15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bor med pastellveggfarger – fargetrend i stua

Pastellveggfarger -lys-kombinere-blå-rosa-møbeltrekk

Pastellfarger er for tiden veldig populære i mote- og designindustrien. Fargetrenden står midt mellom nøytral og iøynefallende, det perfekte kompromisset for et stilig utseende. Pastell veggfarger se tiltalende ut, men ikke så vågale som sterke toner og tilbyr et fint alternativ til konvensjonell hvit. De passer veldig godt til ethvert rom og skaper en koselig, moderne atmosfære.

Elegante pastellfarger og møbler i myke nyanser

Pastellveggfarger-brun-grå-møbeltrekk-lenestol-sofa

Pastellfarger er preget av en høy andel hvit farge. Hver nyanse fra fargepaletten blandet med hvitt vil resultere i en pastellfarge. En fargeharmoni oppnås gjennom samme andel hvitt i to eller flere klare nyanser. De ser friske og lyse ut, har en positiv effekt på stemningen og gir romsligheten lyshet. Pasteltoner kan kombineres godt med nøytrale farger, men også med hverandre.

Pastellveggfarger for et elegant liv

Pastellveggfarger -mint-teppe-fargerik-eklektisk-rosa

Trenden er krem, rosa, beige, mintgrønn – fargene på iskrem, men også pastellgul, delikat babyblå og myke brune toner, samt de såkalte nakenfargene. Variasjon og bevegelse kan oppnås gjennom aksenter i noe iøynefallende nyanser som har lite hvitt innhold. Resultatet er et harmonisk helhetsbilde, i stedet for et rastløst, til tross for de mange fargene som brukes.

Soverom i støvete rosa: ideer til fargekombinasjoner som veggfarge & Co.

Levende ideer for fargedesign på soverommet – 12 trendy veggfarger

Veggmaling due blå – 21 moderne interiørdesign ideer

Kombiner og bland pastellfarger

Pastellveggfarger-kombinere-deco-stue-skandinavisk-svart og hvitt

Lyse nyanser gir rommet en visuell vidde og et forfriskende notat. Veggdekorasjoner eller mønstre tiltrekker øyet og gir spenning og dybde til rommet. For et så dristig romdesign er det tilrådelig å begrense fargevalget til tre farger eller velge et element som er ganske forståelig.

Moderne livsstil med pastellfarger i vegg

Pastellveggfarger - veggdesign - veggmønster - sikksakk - stue

For å gjøre en dekorativ veggdesign optisk attraktiv og samtidig ikke oppta plass, bør de valgte fargene harmonisere med hverandre. Pastellfargene gir mye spillerom i denne forbindelse og kan brukes fantasifullt i alle områder på grunn av den lyse optiske effekten. Kompliserte mønstre virker aldri så luftige og behagelige for øyet.

Kreativ og interessant design med pastellveggfarger – effektive strukturer

pastell-veggfarger-veggdesign-veggdekorasjon-veggmønster-stue-parkettgulv

Dempet, men samtidig er friske, lysende farger flotte aksenter for enkle møbler. Hvite eller grå møbler ser ikke lenger kjedelige ut, og interiøret ser i utgangspunktet livlig ut uten å endre selve livsstilen. Med denne koselige og samtidig moderne atmosfæren kan du leve lykkelig lenger, fordi du føler deg lei av rike farger raskere, mens ideer i pastellfarger er tidløse.

Dekorativ veggdesign med pastellfarger i veggen

pastell-vegg-farger-vegg-design-vegg-maleri-mønster-ornament-grå

Design aksenter i rommet, for eksempel kunstvegg, veggmaleri, veggdekorasjon og etc., som dekker litt mer område enn bare et veggmaleri, oppfattes visuelt bedre og bedre når de utføres i pastellnyanser. Disse passer i utgangspunktet inn i alle typer rom og krever ingen ekstra midler, for eksempel dekorasjon og forskjellige hjemmetekstiler, for å se ubekymret ut. I hver form formidler de letthet og ro.

Ekte veggmaleri med geometrisk mønster i pastellfarger 

pastell-vegg-maling-vegg-design-maling-vegg-maleri-vegg-mønster-soverom

Ornamenter i pastellfarger som er designet som en dekorativ veggdesign, levendegjør rommet tydelig og gir det et individuelt utseende. Velg antall farger, intensitet og mønsterstørrelse i henhold til lysforholdene. I rom med mye naturlig lys ser lyse farger lysere ut enn vanlig og demper den grumsete atmosfæren i et trangt rom.

Myke pastellfarger på soverommet – syrin, fiolett, aprikos

pastell-vegg-farger-soverom-vegg-mønstre-myke pastell-toner

Pastellveggfarge -ideer er ideelle for hvert område, for hvert rom. De er kanskje oftest brukt på soverommet, da de skaper en nydelig, romantisk atmosfære. I tillegg er farger som syrin, rosa, rose, laks, aprikos, syrin, pastellgul, rød og andre typiske for soveromstilbehør som sengetøy, håndklær, tepper, putetrekk og forskjellige tekstiler.

Pastellveggfarger som aksent – bensinblå og stukkelementer

pastell-vegg-farger-blå-soverom-stukk-mørkt tregulv

Noe rikere pastellveggfarger anbefales å bruke i rom der det ikke mangler lys og i prinsippet plass. Rom med stor takhøyde er perfekte for dette. I tillegg gir dekorative elementer som stukk og gulvlister en leken, dekorativ karakter og innrammer rommets design. Pastellfarger av blått, fiolett, lavendel, rosa og grønt er fantastisk egnet for dette området, da de formidler ro og avslapning.

Kombiner pastellfarger – rosa varianter

pastell-vegg-farger-pastell-til% cc% 88ne-rosa-nyanser-kombinere-deco

Komfortabel rosa utstråler romantisk varme og får omgivelsene til å virke feminine. Av denne grunn er det veldig populært for både unge og voksne jentes soverom. Heldigvis er det mange muligheter for å diversifisere dette. De forskjellige variasjonene, fra babyrosa til laks og mauve, kan kombineres fantastisk og stilfullt. Møbelstoffer, hjemmetekstiler og dekorasjoner er tilgjengelige i et bredt spekter.

Jentete pastellveggfarger – rosa, lilla, laksefarge, lilla

pastell-vegg-farger-rosa-dekorasjon-moderne-lenestol-polstring-lilla

Som i romdesign, er det kontraster der du vil trekke blikket til brukeren. Selvfølgelig betyr dette ikke å stole på svart og hvitt, men heller bruke pastelltoner av forskjellige styrker på en målrettet måte. Som å plassere en lenestol med polstring i mauve foran en vegg i lyserosa. På denne måten kommer de to til sin rett. Ytterligere detaljer med samme fargekombinasjon utfyller helhetsbildet og får det til å se ut som en helhet.

Lyse pastellfarger og skandinavisk interiørdesign

pastell-vegg-farger-pastell-farger-pastell-toner-mynte-rosa-skandinavisk

De veldig lyse nyansene i pastellfarger kan helt erstatte det hvite. Derfor ser romdesignen autentisk og individuell ut i motsetning til monokrome hvite rom. Aqua-toner harmonerer fantastisk med hverandre og resulterer i et visuelt veldig hyggelig helhetsbilde, basert på ton-på-ton-prinsippet.

Pastellveggfarger på det moderne kjøkkenet

pastell-vegg-farger-kjøkken-skap-fronter-moderne-mint-mauve

Pastellveggfarger er også mye brukt i rom der hygiene og renslighet er nødvendig. De er ideelle for design av kjøkken og bad. Stort sett brukes disse i sine lettere varianter, men nye farger skal også prøves ut – celadon og olivengrønn, mauve, kanskje bensin.

Kombiner pastellveggfarger med møbler – tre og farget trekk

pastell-vegg-farger-kombinere-rosa-gul-tre-stue

Gul er den mest solrike fargen og kan kombineres harmonisk med andre varme toner eller med grønt. Gul ser flott ut ved siden av tre, og er i likhet med rose egnet for store områder. Sammen med moderne hjemmetilbehør som presenterer de to fargene i kombinasjon, skapes en uformell, glad atmosfære som ikke kan forveksles.

Munter pastellveggfarger i barnehagen

pastell-vegg-farger-barnerom-fra% cc% 88hliche -farben -gru% cc% 88n-veggdekorasjon

Pastellveggfarger er et godt valg, spesielt for barnerom, ettersom de fremstår som litt roligere enn de blide og heller ikke påvirker det sensitive barns oppfatning like spennende. Det anbefales å velge en grønn nyanse som grunnfarge. I seg selv er grønt ikke en klart varm eller kul farge, og derfor kan den kombineres godt med de to. De variable fargekombinasjonene er derfor uendelige og kan tilpasses jenter eller gutter.

Pastellveggfarger skaper mer stemning inne, men også utenfor 

pastell-vegg-farger-fasade-fargerik-morsom-rekkehus-by

Pastellveggfarger råder i interiøret, men kan brukes vellykket i eksteriøret. Et farget malingsstrøk på husfasaden er definitivt en modig beslutning, men det gir god stemning ikke bare til huseierne, men også til de forbipasserende.

Previous Post
Moderne i midten av århundret: 5 ideer for å bringe retrostil i hjemmet ditt
Next Post
Kombiner lange bluser: slik er klassikeren designet for enhver anledning!