15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Veggfarge hvit for et romslig og moderne romdesign

veggfarge hvite møbler-moderne-tv-vegg-lowboard

Denne attraktive leiligheten ligger i Taiwan. Til tross for det svært lille boarealet, fremstår det som svært romslig, noe som på den ene siden skyldes valg av møbler og på den annen side veggfargen som pryder alle rom. Dette er Veggfarge hvit, som sikrer et lyst romdesign og kan gjøre selv de minste rommene mer hjemmekoselige. Ta en nærmere titt på C. H. Interiors leilighet i galleriet nedenfor.

Veggfarge hvit i stua

veggfarge hvit sofa-liten-pels-teppe-stort vindu

Til tross for den store vindusfronten, ble stuen designet med veggfargen hvit. Siden den har plass til både stue og spisestue, ble det designet en relativt liten salong, som er helt tilstrekkelig for koselige kvelder. Pelsen og den moderne gulvlampen, som er perfekt for lesekvelder, sørger for komfort.

Hvite gardiner og hvite vegger

veggfarge hvit sittegruppe-salong-gulvlampe-moderne bordbord-kurvmøbler

Gardinene, som gir personvern og solbeskyttelse på den store vindusfronten, matcher også veggfargen hvit. For å unngå et altfor sterilt utseende i rommet, ble forskjellige farger og materialer kombinert med den hvite veggen. Sofaen er laget i en nøytral, lys grå farge, mens gulvet er dekorert med tre.

Minimalistisk interiør

veggfarge hvitt rom design-idé-møblering-spisebord-rundt

Den økonomiske bruken av møbler og dekorasjoner skaper ikke bare et mer romslig utseende. Den minimalistiske stilen kommer også perfekt til uttrykk. For eksempel var det ingen veggenhet i kombinasjon med veggfargen hvit. I stedet er TV -en på veggen og suppleres med en ekstremt lav konsoll som en hylle.

Åpen stue i hvitt

veggfarge hvit stue-hyller-laminat-spisestue

Det største av alle rommene fungerer dermed som en stue, men rommer også den lille spisestuen, som er designet med tremøbler som et rundt spisebord. Tremøblene kommer til sin rett takket være den hvite veggfargen, selv om det er en lys trefarge. De innebygde hyllene, som visuelt deler rommet og tilbyr lagringsplass, er også slående.

Hvite dører

vegg-farge-hvit-enkel-design-vegger-dører-liten-leilighet

Selv dørene tilpasser seg veggfargen hvit og understreker dermed den enkle innredningen. De hvelvede takene har også stor effekt. Med høyden bidrar de også til at boarealet fremstår mer romslig. Taket på begge områdene er også utstyrt med innebygde lys som knapt merkes og derfor matcher den enkle designen.

Se inn i studien

vegg farge-hvit-spisestue-spisestue-bord-stoler-tre-frostet glass

En original designidee er også åpningen i veggen, som gir utsikt til studiet og representerer en endring i veggfargen hvit. Den er lukket med glass, noe som ikke bare får deg til å føle deg låst mens du jobber. Fordi det ikke er vinduer i arbeidsrommet, kan tilstrekkelig dagslys brukes fra stuen.

Persienner som personvernskjermer

vegg-farge-hvitt-vindu-arbeidsområde-blind-hjemmekontor

Hvis du vil ha ro og ro mens du jobber, kan du raskt og enkelt sikre personvernet med persienner. Disse er tilpasset veggfargen hvit og ble valgt i samme farge. Det nedre området består av frostet glass og er spesielt effektivt midt på den hvite veggen.

Innvendig farge hvit i arbeidsområdet

vegg-farge-hvit-skillevegg-vegg-skap-minimalistisk-tremøbler

Frostet glass fungerer også som romdeler ved siden av en kolonne og danner arbeidsområdet. Denne er igjen utstyrt med skap, et gulv av tre og veggfargen hvit. Belysningen gjøres også her ved hjelp av innebygde lys, som er ment å gi studiet tilstrekkelig lys, spesielt på kveldstid.

Veggfarge hvite og glassoverflater

vegg farge-hvit-konsoll-skrivebord-glass-personvern

Skrivebordet er ekstremt attraktivt og består av en glassplate med flytende effekt. Konsollen skaffet på denne måten tilbyr tilstrekkelig lagringsplass for en bærbar datamaskin og mapper eller andre ting som bør være tilgjengelig når du jobber. Veggfargen hvit forekommer her i mindre grad på grunn av de mange glass- og treflatene.

Hvit veggmaling for et mer romslig utseende

veggfarge-hvit-romdeler-soverom-liten-garderobe-grå

Ett av soverommene ligger like bak sittegruppen i et eget rom. Veggfargen hvit kombineres her med både lysegrå og mørke tremøbler. I det hele tatt er det imidlertid en kul atmosfære som passer perfekt til de moderne og enkle møblene.

Soverom innredning

vegg farge-hvit-møbler-soverom-etter-skap-kommode-persienner

Det andre soverommet har også en grå garderobe, mens resten av møblene er en varmere nyanse. Det lille soverommet har plass til alle nødvendige møbler som seng, kommode og nattbordskap, mens moderne persienner fungerer som beskyttelse på vinduet. Veggfargen hvit ser alt annet enn steril ut her også.

Design av C. H. Interiør.

Previous Post
Sammenleggbare servietter – 15 instruksjoner som er enkle og effektive
Next Post
Lag din egen lykt – 26 kreative og enkle håndverksprosjekter for barn