15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gjør frontruten avkjøler selv: Det er så enkelt å få bilen isfri!

Selv om vi kvier oss for å innrømme det – vinteren nærmer seg og snart vil temperaturen utenfor falle under frysepunktet. For å kunne glede oss over å kjøre lenge, bør vi ta vare på bilen vår jevnlig. De kalde vintermånedene gir virkelig noen problemer til bilene våre og byr på noen utfordringer, inkludert døde batterier eller frosne frontruter og dørlåser. Oversover om morgenen, gjør oss klar raskt og løper utenfor bare for å oppdage at hele bilen er fullstendig frossen – dette har skjedd oss ​​alle minst en gang, og vi vet hvor irriterende det kan være. Og for å gjøre ting verre, gikk vi selvfølgelig tom for avisingsspray fra i fjor. Så hva skal du gjøre nå? I stedet for å prøve å skrape av isen og ødelegge glasset i prosessen, kan du bare lage din egen frontrute selv! Vi vil fortelle deg hvordan du gjør dette i artikkelen vår!

Alkoholrute deicer selv lage is av bilen din Tips

Hvis du ikke er så heldig å eie din egen garasje eller ikke har tatt forebyggende tiltak kvelden før, vil du om vinteren ofte bli irritert av isete frontruter og dørlåser. Og la oss innse det – å fjerne isen med en isskrape er ganske stressende og tidkrevende, og stort sett det siste vi har lyst til å gjøre tidlig på morgenen i kulden. I dette tilfellet er en god vindskjermavleder vår eneste frelse. Imidlertid er de fleste sprayene fra bensinstasjonen altfor dyre og gir dessverre ikke alltid noe. Så i stedet for å kaste bort penger unødvendig, vil vi i år ganske enkelt lage frontruten vår selv. Og det beste er at du sannsynligvis allerede har ingrediensene du trenger hjemme!

Lag din egen frontrute -deicer med alkohol og vaskemiddel

Frostvæske-biltips gjør frontruten avisere selv

Uansett om du lager vindruten din selv eller ikke – slik at du kan tine bilen så raskt som mulig, bør du starte den først og sette oppvarmingen til “tining”. En frontrute -deicer laget av alkohol fremskynder prosessen og sikrer at du kan få bilen din helt fri for is på mindre enn 5 minutter! Bare spray frontruter og dørlåser med det, og etter noen minutter vil du se isen begynne å smelte!

Ingredienser som kreves:

  • 600 ml ren alkohol, også kjent som isopropylalkohol, finnes enten online eller i en velfylt jernvarehandel
  • 200 ml vann
  • Noen dråper vaskemiddel

Og så enkelt er det gjort:

  • Ha først alkoholen og vannet i en tom sprayflaske og rist kraftig.
  • Tilsett deretter noen dråper vaskemiddel og rist godt igjen. Og din egenproduserte frontrute-deicer er klar!

Eddik eller salt mot frosne frontruter

Alkoholrute deicer gjør deg selv tips om bilpleie om vinteren

Eddik og salt brukes ikke bare på kjøkkenet, men har nå vist seg å være ekte allroundere i husholdningen. Så det er ingen overraskelse at du også kan bruke den til å lage frontrute deicers selv! Bare hell eddik og vann i et 3: 1-forhold i en sprayflaske og la blandingen sitte i 4-5 minutter. Interessant nok kan eddikblandingen også brukes til forebygging og for å forhindre at bilruter blir isete. Spray den på frontruten kvelden før og fjern restene med en fuktig klut neste morgen. Laget som dannes forhindrer is og frost i å størkne. Og en hjemmelaget vindruteavleder av salt blir enda raskere! Bare legg en oppfylt spiseskje salt til 250 ml vann, rist kraftig og du er ferdig!

Du kan også lage en deicer selv med vodka

Tips om frostvæske i bil gjør at alkoholruten avriser selv

Hvis du noen gang har lagt en flaske vodka i fryseren, vet du at den tykner, men ikke fryser. Vodka er ikke mer enn en blanding av vann og etanol – en alkohol som bare fryser ved temperaturer under -27 grader. For å lage en vindrute -deicer selv, må du bare blande en del vann ved romtemperatur med to deler vodka og spraye frontruten med løsningen.

Bruk kaldt vann mot frosne frontruter

Eddik frontrute deicers gjør det selv bilpleie i snø

Mange strekker seg impulsivt etter varmt vann når vinduene er isete. Men forsiktighet anbefales! For å forhindre at frontruter sprekker, er det viktig å sørge for at vannet ikke er for varmt. Selv om det høres litt rart ut, er kaldt vann, som er litt varmere enn selve isen, faktisk mye mer effektivt til å tine rutene. Spray de isete områdene med vannet og skrap områdene fri med en isskrape.

Lag din egen frontrute -deicer Beskytt bilen mot frosttips

Previous Post
Skjærebrett i marmor, plast eller tre for et sunt liv
Next Post
Arbeide med barn: 14 trebearbeidingsideer og enkle instruksjoner