15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Naturmandalas laget av steiner, blader og grener – Unike kunstverk laget av naturlige materialer

natur mandalas bergarter stein spiral

Den talentfulle Yorkshire, England -kunstneren James Brunt lager fantastisk vakre, flyktige kunstverk av naturlige materialer som finnes i skogen, parkene og strendene i nærheten av hjemmet hans i Yorkshire. Denne formen for flyktig kunst er ofte forbundet med britiske Andy Goldsworthy. Hans samtidskunst inneholder en rekke utendørs kunstinstallasjoner, for eksempel naturmandalas, spiraler og konsentriske sirkler. Disse fascinerer med detaljerte mønstre, teksturer og former laget av en rekke naturlige materialer.

natur mandala rock materialer james brunt

Den unge kunstneren lager sine mesterverk på forskjellige steder, for eksempel strender, grønne parker og til og med på noen skoler. Han finner materialene han bruker til naturmandalas på stedet. Brunt samler steiner, kvister og blader og ordner dem i mandalalignende spiraler og konsentriske sirkler. Før han gir naturen materialet igjen, fotograferer han det ferdige verket. På denne måten foreviger han sine midlertidige kreasjoner. Artisten deler ofte oppdateringer på Twitter og Facebook. Han oppfordrer ofte publikum til å bli med ham mens han mestrer verkene hans. Brunt tilbyr også utskrifter av hans fotograferte kunstverk på nettstedet hans.

kunstverk james brunt naturlige materialer mandala

Med sine inkonsekvente utendørsinstallasjoner gir han monotonien i hverdagen en kunstnerisk verdi. For eksempel forvandler kunstneren bergarter med forskjellige former til perfekte naturlige mandalas. På den annen side gjør han fallne høstløv til strålende spiraler. Takket være hans kreativitet blir de kinkede grenene unike mandalamønstre som forvandler et stykke natur til et spesielt vakkert verk.

natur mandalas mønster steiner sand

I tillegg til naturmandalene, har Brunt også andre praktiske hobbyer. Som en av grunnleggerne av “Responsible Fishing UK”, en liten kunstorganisasjon, designer han strandtegninger i stort format og barnevennlige pappkreasjoner og lar dominoer falle på en unik måte.

mandalas i naturmotiver materialer steiner bergarter sirkler

Hvorfor ikke samle gress, små grener, blomster, blader eller kastanjer på din neste tur i naturen og bruke dem til å lage en unik mandala? Bruk naturens skatter og fremkall dine egne kunstverk fra dem.

natur mandalas spiral steiner bergarter kunstverk

fargerik natur mandalas høstløv skog james brunt

skogsmønster mandala kunstverk høstløv

blader høst skog jord mandala naturlige materialer

mandala mønster forlater naturmaterialer

jorden forlater naturen mandalas james brunt arbeid

kunstverk mandala natur mønster spiraler

mandala motiver forgrener mønstre av naturlige materialer

james brunt artist artist mandalas sea beach

Previous Post
35 Halloween-sminketips for hele familien
Next Post
22 ideer til dekorative grønnsakshager – nytelse for øynene og ganen