15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Uvanlig veggdesign i pikselstil – levende trender og ideer å etterligne

Uvanlig veggdesign -piksel-kunst-moderne-disney-snøhvit

Veggedesign er et viktig tema ved innredning og påvirker i stor grad romstemningen. Gips, maling av veggen, tapet og dekorasjon er involvert. Disse bør kombineres smakfullt og harmonisk. Å henge et bilde eller en plakat på veggen gir variasjon i bomiljøet, men det kan se slitt ut. Uvanlig veggdesign med individuelt utvalgte mønstre og farger gir hvert rom en veldig personlig karakter. Dette er lett å oppnå med våre designtips og ideer.

Uvanlig veggdesign i pikselstil

Uvanlig veggdesign -piksel-kunst-farge-moderne-hjort

I tillegg til stormaling i utvalgte farger eller tapeter, er det mange andre alternativer for å designe en vegg. Spesielt når det gjelder leie av leilighet, foretrekker folk å ikke jobbe i veggdekorasjoner med nåler og tunge verktøy. Hver spiker setter spor i den nåværende allestedsnærværende gipsveggen, som først forsvinner etter at den berørte veggen er fylt. Derfor er spontane endringer i en veggdesign på måten som et bildegalleri utelukket.

Fotorealistisk, uvanlig veggdesign

Uvanlig veggdesign -piksel-kunst-moderne-fotografering-pastellfarger

Med noen få enkle trinn kan du feste et personlig mønster på veggen eller designe ditt eget motiv. Basert på det modulære systemprinsippet skaper geometriske former flotte bilder i stort format som kan dekke et område i henhold til individuelle preferanser. Disse blir fremdeles referert til som ‘pixel art’. En vakker og enkel dekorasjonside er en flott veggdekorasjon med et uendelig utvalg av motiver.

Levende trend ‘Pixel Art’ av IXXI – en stilig og samtidig uvanlig veggdesign

Uvanlig veggdesign -piksel-kunst-blomster-veggmaleri-lesehjørne

IXXI tilbyr foto- og bildekollasjer i pikselstil, som består av flere firkantede kort og kan variere i størrelse. Bildet kan velges fritt. En enorm database og spesielle samlinger er tilgjengelige, men du kan laste opp og bruke ett eller flere bilder selv.

Uvanlig veggdesign ‘Pixel Art’ – sammenkoblende elementer

Uvanlig veggdesign -piksel-kunst-moderne-elementer-lenke

Monteringen fungerer raskt og uten å måtte foreta boring eller hull. De enkelte kortene må først spres ut i henhold til instruksjonene, deretter festes de med tilkoblingskryss som er spesielt utviklet for formålet og kobles til hverandre som helhet. Resultatet er et bilde i stort format som enkelt kan festes til veggen ved hjelp av plakatstrimler av høy kvalitet.

Uvanlig veggdesign ‘Pixel Art’ bevarer de vakre minnene 

Uvanlig veggdesign -piksel-kunst-bilder-bryllup-påminnelse

Det er to varianter av illustrasjonen for den uvanlige veggdesignen i pikselstil. Flere enkeltbilder kan settes sammen som en collage. Dette kan være personlige bilder fra turer, familie- eller bryllupsbilder som holder gode minner.

Uvanlig veggdesign ‘Pixel Art’ med personlige bilder

uvanlig-vegg-design-piksel-kunst-bilder-soverom-bilder

Noe helt spesielt er skapt i form av en fotokollage laget av Polaroid -bilder, hvis hvite ramme mangler. Effekten av polaroidkollasjen oppnås her uten den kaotiske effekten, og resultatet kan integreres veldig estetisk i interiøret. Det er den ideelle løsningen for å individuelt designe et stort tomt område uten å måtte bore hull i veggen.

Uvanlig veggdesign ‘Pixel Art’ for kjøkkenet

uvanlig-vegg-design-piksel-kunst-kjøkken-moderne-skandinavisk-svart-hvitt

I tillegg til å designe en Puxel Art fotokollasje selv, er det mulighet for å legge ved et pikselbilde i størrelsen du ønsker som en flott veggdekorasjon på veggen. Bildet er uskarpt og uskarpt, som om du så på objektet fra en veldig, veldig liten avstand. En dybdeeffekt oppnås dermed.

Uvanlig veggdesign – ‘Pixel Art’ med bilder etter eget valg

uvanlig-vegg-design-piksel-kunst-moderne-levende-trender

Alternativt kan kort med forskjellige bilder ordnes som en mosaikk. For at den uvanlige veggdesignen også skal se stilig ut, anbefaler eksperter å velge motivet eller bildene i tematisk sammenheng med romfunksjonen og livsstilen. Du kan bruke den fleksible og tilpassbare veggdekorasjonen fra IXXI her informere.

Lag uvanlig veggdesign ‘Pixel Art’ selv – bruk håndverk eller emballasjepapir

uvanlig-vegg-design-piksel-kunst-pastell-farget-kort-gjør-selv

Du kan også lage uvanlige veggdesigner i pikselstil selv. I stedet for firkantede elementer spesielt laget for formålet, kan glassunderlag av papir eller kork brukes. Disse kan være perfekt kledd med motiv eller emballasjepapir og festet til et stort brett. Det er viktig å koordinere de forskjellige motivene når det gjelder farge og stil.

Uvanlig veggdesign – lag et “Pixel Art” -bilde selv

uvanlig-vegg-design-piksel-kunst-bilde-pastell-farger-gjør-deg selv

Pixel Art er ikke bare skapt av kunstnere, men også av lidenskapelige som liker å eksperimentere. Vi gir drivkraft og for å realisere ideen trenger du virkelig ikke mye, bortsett fra kanskje noen timer med fritid, så også et lerret av hvilken som helst størrelse, farge, pensel, linjal og blyant. Her er de enkle instruksjonene.

“Pixel Art” -bilde – del lerretet i piksler

uvanlig-vegg-design-piksel-kunst-lag-ditt-eget-bilde

Lerretet må først deles i piksler. Disse kan være rektangulære eller firkantede eller ha en annen form, men da blir ting mye mer komplisert. De enkelte pikslene er merket med blyant og linjal, men blyantsporene skal være så usynlige som mulig, slik at ønsket effekt til slutt opprettes.

Uvanlig veggdesign ‘Pixel Art’ i myke pastellfarger

uvanlig-vegg-design-piksel-kunst-bilde-instruksjoner-farge

Fargeaspektet ved DIY -veggdesignen bør vurderes veldig nøye. Vi anbefaler generelt å velge pastellfarger. Du er velkommen til å ta et bilde og filtrere det på datamaskinen slik at det mister konturene, blir helt uskarpt og et pikselbilde resulterer.

Uvanlig veggdesign – lag ‘Pixel Art’ veggmaleri selv – instruksjoner

uvanlig-vegg-design-piksel-kunst-vegg-maleri-tre-u% cc% 88rfel-gjør-det-selv

I større målestokk kan en hel vegg utformes på denne måten. Området er delt inn i piksler og et nettverksresultat. En projektor kan brukes til å skalere bildet til ønsket størrelse. Hvis ingen er tilgjengelige, kan bildet spores for hånd. Det er fornuftig å lage en plan for prosjektet for å kunne følge prosessen.

Lag uvanlig veggdesign selv – velg et bilde, del veggen i piksler

uvanlig-vegg-design-piksel-kunst-vegg-maleri-gjør-selv

Fargene som kjennetegner bildet er av vesentlig betydning i Pixel Art, ettersom objektene avbildet blir uskarpe og nesten forsvinner. Av denne grunn opprettes en fargepalett. De enkelte fargene kan nummereres for å gjøre arbeidet lettere. De forskjellige nyansene er tegnet på planen etter deres nummer og dermed senere festet til veggen.

Uvanlig veggdesign i pikselstil med integrerte trebiter

Uvanlig veggdesign -piksel-kunst-vegg-maleri-tre-terninger

Om ønskelig kan du også innlemme tredimensjonale elementer i den uvanlige veggdesignen. Dette skaper en tredimensjonal effekt og understreker pikseleffekten. I dette tilfellet er trekubber en veldig god idé å innlemme interiøret i veggdesignet gjennom dette materialet, som ofte brukes til møbelkonstruksjon og gulv.

Previous Post
Crossfit -trening – Tren fornuftig og forbedre din generelle kondisjon
Next Post
Lag bokmerker selv med gode ideer og instruksjoner