15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Suvenirer for spontane invitasjoner – Disse gjestegodtgjørelsene blir godt mottatt

suvenirer-favoriserer-klassisk-drikke-spontan-invitasjon

Det spiller ingen rolle om en privat invitasjon eller et profesjonelt arrangement ble kunngjort for sent, eller om invitasjonen bokstavelig talt ble sovnet. Når hvert sekund teller for å forberede innholdet og kle seg riktig for anledningen, er det ofte lite tid til å tenke på den riktige suveniren. Denne guiden har noen viktige tips for nettopp denne saken. Trikset er: Smart lagring med effekt.

Den klassiske suveniren: gi bort drinker

suvenirer-favoriserer-hjemmelaget-likør-glass

For en privat anledning er en god flaske vin eller en flaske musserende vin vanligvis en god idé. Det er bare viktig å kjenne variasjonen som mottakeren også liker. I næringslivet blir det vanskeligere, fordi å gi bort alkohol ikke faller godt i smak hos alle, for tross alt gjøres forretninger i en edru tilstand.

Gjør-det-selv-tips: Hvis du følger en privat invitasjon og beholder en smart butikk, kan du ha en liten egenbrygget likør hjemme, hva han kan ta med. I næringslivet er dette beviset på privat husmorskunst tabu. Konserver, pickles og andre delikatesser som er laget på hjemmekjøkkenet, er også fine suvenirer for en privat invitasjon – disse gavene er ganske uegnet for forretningslunsjer.

Om blomstergavenes bærekraft

suvenirer-vert-spontan-invitasjon-blomster-strauss-tulipaner

Også her gjelder følgende: En blomst eller en liten bukett blomster er en vanlig metode for å ta med en “trygg” gave. Buketten er også tillatt i næringslivet. Det er imidlertid ikke spesielt bærekraftig. En langsiktig og enda mer smart gave er en plante som ikke er gitt i ferdig tilstand, men inneholder en pott, jord, frø og planteinstruksjoner. Slike plantesett er ikke bare en moderne idé for forretningspartnere, men også som en privat suvenir.

Hvis du bare vil ta ideen om den blomstrende gaven, er det bedre å gå for papirvarianten. Papir dahliaer er gode å forberede og – sammen med et fint ordtak – er de også flotte som en suvenir for en kortsiktig invitasjon. De som liker å lage håndverk kan også gi bort presset flora satt i bilderammer. Denne artikkelen avslører hvordan denne håndverksideen kan implementeres.

pensel-med-virksomhet-lunsj-ideer-tips-profesjonell-hendelse

Giveaways gjør det lettere å beholde aksjer

Alle som husker ideen i begynnelsen, kan bli overrasket over tilnærmingen til “lagring”. Ser på dette morsomme gaver til venner og forretningspartnere det blir raskt klart hva som menes med dette: Disse gavepakkene har vanligvis et stort antall enkeltdeler på flere hundre stykker og kan enkelt individualiseres. Der gründeren plasserer sin logo eller bokstav, kan privatpersonen plassere et fint slagord. Effekten er en eske full av små suvenirer. Klientellet bestemmer hvilket sett som til slutt skal kjøpes for å være forberedt på kortsiktige invitasjoner.

– Lekesettet passer for de som har en stor familie eller mange bekjente og venner med barn. Gummiboller, jojo, kasteskiver og gåter er alltid populære.

– Alle som ønsker å sponse et sportsarrangement, kan bli godt anbefalt av det trendy annonsesettet: caps, vesker og penner med passende bokstaver er definitivt et iøynefallende.

I tillegg er det lapper, parkeringsskiver, tilhengere, bretteregler og lignende, som bør mottas godt av kontorkunder eller håndverkere. Tips: Alle som bestemmer seg for å levere gaver med kopper eller glass kan enkelt pimpe denne gaven. Bare legg til noen sjokolade og form dem til en pen gave med en gjennomsiktig film. Gaver som dette går alltid bra.

Hver suvenir er en god gjerning

suvenirer-favoriserer-kjøkken-hjemmelagde-spontane-invitasjoner

Denne ideen er også spesielt egnet for en suvenir i privat sektor: På julemarkeder eller til veldedige formål er det ikke uvanlig at det tilbys hjemmelagde varer som kan kjøpes. Ofte går prisen for dette direkte til produsenten eller går til en ideell forening. Alle som kjøper stearinlys, glass eller håndverk her øker ikke bare gavelageret, men gjør også noe godt med dem.

Som regel er lys og glass dekorert i rødt og gull spesielt egnet for anledninger i juletiden. Små selvstrikkede eller heklede poser er derimot tillatt hele året. Hva kan være plassert i den? Speed ​​lommetørklær, sminkeartikler eller andre nyttige småting som kvinner absolutt vil ha organisert i hver lomme.

Hva anbefaler gaveetiketten??

Karrierebibelen gir disse tipsene i gaveetiketten: Blomster er ikke veldig kreative, men de er et trygt valg. Den største faux pas som kan bli begått ved overleveringen ville være å overlevere buketten i emballasjen. Når det gjelder alkoholgaver, må vertens preferanser oppfylles. Disse er også viktige hvis illustrerte bøker eller samleobjekter skal gis bort. Sjokolade derimot gjør de fleste lykkelige, så sjokolade er ofte et godt valg.

Figur 1: Pixabay.com © Pexels (CC0 Public Domain)

Figur 2: Pixabay.com © WDnetStudio (CC0 Public Domain)

Figur 3: Pixabay.com © Unsplash (CC0 Public Domain)

Figur 4: Pixabay.com © Invitation_to_Essen (CC0 Public Domain)

Figur 5: Pixabay.com © KRiemer (CC0 Public Domain)

Previous Post
Den høyeste statuen i verden – India avslører offisielt statuen av enhet
Next Post
Å bruke terrakotta blomsterpotter annerledes: 20 ideer for hjem og hage