15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Steinvegg i stua – veggdekorasjon med fasader

Steinvegg-stue vendt mot murstein-peisbekledning-moderne

Den grove skjønnheten i steinen kan bli en del av hjemmemøblene dine. Påføring av murstein på innvendige vegger er den perfekte måten å bringe naturen inn i hjemmet. Mot murstein er menneskeskapte murstein som kombinerer karismaen av naturstein og fordelene med moderne byggevarer. De er spesielt designet for å etterligne utseendet på ekte stein uten å faktisk håndtere vekten og kostnaden for ekte murverk. Alle med litt tålmodighet kan vellykket installere fasader selv og en Steinvegg i stua skape.

Steinvegg i stua – velg teglstenen

Steinvegg stue grå granitt mot murstein

Facing steiner er tilgjengelige i naturstein og murstein optikk og er laget av lettbetong, gips av paris, kvartsitt, granitt og skifer. Disse nesten naturlige kopiene kan ikke bare visuelt forbedre boarealet, men også ha en varmeisolerende effekt. Veggsteinene er tilgjengelige i en rekke varianter som varierer i vekt, farge og bruk. Murstein av skifer og gips av paris bør bare brukes innendørs, da de ikke er motstandsdyktige mot fuktighet og fuktighet.

Steinvegg i stua – mot murstein kommer i forskjellige versjoner

Steinvegg-stue-moderne vendt murpanel i tre

Teglstein brukes for det meste som peisbekledning for å skape en rustikk atmosfære. Plastmurer er enkle å vedlikeholde og kan tørkes av med en fuktig klut. Gips av paris-teglstein har den laveste vekten og kan også brukes til ikke-bærende innvendige vegger. Et alternativ til motstående steiner er porselens steingodsfliser med steinutseende, som også etterligner utseendet og følelsen av ekte stein.

Veggenhet i hvit og veggbekledning laget av teglstein

Integrer steinvegg-stue-veggenhet-hvit

Med teglstein kan du sette vakre aksenter på veggen. En spesiell estetisk effekt oppnås gjennom kontrasten mellom moderne TV -møbler med en glatt overflate og den grove steinen. Varme farger som beige og krem ​​gir steinen et koselig utseende og gjør kombinasjonen med mørkt massivt tre mer harmonisk. Det mørke flislagte gulvet passer godt inn i helhetsbildet.

Peisbekledning laget av teglstein gir rommet et landlig utseende

Steinveggstue vendt mot murstein sandstein levende ideer

Peisen er definitivt et blikkfang i denne stua. Vinduene fra gulv til tak og det varme tretaket skaper en koselig atmosfære. I motsetning til det forrige eksemplet brukes steinbekledningen bare her som en aksent. Den lyse steinen er kombinert med beige veggpaneler.

Maximalerier i gull og grått av Artesia Naturale

Mot murstein-stue-veggdekorasjon-Maxi-Murales-Gull-Grå-Artesia-Naturale

Mot murstein er spesielt egnet for en flerfarget veggdesign. Ingen stein i naturen er som den andre, så hver murstein er en ekte unik prøve. Hver flis inneholder flere farger og har vakre nyanser. Disse skifergrå veggbekledningene er for eksempel preget av et behagelig preg av kobberet. Så du kan velge mellom forskjellige fargeretninger, for eksempel krembeige eller gråbrun.

FIRENZE -teglstein fra Klimex

steinvegg-stue-peis-glass-hjørne-grå-FIRENZE-Klimex

Veggsteinene er ikke bare veldig allsidige når det gjelder form og farge. De overbeviser også med en helt spesiell overflatestruktur. Veggbekledningen ser ut og føles som naturstein. Ingen flekker eller fingeravtrykk kan påvirke utseendet. Dette er sannsynligvis også grunnen til at teglstein er så populært som peisveggbekledning.

BENEVENTO klosser fra Klimex

steinvegg-stue-grå-tre-peis-BENEVENTO-Klimex

Enten det er klassisk, urbant, romantisk eller puristisk-veggpanelene av høy kvalitet og brukervennlighet passer til nesten alle møbler. Akkurat som konvensjonelle veggmaling, har hver steintype også en annen effekt på humøret vårt og kan også optisk forstørre eller redusere rom.

steinvegg-stue-antrasitt-grå-peisinnsats-MUROK-STRATO-Weser

Hvis du leter etter et dramatisk blikkfang, gå for en mørk stein. Skifer, for eksempel, er en av gråtonene og ser alltid stilig ut, spesielt i lyse rom. Samspillet mellom skifer og middels mørkt tre inspirerer mange kreative hjemmestylister.

ATLAS -teglstein fra Wieser

steinvegg i stua hvit-ATLAS-Wieser

I motsetning til skifer er lys naturstein ideell for mørke rom. En veggdesign i krem ​​og hvit kan kombineres vakkert med et mørkt gulvbelegg av tre. Det gir også en god bakgrunn for mørke møbler. Individuelt hjemmetilbehør i Bordeaux understreker de varme fargene i møblene og setter vakre aksenter.

hvite stuemøbler og kremfargede teglstein

steinvegg-stue-vendt murstein-krem-hvit-stuemøbler

Med steinbånd kan vakre aksenter også settes i en puristisk møblert stue. Selv om hvite møbler ser elegante og tidløse ut, bør du sørge for at møblene ikke ser for sterile ut. For eksempel når hvite møbler og hjemmetilbehør plasseres foran hvite vegger. I dette tilfellet ville en steinvegg i stua være en god løsning hvis du vil bringe litt variasjon til dine fire egne vegger. Steinene er subtile, men har også en sterk tilstedeværelse.

svart murstein mot murstein fra Orsol

mot murstein-murstein-utseende-svart-stropper-BRIQUE-ORSOL

Svart og hvitt er en spesielt populær fargekombinasjon og kan også enkelt implementeres med veggbekledning. For en spesielt sterk kontrast, velg svart klinkerstein i stedet for skifer. Men det er også rent hvite teglstein som kan integreres fantastisk i ethvert moderne anlegg.

kremfarget MUROK STRATO teglstein fra Weser

mot murstein-stue-krem-farge-MUROK-STRATO-Weser

Forresten, murstein med gips kan også males i en annen farge. For å gjøre dette fortynnes malingen med 10 prosent vann for den første malingsapplikasjonen. Veggoverflaten grunnes først med en dyp grunning. Etter 4 timers tørketid påføres den fortynnede malingen jevnt med en fasaderulle. Så snart malingen har tørket grundig, følger en annen malingspåføring med ufortynnet maling. Mineralske teglstein laget av sement eller kalk kan males med silikatmaling for interiøret.

Mot murstein-rustikk-moderne-spisestue-MANOIR-ORSOL

vendt mot murstein-gammel hvit stue-MUROK-STRATO-Weser

steinvegg-stue-veggdekorasjon-rustikk-moderne-ROCKY-FJELL-Orsol

Veggfliser-stein utseende-FREESTONE-ASTOR-CERAMICHE

steinvegg-stue mot murstein-hvit-LIMBURG-Klimex

steinvegg-stue-kremvendt murstein-MUROK-MONTANA-Weser

Porselen steingods fliser-stein utseende-grå-vegg-stue-ROXSTONES-Ceramiche-Caesar

Stue veggbekledning mot murstein-tegl-look-KLIMEXMILANO-hvit

hvite stropper-steiner-vegg-design-stue-KLIMEXMILANO-WHITE-Klimex

Veggfliser-stein utseende-lys grå-ROCKSTYLE-R-SILVER-FIORDO

steinvegg i stuen rustikk-moderne-BRICK-NEPAL-Lantic-Colonial-porcelanosa

Mot murstein-antrasitt-farge-peis-stue-MUROK-MONTANA-Weser

steinvegg i stuen lilla-nyanser-artesia-naturale

Previous Post
Crossfit -trening – Tren fornuftig og forbedre din generelle kondisjon
Next Post
Lag bokmerker selv med gode ideer og instruksjoner