15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Den hyggelige hydromassasjeterapien – velvære massasje under vann

Hotellmassasje boblebad under vann

Hvem vil ikke ha et boblebad i disse dager? Det er en god følelse å sitte i det varme boblende vannet mens vannstråler vasker huden med en Velvære massasje er bortskjemt under vann. Musklene slapper av, og du kan lett sovne under vannet blant de behagelige duftene og den rytmiske, hakkende lyden.

Historien om velvære Undervanns massasje

Terapi undervannsmassasje føles kule ideer

De første kjente fakta om hydromassasje kommer fra tiden til de tidlige europeiske imperiene. Det antas at denne prosedyren ble brukt i det gamle Hellas for å kurere forskjellige sykdommer og forbedre helsen. de Velvære massasje under vann ble ansett som en luksus og var bare tilgjengelig for respekterte medlemmer av befolkningen. En av dem var den ærverdige og kjente lærde Archimedes.

Hydromassasjebad var også utbredt i Romerriket. Alle har sikkert sett dem i filmer om romerne.

Den ble gjenoppdaget og populær Velvære massasje under vann da bare mot slutten av den industrielle revolusjonen, da presten Sebastian Kneipp ga ut sin bok “Meine Wasserkur”. På 1700- og 1800 -tallet ble hydroterapi videreutviklet av forskjellige forskere og naturforskere. Brødrene Jacuzzi gjorde imidlertid virkelig fremgang. Tre år etter andre verdenskrig utvikler de amerikanske brødrene som eide en hydraulisk pumpefabrikk et badekar med en undervannspumpe for Kenneth Jacuzzi, en revmatiker. Det første massasjebadet ble lansert i USA under den kalde krigen i 1955 og er en stor suksess. Resten av historien er sikkert kjent.

Hvilke prosedyrer for velvære Undervanns massasje eksistere?

 Boblebad utendørs boblebad slappe av i hagen solstråler

Det er tre typer hydromassasje:

  • Undervanns jetmassasje
  • Manuell terapi under vann
  • Trykkmassasje under vann

Karet med vannmassasje:

Hotellmassasje boblebad under vann

Vanligvis kalles denne typen badestamp. Men det er ikke helt sant, siden det er et badekar for en Undervanns massasje virker gjennom vannstråler. Du legger deg ned i et kar som er spesielt formet for kroppen din. Vannet har høy temperatur, men du kan velge og justere det selv. Sterke, varme vannstråler kommer fra forskjellige retninger. I noen modeller kan disse rotere eller endre form og intensitet. Baderen kan kontrollere alt dette. Selvfølgelig mangler de populære boblene heller ikke, siden de fleste vannstrålene blir drevet ut med luft, noe som skaper den kjente og avslappende boblen. Med de mer moderne badekarene kan baderen regulere mengden luft i vannstrålene for å finne riktig intensitet av vannbobler for ham.

Manuell terapi gjennom undervannsmassasje:

Nyt badekarets velværespa under vann

Denne typen representerer en skikkelig velvære. Du ligger på en solseng under vann mens en manuell terapeut masserer og slapper av hver muskelgruppe. Ikke rart at de fleste elskere av denne typen hydromassasje sover halvparten under prosedyren. Under avslapningen Undervanns massasje I tillegg flyter duftende gress, rosenblad og andre blomster på vannet for en atomterapi. Selve vannet er heller ikke vanlig. Den inneholder forskjellige “ingredienser”, for eksempel melk eller rosevann, som velges i henhold til formålet med behandlingen. Manuell terapi brukes også til rehabilitering. Du kan spørre legen din om slik behandling etter et brukket bein, muskelsår eller seneforvrengning. Hvis han også er enig, vil du definitivt være fornøyd med denne Undervanns massasje være.

Trykkmassasje under vann:

undersjøiske historietyper ren avslapningshelg

Det er kjent som “Charkot Shower”. Det er en fransk oppfinnelse. Tidligere ble denne arten brukt av KGB i Sovjetunionen for å vanne ryggen til de som ble plaget, slik at de reagerte mer følsomt på strømmen. Heldigvis er den virkelige fordelen med denne prosedyren i dag medisin. Terapien er en lunken dusj der temperaturen på vannet er 35-37 grader og vannstrålene blir utvist med et trykk på 1,5 til 3 atmosfærer. Dette har en utrolig avslappende effekt på nervesystemet. Siden strålene er ganske sterke, står terapeuten i en avstand på 3 til 3,5 meter. Gradvis senkes temperaturen på vannet til 15 til 20 grader. Siden blåmerker kan vises noen dager etter denne dusjen, er denne prosedyren ikke spesielt egnet for sommersesongen. Det er veldig populært blant kvinner fra de baltiske landene, men det er neppe noe for enhver europeisk kvinne. Spesielt hvis du har en ganske slank figur, bør du gjøre det Undervanns massasje unngå. I Europa brukes terapien hovedsakelig av profesjonelle idrettsutøvere for å lindre spenninger.

Previous Post
Optimistisk tenkning som en viktig faktor for bedre søvn
Next Post
Design en parasoll – krydre den gamle solbeskyttelsen