15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sykkel for snø – Sno Sykkel for moro og trening om vinteren

sykkel for snø gul blå sport vinter

Sykling er en av de mest populære tidsfordrivene. Og mens det for noen bare er et tidsfordriv, men for andre er det en livsstil. Uansett er det en sesong av året som setter denne moroa på vent, og det er vinteren eller tiden det er mye snø. Men hvis du også liker å svinge pedalene i snøen og ikke vil klare deg uten å sykle, trenger du en Sykkel for snø, Så en veldig spesiell variant av sykkelen, og vi vil gjerne introdusere dette for deg i dag.

Sykkel for snø – Sno -sykkelen med en effektiv Z -form

sykkel for snø ski kjede gul design venn

Sykkelen for snø er den såkalte “Sno Bike”, som ble utviklet av Venn Industrial Design Consultancy og nå er presentert. Sno -sykkelen har et unikt design som ikke bare handler om skjønnhet. Den interessante Z-formen gjør sykkelrammen mer spenstig og er derfor en lojal følgesvenn selv under mer ekstreme forhold. Videre er dette også en effektiv måte å koble bakhjulet med styret som brukes til å styre skien. For å gjøre denne sykkelen enklere å kjøre på snø og for å forbedre energieffektiviteten, har det blitt implementert en jevn vektfordeling i designet og det er gjort forbedringer i kraftoverføringen.

Sykkelen for snø minner om en snøscooter

sykkel for snø idé ski z ramme sno sykkel

En kjede drives av pedalene og Sno -sykkelen settes i gang. Takket være skien, som brukes til styring og bevegelse i stedet for et forhjul, og kjedet, minner sykkelen om en snøscooter for snø. Den er tilgjengelig i tre fargevarianter, som til og med understreker den imponerende utformingen av Sno Bike. Men uansett hvilken farge du velger, er du garantert full kjøreglede. Med denne sykkelen for snø, vil ingenting stoppe deg.

Sykkelen for snø med ski og kjeder

sport vinter gul design sykkel ski snø

Sno Bike er tilgjengelig i tre farger

sykkel for snø sno sykkel vintersport

Sno -sykkelen i blått

snow sport bike sno bike venn blå

En svart sykkel for snø

sykkel sno sykkel design idé venn svart

Et design av Venn Industrial Design Consultancy.

Previous Post
Bør du ikke spise noe etter 18.00, og hjelper det deg å gå ned i vekt?
Next Post
Kan kosttilskudd hjelpe mot fett?