15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Designer tapet, deres fordeler og ulemper og eksempler

designer-bakgrunnsbilder-ulf-moritz-vögel-fargerik-sirkel-mønster

Et tapet er bare en liten investering av tid og penger, spesielt hvis du har det bruker tapeten selv. For dette belønner hun innsatsen med et fantastisk resultat som aldri kunne oppnås med pensel og maling. Hvis det er tapet, må det forståelig nok være noe spesielt, for det vil vare i mange år uten mye innsats og bør være en glede hver gang du ser på veggen. Designer bakgrunnsbilder er derfor ideelle, fordi det er ingen tvil om at de gir boarealet noe bestemt … men er de ikke fryktelig dyre? Og hva må du tenke på når du kjøper? Vi vil svare på disse to spørsmålene i denne artikkelen.

Hva er designer bakgrunnsbilder uansett?

designer-bakgrunnsbilder-versace-gull-svart-mønster

Designer klær? Alle vet. Designer teknologi? Selv det burde være kjent for de fleste nå. Men designere og tapeter? Faktisk går det veldig bra sammen, for hvor, hvis ikke i stua, verdsetter du design? Først er det Designer bakgrunnsbilder fra kjente navn som Versace, Harald Glööckler, Lars Contzen eller Ulf Moritz.

Fantastisk Versace -tapet – men en høydepunktsvegg er virkelig tilstrekkelig.

designer-bakgrunnsbilder-versace-iøynefallende mønstre

Forresten: Palmer er for tiden spesielt populære og er et populært tapetmotiv som du ikke kan gå galt med.

Alle som kjenner designeren på en annen måte, for eksempel fra garderoben, vil finne den umiskjennelige lappen på tapetet. sånn er det Stil av Harald Glööckler bakgrunnsbilder usedvanlig pompööööös (ja, det er til og med designelementer som kan festes direkte på tapetet, for eksempel den velkjente kronen), mens Versace-stilen er ganske staselig elegant.

Glööckler 54466

designer-bakgrunnsbilder-marburg Glööckler-antrasitt-geometrisk

Uansett, hvis du liker designeren, vil du elske tapetet også. Andre designere som Luigi Colani og Ulf Moritz, derimot, er avhengige av en enkel og tidløs stil, men bruker materialer og applikasjoner av høy kvalitet (rhinestones, perler, flokk, crush og andre) som definitivt gjør tapetet til et øye- fangst. Mange nettbutikker inviterer deg nå også til å bla gjennom utvalget av flotte designertapeter. På tapeto.com fant vi til og med en egen seksjon for forskjellige design- og merkede bakgrunnsbilder.

Enkel, men likevel ekstraordinær: Ulf Moritz -bakgrunnsbilder imponerer med sin tidløse stil.

designer-bakgrunnsbilder-ulf-moritz-rose-gull-prikk-mønster

Det må være et “designerstykke”?

designer-tapet-antrasitt-glitter-Glööckler

Bakgrunnsbildene til stjernedesigner Harald Glööckler er også et skikkelig blikkfang, spesielt på grunn av de pompøse glitterapplikasjonene.

Riktignok: Designer -bakgrunnsbilder er selvfølgelig ikke tilgjengelig for samme pris som billige tapeter fra jernvarehandelen. Så er denne investeringen verdt det? Svaret er: definitivt ja! Og ikke bare på grunn av designet, men også fordi kvaliteten er betydelig bedre. Fordi designere vet at det ikke lenger er nok for dagens kresne kunde å kjøpe noe vakkert. Et slikt tapet er stabilt, motstandsdyktig, tåler litt sollys og rives fremfor alt ikke ved den minste kontakt med materialer under installasjonen. På alle måter kan du føle hvor høy kvalitet tapetet er. Dette garanterer ikke bare enkel installasjon, men også mye glede i mange år når designstykket henger på veggen. I tillegg vet selvfølgelig designere at godt tapet må være trendy, men også tidløst. I en verden av kortlivede trender kan det som kommer komme – designertapetet på veggen klipper alltid en fin figur. Med dette valget kan du være sikker på at det ikke trenger å byttes ut i overskuelig fremtid, fordi utseendet følger hver trend.

Designer bakgrunnsbilder har også ulemper?

designer-tapet-gull-mønster-krokodille

Harald Glööckler 54491

Et designertapet er som et lite kunstverk. Når du tar en kjøpsbeslutning, bør du vite at den har sin helt egen karakter – og at den også går videre til boarealet. Når det først er på veggen, er det ikke lenger bare de store møblene og de større fargene som teppet som definerer rommets karakter. Når du tar en beslutning, bør du spørre deg selv om utseendet på tapetet stemmer overens med møblene som allerede er i rommet og som du vil beholde – eller med det som kan stå på listen over nye oppkjøp. Men hvis designertapeter og rommøbler virkelig matcher den individuelle smaken til beboeren og samhandler, kan en skikkelig oase av velvære skapes på kort tid. Det er velkjent hvor sterk og positiv påvirkning et harmonisk miljø har på ens eget velvære. Så bestill tapetlim samtidig og sett i gang!

Hvordan har du råd til designertapeter??

designer-bakgrunnsbilder-lars-contzen-mønster-tapet

Lars Contzen er kjent for sine kreative motiver, som er spesielt populære blant unge mennesker. Fancy og litt gal, men alltid akkurat passe mye.

Designer bakgrunnsbilder er ikke bare spesielt vakre, de er også av spesielt høy kvalitet. Fortsatt redd for kostnadene? Ikke bekymre deg: Tross alt brukes designertapeter sjelden på alle fire (eller flere) vegger i rommet. De er så iøynefallende at når de brukes dyktig, kan de utfolde sin fulle effekt på et lite sted. Du jobber med dem som et effektbakgrunn, mindre er mer. Så det er nok å bare skjemme bort den ene veggen i rommet med tapetet, og hele rommet ser helt annerledes ut. Avhengig av interiøret kan det til og med være nok å bare skrive et stykke vegg. Hva med for eksempel den gjespende tomme veggen bak fjernsynet? Eller ved spisebordet? Eller bak sengen? Du vil legge merke til at rommet umiddelbart får en ny karakter! Og for dette området – avhengig av den enkelte situasjon – er 1-2 ruller ofte tilstrekkelige. Effekten består imidlertid i årevis. Forresten: Restene av designertapetet kan fremdeles brukes fornuftig, det er mange kreative ideer på Internett. Så ikke vent lenger, få ditt lille stykke luksus og design i dine fire egne vegger.

Ulf Moritz

designer-bakgrunnsbilder-ulf-motitz-geometriske-sirkler-dempet-farger

Previous Post
Tinker påskekort: 7 sjarmerende DIY -ideer med motivpapir
Next Post
Å lage halloweenmasker for barna – 26 ideer