15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Navn på tvillinger – verdifulle tips for å finne gode kombinasjoner

Navn på tvillinger babyer-søsken-jenter-gutt-bodys-hatt-slips-bursdagsfest

Når de leter etter fornavn til sine avkom, står de kommende foreldrene plutselig overfor en stor utfordring. Og spesielt når du er velsignet med tvillinger. Nedenfor gir vi deg stoff til ettertanke, samt eksempler på vakre Navn på tvillinger det vil gjøre det lettere for deg å finne et navn til tvillingbarna dine.

Å finne navn på tvillinger-en stor utfordring for kommende foreldre

Navn på tvillinger par-mann-kvinne-gravid-sofa-stue-laptop-kaste puter

Har du allerede erfart hvordan du diskuterer navn med partneren din i flere uker? Når det gjelder navnene på et tvillingpar, er også spørsmålet om de to fornavnene går godt med hverandre viktig, for tross alt skal avkomene dine føle seg komfortable med de valgte navnene for hele livet.

Navn på tvillinger som starter med samme bokstav

Navn på tvillinger jenter-gutter-babyer-benk-sommer-blomster-bukser-kort-t-skjorte-rosa-blå-font

Det er en rekke alternativer når det gjelder valg av navnepar. Hvis du vil at tvillingenes samvær skal uttrykkes i navnene deres, kan du velge mellom navn med samme første bokstav, for eksempel Mark & Maximilian, Lena & Lisa eller Kian & Clare.

 Unngå konsonans av babynavn

Navn på tvillinger gutter-identiske-babyer-skjorter-jeans-sko-tau-cowboyhatt

Hvis du velger slike navn, bør du sørge for at de ikke ringer for like for å unngå unødvendig forvirring. På et tidspunkt synes barn det også er irriterende når de blir kalt og navnene deres ofte blandes sammen. Av denne grunn, unngå navn som Jana & Jahn. Når du velger navn, må du huske på at navn ofte blir forkortet i hverdagen og at de samme initialene kan føre til misforståelser.

Fornavn som harmonerer med slektsnavnet

Navn på tvillinger gutt-jente-mor-kjole-hvit-pute-sovende-babyer

Hvis du har samme navn, for eksempel Luis og Luise, er det uunngåelig at barna dine blir kalt med deres fulle navn og kanskje må klare seg uten å elske kallenavn. Det er best å velge helt andre navn som for eksempel harmonerer med slektsnavnet.

Som gjenkjenner og anerkjenner forskjellige personligheter

navn-tvillinger-gutter-småbarn-trapper-jeans-bluser-identisk-identiske-salt-pinner-nibble

Dette bidrar også til at hvert enkelt barn tilskrives en viss individualitet. Adele & Alberta, Anton & Athena, Samuel & Sophia og Titus & Thorsten høres annerledes ut og er vanskeligere å forvirre.

Velg det samme lange eller korte fornavnet for tvillingbarna dine

navn-tvillinger-identiske-jenter-babyer-klær-identiske-rosa-lilla-initialer

Siden dine tvillingsbarn ofte begge vil bli adressert samtidig i fremtiden, kan det være fornuftig å gi dem korte eller lange fornavn som er omtrent de samme. Navn med lignende eller samme antall stavelser kommer godt av leppene og høres mer jevne ut enn for eksempel par med navn som Anna-Josephine & Mia. Fine navn med samme antall stavelser er Leonie & Johann eller David & Hannes.

Babyens fornavn med de samme sluttbokstavene

navn-tvillinger-jenter-gutter-småbarn-søsken-strikkede hatter-brun-rosa-blå

Navn på tvillinger som også høres veldig hyggelige ut, kan ha samme avslutning. Emma & Johanna og Niklas & Lukas er en god kombinasjon. Du er også velkommen til å velge navn med de samme vokalene, for eksempel Margot og Roland, eller til og med med identiske bokstaver, for eksempel Milena og Amelie.

Flotte fornavn med identiske bokstaver

navn-tvillinger-familie-mor-far-barfot-gutt-baby-sko-rosa-blå

Navn eller ord som kan dannes av de enkelte bokstavene eller stavelsene til et annet navn kalles anagrammer. Hvis du gir deg selv nok tid, kan du finne mange moderne og tradisjonelle tyske navn hvis bokstaver kan omorganiseres og lage flotte babynavn for tvillinger.

Vend navnet og finn kreative tvillingnavn

navn-tvillinger-jenter-babyer-søsken-klut-aprikos-lue-smykker

En annen mulighet til å gi dine avkom interessante navn, som imidlertid også innebærer mye søk, er navn som Aidan og Nadia. Det ene navnet har feil rekkefølge på bokstavene til det andre og blir praktisk talt lest bakover. Andre slike navn er Aron & Nora, Noel  & Leon, Ariel  & Elleira, så vel som Siana  & Anais.

Unngå navn som ofte vises i dobbeltnavn

navn-tvillinger-hage-teppe-sommer-bygge-babyer-sokker-kjole-hvit-løkke

Dobbeltnavn er belastet med et spesialtegn, men er ikke så godt egnet som veiledning når du skal velge navn til tvillinger. Anna & Lena, Kai & Uwe fremstår ofte som et dobbeltnavn, noe som kan føre til misforståelser.

Fancy fornavn for tvillinger

navn-tvillinger-skoleelever-jenter-søsken-identiske-blonde-blåøyde-jeans

Hvis du bestemmer deg for et fancy navn til barnet ditt, bør fornavnet til tvillingbroren eller søsteren høres mer eller mindre like ut, og om mulig ikke komme fra de ti mest populære fornavnene. Det blir mer og mer moderne å gi barn uvanlige fornavn. Selvfølgelig, hvis du liker slike navn, er det ingenting i veien med å velge dem.

Vær oppmerksom på uttale og stavemåte

navn-tvillinger-kone-gravid-bok-navn-valg-font-omslag-rosa

Det er viktig at du ikke ringer dumt, at du er lett å uttale og at stavemåten din ikke er for komplisert. Navn som er for uvanlige kan utløse unødvendige og irriterende spørsmål, selv når de er stavet.

Babynavn med felles aner

navn-tvillinger-høygravide-baby-mage-mor-notater-navn-gutter-jenter

Av interesse er også navn på tvillinger som har felles opprinnelse, for eksempel italienske eller nordiske navn, bibelske navn eller to gamle tyske navn. Bibelske navn med vakre betydninger inkluderer Diana & Tabea, damaris & Rebekka og Samuel & David.

Bibelske navn for tvillinger

navn-tvillinger-babyer-søsken-små føtter-hender-foreldre-mor

Blant de ti mest kjente parene fra Det gamle testamente er Lea & Rachel, Kain & Abel, Samson & Delilah. De skandinaviske fornavn blir også stadig mer populære. Store navn fra Nord -Europa er for eksempel Greta & Annik og Mattis & Finn.

Tvillingnavn med samme eller motsatte betydning

navn-tvillinger-søsken-gutt-jenter-barn-skole-barn-natur-benk-latter

Hvis du verdsetter betydningen av navnene, er tvillingnavn som har samme eller lignende eller motsatte betydninger også en interessant idé. Begge navnene Bernhard & Brian (a) betyr “sterk som en bjørn” eller “fet som en bjørn”. Bernhard er et gammelt høytyskt navn og Brian har sin opprinnelse på keltisk. Linda og Bella betyr for eksempel “det vakre”, mens Helena “det skinnende” og Melanie “det mørke” symboliserer motsetninger.

Lett gjenkjenne kjønn

navn-tvillinger-tre-terning-bokstaver-baby-navn-navngivning-fargerikt

Navn fra andre kulturer blir stadig mer favorisert, noe som selvfølgelig sikrer variasjon og et snev av det eksotiske. Med slike fornavn er det fornuftig å velge de som enkelt kan tildeles mann eller kvinne.

Navn inspirert av kjente mennesker

navn-tvillinger-babyer-jenter-gutt-hatter-fluffy-rosa-blå

Kjendiser har også gitt tvillingene fine navn, som avkomene også kan dele berømmelsen med – tvillingene Tom og Bill fra Tokio Hotel -gruppen, tvillingene Beegees Robin og Maurice, og døtrene til USAs president George W. Bush Jenna og Barbara.

Unngå visse navnepar for tvillingsøsken

navn-tvillinger-søsken-babyer-hann-vevde kropper-hvite-navneskilt

Navnepar som Adam og Eva, Romeo og Julie, så vel som Max og Moritz kan være fine navn for barna dine, men de skjuler faren for at de noen ganger kan føre til underholdning. Dine nærmeste vil ikke føle deg komfortabel hvis du blir smilet til med fornavnsparet sitt.

Velge resonante og positive navn for Gemini

navn-tvillinger-mor-kone-høygravide-jeans-topp-babysokker-oransje-gul

Hvis venner og slektninger prøver å hjelpe deg med å finne et navn, som gjør deg vaklende i beslutningen, er det bedre å ikke avsløre navnene før barna dine allerede er født. Å finne den gylne middelveien gjelder også for å finne et navn. Du vil definitivt ikke gå galt med resonante navn med positive betydninger, og foreldre vil alltid ta de riktige avgjørelsene hvis du lytter til magefølelsen din.

Previous Post
Er Acai Berry Body Detox og vekttap skadelig?
Next Post
Lag søte kastanjedyr med disse 14 kreative håndverksideene for store og små