15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Buet trepanel og flytende trapper utgjør denne unike penthouse i Beirut, Libanon

hvelvet trepanel loft leilighet stue sofa lenestol

“Wadi Penthouse” -prosjektet er en renovering av en to-etasjers toppleilighet for en familie på fire i Beirut, Libanon. Ifølge von Platau-arkitekter var den mest betydelige romlige endringen introduksjonen av et rom med dobbel høyde i midten av huset. Med denne innovasjonen har de enkelte områdene som oppholdsrom, arbeidsområder, boder og soverom blitt omorganisert. Den opprinnelige fordelingen av rommene i denne penthouse resulterte i dårlig romlig interaksjon mellom de to etasjene og hadde en smal hovedfoaje. Ved første øyekast merker du umiddelbart det unike buede trepanelet på veggene. Arkitekter benyttet seg av treets fleksibilitet og skilte seg fra de vanlige, strenge linjer og proporsjoner for å skape noe kreativt og unikt. Renoveringen av den unike pentahuset Wadi ble fullført i 2016. Toppleiligheten strekker seg over et boareal på 650 kvadratmeter.

hvelvede trebekledning inni vegger wadi penhouse taklamper

Den nydesignede plassen ved siden av spisestuen, som fungerer som en mesanin, er et ekte arkitektonisk mesterverk. Det er ikke bare det attraktive, buede trepanelet som overrasker deg. De hvite, flytende trappene merkes også umiddelbart. Trappen ble hengt opp fra taket ved hjelp av vertikale stålprofiler, noe som understreker dens letthet og får det til å se ut som om trappen flyter fritt i midten av rommet. Metalltrappstrukturen i hvitt skaper en stor kontrast til det lyse treverket. Trematerialet dekker også veggene i naborommet.

stue romslig lys flytende trapp hvelvet trepanel lagringsplass skjult

Hvis du ser nærmere på veggene, merker du umiddelbart at de avviker fra sin normale rette kurs og skaper en spesiell dynamikk i boarealet. Det buede trepanelet med sine organiske kurver ser nesten surrealistisk ut. Treelementet fortsetter gjennom penthouse. Veggbekledningen i tre har vakre detaljer som gir leiligheten et elegant og stilig preg. De buede treveggene er ikke bare et visuelt høydepunkt, men også en praktisk, plassbesparende løsning – de skjuler mye lagringsplass.

wadi penthouse moderne hvelvede trepaneler inne i hvitt gulv

Resten av flatene i leiligheten er holdt i hvite – hvite vegger, hvit marmor til gulvet og, som allerede nevnt, hvitt stål til trapperommet. Resten av plassen, kjøkkenet, soverommet og hjemmekinoen ser også stilige og moderne ut. Hvert av rommene i Wadi Penthouse er utstyrt med spesiell belysning i et unikt design. Et lite mediarom med ekstra lagringsplass ligger over mesaninen, som fortsetter det hvelvede trepanelet på veggene.

veggbekledning lys trebuet trebekledning trapphus

flytende trapp trapp trebelysning moderne penthouse leilighet

wadi penthouse trebekledning inne i lyst oppbevaringsrom gjemt

tre skap oppbevaringshåndtak design wadi penthouse

hjemmekinohyller tre sittehjørne hjørnesofa grå wadi penthouse

design lysekrone veggpanel laget av trebord svart gull

spisestue vegger trepanel spisebord belysning gulv hvit

kjøkken wadi penthouse trebord kontrast svarte stoler attraktiv takbelysning

mediarom hvelvet trepanel sofa parkettgulv TV

soverom seng skinn grå gulv hvitt trepanel innvendig

gang lyse hvite vegger gulv høyglans heis

* Du kan finne ut mer om arbeidet til Platau på den offisielle Nettsted

Previous Post
Sammenleggbare servietter – 15 instruksjoner som er enkle og effektive
Next Post
Lag din egen lykt – 26 kreative og enkle håndverksprosjekter for barn