15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Boxerhundene – vennlige familiehunder

jente-bokser-hund-venner-familiemedlem

Historien om Bokserhunder begynner i 1800 -tallets Tyskland da den ble opprettet ved å krysse mastiff og bulldog. Representantene for denne rasen er gode politi- og hærhunder, i tillegg til flotte skuespillere i sirkuset.

Hvordan ser bokserhundene ut

Bokser-hund-sittende-eng-med-blå-øyne

de Bokserhunder har en firkantet, sterk kropp med godt utviklede muskler. Høyden varierer mellom 53 og 63 cm og vekten mellom 24 og 32 kg. Hodet er i forhold til kroppen, det har brede nesebor, en kort snute med en mørk maske. Kjevene er sterke, øynene mørke og ørene opprinnelig beskåret. Nakken er langstrakt. Halen er opprinnelig forankret og satt høyt. de Bokserhunder har en kort pels som ligger nær kroppen. Fargen kan variere mellom rød, gul og alle farger i mellom, med mørkegrå til svarte striper. Det er også representanter for denne rasen som har en hvit flekk på hodet og / eller på brystet.

Bokserhundene – Karakter og intellekt

Bokser-hunder-to-i-feltet-grønn

Bokseren er en smart, snill hund. Han er en god vaktmester, veldig mottakelig og en modig hund. Han elsker barn og kommer godt overens med andre kjæledyr, til og med katter. Han er en lojal hund som har et sterkt bånd til eieren sin, trenger mye oppmerksomhet og liker ikke å være alene i lange perioder eller bli lenket i hagen. Hvis han ikke blir riktig oppdratt med tålmodighet og ros, kan han bli en villhund som prøver å dominere over sine herrer.

La oss løpe inn i skogen!

bokser-hunder-to-bånd-utenfor-tur

de Bokserhunder er perfekte for aktive familier som liker å gå en tur ofte. Boksen er også egnet for hjemmet, men må utføres og trent daglig. Han lever mellom 8 og 12 år. Boksere har en tendens til å utvikle svulst- og hjertesykdommer, samt allergi, epilepsi og hoftedysplasi. Pelsen trenger ingen spesiell pleie. Men for å holde det skinnende bør det børstes nå og da. de  bokser Hunder er følsomme for både veldig varmt og veldig kaldt klima.

En liten valp

liten bokser-hund-lukke-bilde-øyne

Spillene som alle hunderaser

hundebokser-med-ball-munn-eng

Grå bokser valphund

grå-bokser-hund-valp-liggende-eng

Tren bokseren hver dag

bokser-liggende-hund-head-up

Bokserhunden er ideell for barnefamilier

bokser-hund-lukke-bilde-hode-utenfor

Bokserne har sterke bånd til Herren

Bokser-hund-hode-bilde-tunge-tenner

På gresset

bokser-hund-på-eng-grønne blomster

Appenzeller Sennenhund – en sveitsisk hunderase 

Previous Post
12 vitenskapelige eksperimenter for barn – enkle og interessante DIY -spill med vann og fysikk
Next Post
Lag ditt eget teppe for et elegant interiør – 4 instruksjoner