15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Grå natursteinvegg og betong for et moderne hus med vindusfronter

naturstein veggdesign-betong tak-fluktstoler-sjeselong-teppe

Moderne hus kan utformes på mange måter. Naturlige og kunstige materialer kan kombineres på en fantastisk måte. Eksemplet skaper også en blanding av materialer som skaper et unikt og moderne interiør som mange drømmer om. En spesiell funksjon er det Natursteinmur, som finnes overalt i huset. Hvis du er nysgjerrig, kan du besøke huset til Cadaval & Solà-Morales, se galleriet nedenfor.

Natursteinmur inne og ute

naturstein vegg stue-sittegruppe-tremøbler-betong-trapper

Natursteinveggen har en grå farge. Av denne grunn er kombinasjonen av naturstein for vegger med grå betong veldig vellykket. I tillegg til steinveggen spiller betong også en ledende rolle. Det moderne materialet pryder ikke bare gulv og trapper, men også taket i brettmønsteret og den moderne kjøkkenøya.

Vegger og vindusfronter i naturstein

naturlig steinvegg stue-utsikt-hage-fjell-sittegruppe

De veggene som ikke er laget av naturstein, er igjen store vindusfronter, som ikke bare lar mye lys trenge inn i det monokrome interiøret i huset, men også gir en fantastisk utsikt over fjellene og den vakre hagen. Materialblandingen garanteres ikke bare av natursteinvegger, betong og glass.

Steinvegg i stua

natursteinvegg enkel-møblering-mørkt-tremøbler-rundt-spisebord

I tillegg er det også attraktive møbler laget av mørkt tre, noe som gir huset en viss eksotisk teft, mens natursteinveggen utstråler rustikk sjarm. Steinveggutseendet tilpasser seg fantastisk til naturen som omgir huset og gjør det mindre av en kontrast midt i naturen. For øvrig ble stein med uregelmessig form brukt til natursteinveggen.

Moderne soverom design

naturstein vegg soverom-oransje-rosa-innredning-hvit-seng-betong-gulv-grå

Steinmuren finnes ikke bare i stua. Akkurat som natursteinveggen skaper en hyggelig atmosfære i stua, gjør den det samme på soverommet. I stedet for mørke møbler ble hvitt valgt for dette rommet, som også ble kombinert med vakre farger som rosa, oransje og korall. Natursteinveggen kompletteres med betong for en halvhøy vegg, gulv og trapp.

Overbygd terrasse

naturstein-vegg-interiør-salongbord-sidebord-kurvstol-skråtak

Natursteinveggen innvendig også kombinert med de for utendørsområdet. Det er også en vegg av naturstein på denne overbygde terrassen, som enkelt var innredet med et trebord og to gyngestoler. Det er også en dør i natursteinveggen som fører inn i det indre av huset.

Natursteinmur og original arkitektur

naturstein-vegg-minimalistisk-hus-design-skrånende vegger

Steinmuren inni er den samme som danner fasaden på huset. På denne måten er husets naturlige utseende allerede tydelig utenfor. Likevel vitner huset om en original og moderne arkitektur der det ikke er uvanlig at natursteinveggen går diagonalt. I tillegg er det interessante skråtaket, som ble designet med en betongplate i et brettutseende.

Minimalistisk fasade

naturstein-vegg-inngang-glass-dør-svart-vindusramme-moderne

Natursteinveggen er kombinert med vindus- og dørkarmer i svart. Den svarte fargen finnes også i stålbjelkene i interiøret, samt i noen tekstiler og møbeltrekk. Kombinasjonen av svart og grått skaper et stilig og elegant interiør, som til og med understrekes av de enkle retromøblene.

Minimalistisk hage

naturstein-vegg-terrasse-idé-rustikk-moderne-gulv-betong-tak

Hagen som omgir hele huset er også enkel og stilig. I tillegg til noen få trær og busker, er det bare en grønn plen som pryder utsiden. På denne måten distraherer ikke hagedesignet unødvendig fra de naturlige omgivelsene. Natursteinveggen representerer en fantastisk bakgrunn for hagedesignet.

Åpen terrasse

naturstein-vegg-fasade-moderne-hus-design-vindusfront

Foran den store vindusfronten er det også en stor terrasse uten tak. Grus danner undergrunnen. I tillegg til en sittegruppe med bord og stoler, er det også en moderne brannskål på terrassen, som skal gjøre de kule kveldene i fjellet varmere og mer komfortable. Fargemessig tilpasser terrassen seg også til den grå natursteinveggen.

Steinmur for Bauhaus

naturstein-vegg-bauhaus-stort-vindu-minimalistisk-hage-flatt tak

Alt i alt er huset med vegger av naturstein, betong, glass, tre og metall en ekstremt vellykket design som nesten alle vil finne imponerende og attraktive. Det er et flott alternativ til den klassiske fjellhytten i tre uten å miste sitt naturlige utseende. En flott design for alle som liker moderne arkitektur og møbleringsstil!

Design av Cadaval & Solà-Morales.

Previous Post
Tinker påskekort: 7 sjarmerende DIY -ideer med motivpapir
Next Post
Å lage halloweenmasker for barna – 26 ideer