15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ta søknadsbildet selv – tips for et vellykket foto på omslaget

Lag applikasjonsfoto selv-tips-bakgrunn-eksempler-poser

Bildet på forsiden av CVen gjør det aller første inntrykket og regnes som det første møtet med din personlighet. Folk som kommuniserer med mange andre hver dag husker ikke navnene deres, men ansiktene gjør det. Selv om inkludering ikke er kritisk for en søknad, viser det mye om kandidaten. Du kan gjøre det Ta søknadsbildet selv og presenter deg selv vellykket hvis noen få punkter blir tatt i betraktning.

Ta søknadsbildet ditt selv: Tips for å ta profesjonelle bilder med egne ressurser

Lag applikasjonsfoto selv-bakgrunn-hvit-virksomhet

Profesjonelle opptak for en applikasjon koster mye penger som du egentlig ikke kan bruke helt i begynnelsen av karrieren. Du kan også ta profesjonelle applikasjonsbilder selv med din egen innsats. Du identifiserer deg med bildet på forsiden og avslører mer eller mindre om du er i godt humør og vil jobbe. I tillegg til ansiktsuttrykk og kroppsspråk, spiller klær og bakgrunn også en rolle. Det hele burde være deg 100%.

Ta applikasjonsbildet selv, men ikke en selfie med mobiltelefonen

Lag applikasjonsfoto selv-selfie-mobiltelefon-dårlige eksempler

Ikke ta applikasjonsbildet i siste øyeblikk, men la et par dager stå slik at konseptet blir klart for deg og slik at du får tid til å redigere bildene etterpå og velge akkurat det rette. Feriebilder, selfies, utdrag fra familieportretter er tabu og er ikke tillatt selv med et perfekt resumé.

Ta applikasjonsbildet selv – teknologien du trenger

Ta applikasjonsbildet ditt selv-hjelpemidler-stativ-bakgrunn-teknologi

For et perfekt applikasjonsfoto uten profesjonell støtte kreves mer eller mindre passende utstyr – et fornuftig kamera med stativ og bakgrunn. I profesjonelle opptak tar imidlertid bakgrunnen mer enn halvparten av bildet og er derfor spesielt viktig for det totale resultatet.

Ta søknadsbildet ditt – velg en bakgrunn

program-foto-lag-deg-bakgrunn-svart-mann-profesjonell

Vanligvis er bakgrunnen en farge – for det meste grå, men den kan også være svart eller hvit. Andre farger er også valgfrie, men mer eller mindre risikable da de kan virke for påtrengende. Bakgrunnen er knyttet til jobben du vil gjøre.

Ta søknadsbildet ditt selv – hvit bakgrunn

applikasjon-foto-lag-deg-bakgrunn-hvit-kvinne-rødhåret

En svart bakgrunn er mer egnet for menn som jobber i det kreative feltet, som tar viktige beslutninger i stillingen sin og som overbeviser andre med sin personlighet. Den hvite bakgrunnen ser veldig positiv ut, viser besluttsomhet og er den ideelle løsningen for kvinner som søker jobb i sosiale tjenester.

Ta søknadsbildet ditt selv – lys bakgrunn

Påfør-foto-lag-deg-svart-klær-hvit-bakgrunn

En ujevn bakgrunn er en modig beslutning og er fortsatt markert i moderne applikasjonsbilder. Leitmotivet varierer i forhold til det profesjonelle området og posisjonen, innspillingen kan til og med finne sted i naturen. Klærne bør deretter tilpasses de dominerende fargene i miljøet.

Ta et moderne applikasjonsfoto selv – i forretningslokaler

Lag et moderne applikasjonsfoto selv i forretningslokaler

Bakgrunnen må ikke dominere og fremstå som iøynefallende. Dette vil distrahere fra søkeren. Alt må harmonisere og matche din egen stil og applikasjonsporteføljens stil. Målrettede kontraster er tilrådelig for å lage konturer og vektlegging i bildet. Med mørk hudtype og hårfarge er den lyse, hvite bakgrunnen en god beslutning, som er det motsatte – en mørk bakgrunn anbefales for lys hud og hår.

Ta søknadsbildet ditt selv – mens du jobber

applikasjon-foto-lag-deg-bakgrunn-arbeid-profesjonell

En veldig populær praksis nylig har vært å ta profesjonelle bilder og applikasjonsbilder mens du er på jobb. Dette viser stort faglig engasjement og at du virkelig brenner for jobben din. Denne typen innspillinger er perfekte for leger, lærere og andre som har sosiale relasjoner med andre.

Lag kunstnerisk applikasjonsfoto selv – farget bakgrunn

applikasjon-foto-lag-selv-bakgrunn-farge-vennlig-kunstnerisk

Eksperter fraråder bruk av fargede og intense motiver i bakgrunnen. I kreative yrker innen kunst, design og utvikling er imidlertid denne typen aksenter tillatt, da det er slik du viser din originale og ekstraordinære personlighet.

Ta søknadsbildet ditt selv – velg riktig bakgrunn

applikasjon-foto-lag-deg-bakgrunn-grå-blå-positiv

Oppsummert, hvis du ikke søker på en eksepsjonell jobb og ønsker å bestemme deg for en bakgrunn som også vil være passende i fremtiden og for andre søknader, velg en i nøytralgrå. Et annet alternativ er å velge det for å matche fargen på øynene dine. Dette understreker din naturlige skjønnhet og får bildet til å se positivt og vennlig ut.

Ta søknadsbildet selv – passende klær

gjelder-foto-gjør-deg-vennlig-klær-rød-blazer

Klærne til applikasjonsbildet er også et viktig punkt som ikke bør undervurderes. Dette bør selvfølgelig matche bransjen og bedriftskulturen. I motesektoren forventer man motebevisste ansatte og i banken de som fremstår som pålitelige og seriøse. Det er viktig å ha antrekk i samme stil under jobbintervjuet og være for elegant fremfor for enkelt.

Ta applikasjonsbildet selv – unngå å bruke farger som virker for aktive

applikasjon-foto-lag-selv-bakgrunn-pop-farge-rosa

Et vanlig problem med kvinner er at de ser rolige og ikke modige ut. Farger er der for å støtte selvtillit, og deretter leke med dem. Se etter et antrekk der du føler deg trygg. I kreative yrker er det fullt mulig å leke med farger. I tillegg ser ingen skjørtet i fet farge på et portrettbilde bortsett fra deg.

Ta søknadsbildet ditt selv – ansiktsuttrykket

applikasjon-foto-gjør-deg-smil-vennlig-inntrykk-svart

Ansiktsuttrykket viser søkerens naturlige personlighet og et smil fremstår alltid mer personlig og vennlig enn et seriøst ansikt. Et unaturlig utseende, oppnådd med mye sminke, er definitivt ikke tilrådelig. Så du vil trekke oppmerksomheten til det faktum at du vil dekke noe. No-go, et bilde som ikke lenger er oppdatert, skal sendes inn. Den kan registreres for maksimalt 12 måneder siden.

Ta applikasjonsbildet selv – posen

applikasjon-foto-gjør-det-selv-positur-bakgrunn-tips-dress-mann

Kroppsposisjonen når du tar bildet får folk til å virke forsiktige eller åpne, og derfor er skulderens tilstand spesielt viktig. Ved å snu skulderen til venstre eller høyre, vippe haken litt ned, se inn i kameraet og smile naturlig, kan du oppnå riktig holdning for det perfekte applikasjonsfotoet.

Ta søknadsbildet selv – ikke noe passfoto

bruk-foto-gjør-det-selv-positur-blå-kjole-øye-farge

Søknadsbildet skal ikke være et passfoto, og en litt avslappet holdning er helt passende, til og med ønskelig. Ikke kryss armene, hold ryggen rett, ingen tenkende positur, vennligst se inn i kameraet, ikke henne.

Ta søknadsbildet ditt selv – i full høyde

applikasjon-foto-gjør-det-selv-hele-kroppen-jobb-profesjonell

Applikasjonsbilder i full høyde er bare tillatt i unntakstilfeller hvis jobben krever det. Dansere, idrettsutøvere og modeller jobber med kroppen sin, og derfor er det spesielt viktig å presentere dem på riktig måte. En representasjon bare fra hode til skuldre eller til toppen av skjorteknappen er ønskelig for dette formålet.

Ta søknadsbildet selv – dårlige eksempler

applikasjon-foto-lag-selv-utgjør-dårlige eksempler

Hvis du tar et applikasjonsbilde selv, må du ikke tillate følgende feil:

  • viser for mye hud
  • unaturlig hudtone
  • Bilde av dårlig kvalitet
  • et utdatert bilde
  • Fritidsbilde
  • uforskammet utseende
  • svart -hvitt foto
  • Ikke sett kameraet i øyehøyde

Ta søknadsbildet ditt selv – se uprofesjonell ut

applikasjon-foto-lag-deg-dårlig-eksempler-kvinne

Ta søknadsbildet ditt og få jobben du ønsker

applikasjon-foto-gjør-selv-vellykket-ta-forsideblad-profesjonelt

For at du skal bli invitert til et intervju, er det ikke nok å ha et skikkelig godt bilde, hele pakken er viktig. Bildet på forsiden er bare en del av resuméet, hvis innhold skal stemme overens med den annonserte stillingen.

Previous Post
Et moderne TV -stativ i bjørketre ligner en blomstervase
Next Post
Gjør-det-selv veggdekorasjoner av tre-8 kreative ideer