Hvis du vil erstatte de gitte ideene til tapetprodusenten med et individuelt preg og designe veggene med tapet, er fototapeter det ideelle valget. Disse er tilgjengelige fra spesialforhandlere med et stort utvalg av motiver, og individuelle produsenter tilbyr til og med produksjon med individuelle motiver. Fototapetet som en idé for veggdesign er utformet i et stort format, dvs. H. det valgte bildet består av flere strimler med tapet. Fra skog og enger til dyremotiver og lys himmel, det finnes utallige ideer for å bruke fototapeter for å oppgradere oppholdsrom og gi dem et vårlignende preg.

Design vegger med bilder

Veggdesign med tapet-ideer-vår-stue-fototapet-rose

For å sikre at bildet kommer til sin rett når du dekorerer veggen med tapet og at det ikke er stygge hull og hull, er det viktig å bruke tapetet profesjonelt. Med litt manuell ferdighet kan et fototapet festes like enkelt som det klassiske tapetet fra jernvarehandelen. Hvis du er usikker, kan du be et profesjonelt malerfirma om å gjøre installasjonen. Han har mange års erfaring med å håndtere bakgrunnsbilder og vet hva han skal se etter i den presise installasjonen av fototapeter.

Bruk andre designalternativer i tillegg til tapet

vegg-design-tapet-blomst-mønster-gul-vegg-farge-idé

Hjemmet ditt kan bli merkbart mer innbydende og vårlignende med riktig tapet. Du trenger imidlertid ikke å holde deg til et tapet med blomstermønster eller fototapet hvis du vil unne boarealet ditt en friskhet. Kombinasjonen av tapet og veggmaling gir deg større frihet til å bruke forskjellige farger i enkeltrom og å kombinere dem med hverandre uten store anstrengelser. Spesielt med bakgrunnsbilder med mønster eller motiv bidrar tillit til ren veggmaling på en eller to vegger til visuell beroligelse av rommet. En bivirkning er den visuelle inndelingen av rommet i forskjellige områder, noe som forbedrer følelsen av å leve, spesielt i store rom.

Veggedesign ideer med fototapeter

veggdesign-fototapet-motiv-tulipaner-friske blomster-vase

I tillegg til tapet eller veggmaling, bør vårdekorasjoner ikke mangle. En frisk bukett blomster fra blomsterhandleren eller fargerikt håndverk kommer til sin rett foran et vårlignende tapet og avrunder atmosfæren i rommet. Hvis man bevisst stolte på en hovedfarge ved utforming av veggen med tapet og maling, gir slikt tilbehør et attraktivt kontrapunkt. Også her er det ingen grenser for fantasien for å inkorporere dekorative gjenstander eller møbler og gi hvert rom et snev av vår.

Lett interiør med tapet

vegg-design-tapet-spisestue-striper-moderne-rund-mat-spisebord

Fargerikt og romantisk

veggdesign med tapet botanisk-blomster-romantisk-kurvstol

Retro for vårfeber

vegg-design-med-tapet-lys-blå-oransje-blomster-soverom-idé

Fargerike motiver

veggdesign med tapet moderne-fargerike-blomster-akvarell-optikk

Vintage stil med sommerfugler

veggdesign med tapet sommerfugler-motiver-fargerike-vintage

Previous Post
Moderne arkitekturløsninger fra Brasil – Lee House av Studio MK27
Next Post
11 nyttige hagetips for nybegynnere: Hvordan lage din egen kjøkkenhage!