15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Michelin -restauranter i Tyskland – Oppdag listen over eksklusive gourmetrestauranter

michelin restauranter tyskland restaurantguide eksklusive gastronomisteder adresser vendôme bergisch gladbach

Dekkprodusenten og restaurantguiden Michelin har kunngjort antall stjerner for Michelin -restauranter i Tyskland. I år er det en ny stjerne blant de mest kjente stedene: atelieret til kjøkkensjef Jan Hartwig, en eksklusiv restaurant i Bayerischer Hof i München. Dette øker antallet stjerner med tre ytterligere til 11. Den tyske guiden har for tiden 300 Michelin -restauranter sammenlignet med 292 i fjor. Michelin la også til fire nye to-stjerners restauranter og 29 nye en-stjerners restauranter. Disse inkluderer for eksempel vegetarrestaurantene Seven Swans i Frankfurt og Cookies Cream i Berlin.

De beste Michelin -restaurantene i Tyskland for 2018

michelin restauranter tyskland restaurantguide eksklusive gastronomisteder adresser grønne sausopprettingsplater

Som tidligere år representerer Michelin-restaurantene i Tyskland i 2018 både store byer og småbyer. Selv om det ikke finnes noen 3 -stjerners Michelin -restauranter i Berlin, har Baiersbronn, en by i Schwarzwald, tre av dem. Andernach viste restauranter for første gang i år: den italienske trattoria Ai Pero og sushirestauranten Yoso.

michelin restauranter tyskland restaurantguide oppskalere gastronomi lokale ofre fine dining forrett forrett

Michelins internasjonale restaurantguider blir gjentatte ganger kritisert for mangel på variasjon. Organisasjonen har et rykte på seg for å favorisere fransk og japansk god mat fremfor andre retter. De kvinnedrevne restaurantene har også neglisjert de kulinariske ekspertene litt. Ingen av de elleve europeiske trestjernersrestaurantene i Tyskland drives av en kvinne. Nedenfor er imidlertid en fullstendig liste over de klassiske tyske Michelin -restaurantene.

Michelin -restauranter München – studio

michelin restauranter tyskland restaurantguide eksklusive gastronomisteder adresser atelier munich food

Årets nye tillegg til denne listen ledes av kjøkkensjef Jan Hartwig, som tidligere ble tildelt årets kokk av Feinschmecker 2016. Atelier ble grunnlagt av den anerkjente belgiske kunsthandleren Axel Vervoordt og beskriver seg selv som en luksuriøs restaurant med et enkelt design som “sprer stilen til skaperen med en intim atmosfære”. “Alt er alltid perfekt og aromatisk ned til minste detalj,” sier kritikeren ved Gastro Guide “Gault & Millau “.

michelin restauranter tyskland restaurantguide eksklusive gastronomisteder adresser atelier munich bayerischer hof hall

Kokk Jan Hartwig og teamet hans gjør kulinarisk perfeksjon til en kunst. Designet til den belgiske kunsthandleren Axel Vervoordt utstråler den luksuriøse og smakfulle stilen i et kunstners studio kombinert med en intim atmosfære. Jan Hartwig ble kåret til “Årets kokk 2016” av magasinet Der Feinschmecker. Gjemt bak en mobil vegg av Dirk Vander Eecken, finner du et koselig privat rom og en terrasse i Ahorn Amur, den rolige hagen.

Michelin -stjerner for Bareiss i Baiersbronn

michelin restauranter tyskland restaurantguide eksklusive gastronomisteder adresser bareiss baiersbronn farget kjøtt

Den lille byen Baiersbronn har to restauranter med tre Michelin -stjerner og har blitt kåret til en av de mest uventede Michelin -restaurantene i verden av New York Times. Den første av de tre restaurantene med Michelin-stjerne i byen er Bareiss-restauranten på hotellet med samme navn. Ifølge nettstedet kombinerer kjøkkensjef Claus-Peter Lumpp visuell attraktivitet og fullstendighet med sin signatur for teknisk perfeksjon og aromatisk rikdom. Bareiss har vunnet en rekke priser for sin mat og service og mottok sin tredje stjerne i 2007. Michelin -guiden beskriver kjøkkensjef Lumpp som streng, men med nøye oppmerksomhet på detaljer, noe som har gjort restauranten til en av de beste i Tyskland.

Black Forest Room i Baiersbronn

michelin restauranter tyskland restaurantguide oppskalere gastronomi bestikk tallerken kulinarisk skapelse

Den andre restauranten i den lille byen Baiersbronn som har fått den ettertraktede 3 -stjernersrangeringen er Schwarzwaldstube på Hotel Traube Tonbach. Restauranten har hatt tre stjerner i mer enn 20 år og beskriver seg selv som en “symfoni av superlativer”. Menyen byr tilsynelatende på en opplevelse en gang i livet, mens avdøde Harald Wohlfahrts kommando nylig ble overtatt av hans protegé og restaurantens mer enn ti år gamle sous-kokk, Torsten Michel. Heldigvis er det ingen tegn til kvalitetsfall som følge av overgangen, siden disse Michelin -restaurantene fremdeles er på toppen i år.

michelin restauranter tyskland restaurantguide eksklusive gastronomisteder Schwarzwaldstube spisesal

Smaksopplevelsene i restauranten Schwarzwaldstube har gjort Hotel Traube Tonbach til et av de beste stedene i Europa når det gjelder matlaging. Kokken Torsten Michel er en mester i smaker. Hans komposisjoner skaper et utrolig lett og perfekt kjøkken – delikat, intens, fyldig og velsmakende på samme tid. Sommelier Stéphane Gass kombinerer hvert kurs med en god vin fra Traubes utmerkede kjeller.

Bordet i Hamburg

michelin restauranter tyskland restaurantguide eksklusive gastronomisteder adresserer bordet hamburg kevin Fehling

The Table Kevin Fehling, som åpnet for bare to år siden, ble nesten umiddelbart vellykket og ble tildelt alle tre stjernene i sitt første år. Chef Fehling, 40 år gammel, er den yngste tyske kokken som har mottatt tre Michelin -stjerner i en alder av 34 år. Han tjente dette på en annen restaurant i 2011. I en ganske uvanlig setting har restauranten kun plass til 20 personer, så reservasjoner kan bestilles måneder i forveien. Michelin -inspektører beskrev restauranten som “kanskje den mest gastronomisk spektakulære gjenåpningen i året” og la til den uvanlige sitteplassen.

restaurant Sonnora i Rheinland-Pfalz

michelin restauranter tyskland restaurantguide oppskalere gastronomi sonnora dessert nasjonal dessert

Det kongelig dekorerte stedet i den lille sørvestlige byen Wittlich mottok sin første stjerne for mer enn 30 år siden og har blitt tildelt tre stjerner siden 2000. Sonnora spesialiserer seg på fransk mat og er stolt over å tilby gjestene mat og fremfor alt lokale produkter. På nettstedet hevder teamet at den virkelige stjernen er selve produktet. Av denne grunn er Michelin -kritikere enige om at produktene er det ubestridte hjertet i det tidløse klassiske kjøkkenet. I tillegg presenteres de så vakkert og dyktig på tallerkenen av Clemens Rambichler. Etter den plutselige døden til Helmut Thieltges, overtok kjøkkensjefen kjøkkenledelsen til gourmetrestauranten.

michelin restauranter tyskland restaurantguide oppskalere gastronomi sonnora interiørbord lysekroner vis edel

Restauranten “Sonnora” er hjertet av Waldhotel, som Helmut Thieltges har bidratt til å oppnå internasjonal berømmelse de siste 40 årene med sitt klassiske gourmetmat. Med 3 stjerner i Michelin -guiden og 19,5 poeng i Gault Millau, er restauranten en av de beste gourmetstedene i Tyskland. Kjøkkensjefen og Tysklands yngste 3-stjerners kokk, Clemens Rambichler, og teamet hans lager mat for gjestene på en kreativ og sofistikert måte. Dette gjøres i henhold til tradisjonen illustrert av mentor Helmut Thieltges med den høyeste produktkvaliteten, harmoniske kombinasjoner og presist håndverk, som har topp prioritet.

Michelin -restauranter – Kryssing i Rottach-Egern

michelin restauranter tyskland restaurantguide oppskalere gastronomi kryssing hovedrett kjøtt

Bayerns andre restaurant med tre Michelin -stjerner ligger i en liten by på Tegernsee nær den østerrikske grensen. Restauranten er stolt av å bruke de beste produktene fra alpinområdet, gjøre dem til eksepsjonelle menyer og bygge bro mellom rustikk og raffinert mat, ifølge nettstedet. Restauranten Überfahrt mottok sin tredje stjerne i 2013, og kjøkkensjefen mottok en rekke andre priser, inkludert årets kokk fra Gault Millau og Gusto Bavaria og årets kokk fra Der Feinschmecker. “Få kokker viser så sensitivitet, finesse og smak”, skriver Michelin, “presentasjonen er i verdensklasse”.

michelin restauranter tyskland restaurantguide eksklusive gastronomisteder adresser kryssende interiør moderne atmosfære

Kulinarisk fortreffelighet full av lidenskap og perfeksjon – dette venter deg i restauranten Überfahrt ved innsjøen Tegernsee. Der inviterer teamet deg til å lene deg tilbake i de komfortable lenestolene og slappe helt av mens Christian Jürgens fremkaller det vakre landskapet i Tegernsee i smakfulle, unike kreasjoner på tallerkenen din.

michelin restauranter tyskland restaurantguide oppskalere gastronomi kryssing rottach egern bayern forrett

I fem år har kjøkkensjefen vært en del av en eksklusiv gruppe på bare 100 kokker over hele verden som har blitt tildelt 3 Michelin -stjerner. Gault & Millau ga ham en utmerket 19,5 poeng. Opplev et kjøkken som ikke bare har blitt tildelt de høyeste prisene av ledende tyske reiseguider. Christian Jürgens er også internasjonalt kjent for sitt kreative kjøkken. I tillegg til det høye nivået av perfeksjon, vekker oppvasken også følelser der han kombinerer dybde, mot til å være uavhengig og riktig minimalisme.

Vendôme i Bergisch Galdbach

michelin restauranter tyskland restaurantguide eksklusive gastronomisteder adresser vendôme bergisch gladbach dessert

Nyt det fineste gourmetmat med de beste representantene for det såkalte “nye tyske kjøkkenet” i restauranten Vendôme nær Köln. Butikken, som administreres av den 3-stjerners kokken Joachim Wissler, er en av de beste Michelin-restaurantene i Tyskland. Kokken tilbyr også en blanding av klassisk mat, kreativitet og modernitet. I 2005 og 2013 kåret bladet “Der Feinschmecker” Wissler til “Årets kokk” og i 2009 ble han kåret til “Beste kokk i Tyskland”.

michelin restauranter tyskland restaurantguide eksklusive gastronomisteder adresser vendôme bergisch gladbach mirror ambiente

Vendôme i Schloss Bensberg ved portene til Köln er symbolet på moderne tysk mat. Restauranten serverer provoserende og kreative retter. I tillegg til tre Michelin-stjerner ble restauranten Vendôme tildelt 19,5 Gault Millau-poeng og 5 Feinschmecker-F’er og er en av Tysklands beste Michelin-restauranter på listen over de 50 beste gourmetstedene i verden i San Pellegrino.

Victor’s Fine Dining by Kristen konstruksjon i Saarland

michelin restauranter tyskland restaurantguide eksklusive spisesteder victors fine dining interiør asiatiske stilflasker

Restauranten, drevet av Victor og Yildiz Bau, ligger i et renessanseslott og hotell nær grensen til Luxembourg og Frankrike. Siden Christian Bau kommer fra Baden-Württemberg og Yildiz ble født i Istanbul, gjenspeiler maten en internasjonal palett av klassiske vestlige og østlige elementer. Det betyr at ditt flerretters måltid kan variere fra hummer klo-sushi til and i fransk stil på samme besøk.

Gjestehus Klaus Erfort i Saarbrücken

michelin restauranter tyskland restaurantguide eksklusiv gastronomi klaus erfort pensjonat puristisk happening forrett

Gjestgiveriet Klaus Erfort inviterer deg også til å nyte en smaksopplevelse langs den franske grensen. Kokken Klaus Erfort og teamet hans fremkaller uforglemmelige kulinariske kreasjoner. Etter hennes mening er den virkelige kulinariske kunsten på tallerkenen. Den hyggelige atmosfæren inkluderer også en terrasse med utsikt over hagene i engelsk stil.

michelin restauranter tyskland restaurantguide eksklusiv gastronomi klaus erfort gjestehus minimalistisk design hageterrasse

Takket være vinduene fra gulv til tak kan du se på tempelet til Klaus Erfort og det klassiske franske kjøkkenet før du går inn i denne vakre hvite villaen, skriver Michelin. Maten er upåklagelig og tilberedningen – bare perfekt.

At Aqua i Wolfsburg

michelin restauranter tyskland restaurantguide eksklusive gastronomisteder adresser aqua wolfsburg servert forretter

Aqua Restaurant, som ligger på Ritz-Carlton Hotel, ligger dypt i Volkswagenland. Kjøkkensjefen på Aqua, Sven Elverfeld, er stolt over å kunne forvandle de mest banale hverdagsmatene til høy kulinarisk kultur. De moderne, kreative designene er en integrert del av hans uttrykksfulle og smakfulle retter. Den elegante servicen er også uten bebreidelse.

michelin restauranter tyskland restaurantguide oppskalere gastronomi sonnora dessert hovedrett kjøtt siderett

Materialene og overflatene inne i restauranten følger et naturlig tema. Metallgardinene som Sophie Mallebranche laget i Paris, kombinerer perfekt med speilveggene. Dette skaper en diffus, glitrende effekt som gir rommet mer bredde med et subtilt vannelement. En ny lysekrone setter en særegen aksent midt i restauranten. Den franske produsenten CreaLumin ga ut dette.

michelin restauranter tyskland restaurantguide eksklusive gastronomisteder adresser ritz carlton aqua wolfsburg utsiden

Den moderne installasjonen måler også imponerende to meter i diameter. Glasselementene med organiske former av Brigitte Bonnave fra Lille er opplyst fra innsiden med fine glassfibre. Disse fremkaller også bilder av imaginære skapninger i dypet. Et rundt bronsefarget speil danner et kontrapunkt i taket og forvandler lysekronen til en flytende sky.

Previous Post
Den høyeste statuen i verden – India avslører offisielt statuen av enhet
Next Post
Å bruke terrakotta blomsterpotter annerledes: 20 ideer for hjem og hage