15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Barnas utendørs spill – ideer for kreative og morsomme utendørs spill

barn utendørs spill for grupper ideer jenga garden

Når været er fint, liker barna å være ute. De foretrekker å leke med venner, men liker også å slippe damp på egen hånd. Hvis du vil tilby variasjon og gi dine nærmeste mye moro, har du kommet til rett sted. I dagens artikkel vil vi presentere deg flotte DIY barnas utendørs spill som kjæresten din kan spille på lekeplassen, på gården eller på en bursdagsfest. Eller kanskje du vil tilbringe en spennende familiens ettermiddag sammen? La våre forslag til utendørs rekreasjonsspill inspirere deg!

Barnas utendørs spill – flott bevegelseslek for de yngste

trykk her lek papir sirkler oppgaver fritidsspill utendørs for barn fra 4

Vårt første forslag til utendørs spill for barn i alderen 3 og over garanterer mye moro for de minste og er veldig lett å etterligne. Bevegelsesspillet “trykk her” fremmer grovmotorikk og språkkunnskaper. Fargegjenkjenning og telling blir også trent. For å kjøre spillet trenger du flere papirsirkler i forskjellige farger, for eksempel rød, gul og blå. Du er velkommen til å kutte sirklene i forskjellige størrelser og laminere dem. Fordel sirklene i gården. Nå kan kjæresten din velge en sirkel til å begynne med.

Lag gigantiske papirfly med barn og la dem fly

gigantisk papirfly tinker barn utendørs spill

Spillet består nå av å gi barnet (e) instruksjoner som de må følge. Oppgaver som: “Hopp til den røde eller blå sirkelen!”, “Gå sakte til den blå sirkelen!” Eller “Hopp fem ganger!” Er ikke bare morsomt å utføre, men hjelper også barnet med å kombinere lytteforståelse med bevegelsene . Den som står på den gule sirkelen på slutten vinner spillet.

Utendørs spill for barn om sommeren – kaste mynter

kaste mynter vann hage barn utendørs spill

Hvis barnet ditt bare ikke synes de vanlige fritidsaktivitetene er spennende nok, vil spillet “kaste mynter” helt sikkert fange oppmerksomheten og glede dem. Slike barns utendørs spill krever ikke vanskelig forberedelse og er laget av husholdningsmaterialer. Få en stor blomstervase eller annet glassbeholder. Legg en tom syltetøyglass med noen steiner i vasen og fyll den med vann. Målet med spillet er å la mynter synke ned i det lille glasset.

Såpeboblemaling

såpe ballonger maleri barn utendørs spill diy

Hvis barnet ditt elsker å male og lett blir fascinert av såpebobler, er det følgende utendørs spillet en utmerket idé. Du trenger litt matfarging, samme antall rene, små murkrukker og boblevæske og en ring å blåse på. Bland fargene med boblevæsken og la barna lage bobler som vanlig. Den morsomste delen av dette spillet er nå i ferd med å begynne. Kjæresten din må fange de enkelte såpeboblene i luften med et ark. Sprengningen skaper flotte fargemønstre som utvilsomt vil gjøre det selvlagde bildet av barnet ditt unikt.

Sommer barn utendørs spill – fargerike isbiter

fargerike isbiter fargespill diy barn utendørs spill sommer fra 6

Spill med vann og is er en velkommen endring, spesielt på varme dager. Barn kan lage fargede isbiter selv med matfarging og undre seg over hvordan de oppfører seg i vannet. Så snart isbitene oppløses, dannes vakre fargegradienter. Barnet ditt vil ha en flott tid med å se, utforske, røre og måke.

Mal med fargede isbiter

male med farget is diy utendørs spill barnas bursdagsfest

En spennende og kjølende aktivitet som barna vil elske å male med farget is. Først av alt må vann farges med flere nyanser av mat eller akvareller. Ta små papirkopper og hell det fargede vannet i dem. Plasser beholderne i fryseren. Etter ca 30 minutter, sett inn en rørepinne i hver form. Fordel hvitt papir i hagen og la barna male etter eget hjerte med den fargerike isen. De fargede sporene som isbitene etterlater på papiret vil fascinere ungdommene.

Utendørs spill for grupper – spiller Jenga

diy tower kids outdoor game jenga grupper instruksjonsmanual ferdighet

Din kjære bursdag er nært forestående, og du planlegger en hagefest hvis været er godt? Hvis du er på utkikk etter gode ideer til utendørs spill for barnas bursdagsfester, så er konsentrasjons- og ferdighetsspillet “Jenga” en fin måte å underholde bursdagsbarnet og gjestene hans. Dette populære spillet handler om å trekke blokker ut av tårnet uten at tårnet faller. Siden spillet spilles utendørs, trenger du store byggeklosser, som du kan lage av tre for og med barna på en ettermiddag med håndverk.

utendørs spill for barnas bursdagsfest xxl jenga leke hagetårn

Dette spillet er egnet for barn fra 8 år og kan spilles av 2 personer eller mer. Totalt 54 moduler kreves for XXL-Jenga. Tre blokker er alltid plassert ved siden av hverandre på rad. De tre neste treklossene er plassert på toppen i motsatt retning. Hver spiller må trekke ut en byggekloss med én hånd uten at tårnet faller. En byggekloss skal alltid forbli i hver rad, og den øverste raden må alltid forbli stående. I Jenga -spillet taper den som tipper over tårnet.

Lag et XXL utendørs Mikado -spill selv

hente pinne overdimensjonerte utendørs spill barn fra 4

Et annet populært utendørs spill for store og små, som også krever stabil hånd og dyktighet, er Mikado -spillet. Til de store pickupstikkene trenger du et like stort antall trepinner og spraymaling i rødt, gult, blått og grønt. Bestem poengsummen for hver farge. Så snart malingen på pinnene har tørket, kan spillet begynne.

DIY håndverk materialer plukke opp pinner barn utendørs spill

De tilberedte Mikado -pinnene plukkes først opp og får deretter falle fra hverandre på gulvet. Spillerne må prøve den ene etter den andre å fjerne en pinne om gangen uten å flytte nabopinnene. På slutten telles poengene til de stjålne stengene, og vinneren med flest poeng blir annonsert.

Steal klesklyper – morsomme utendørs spill for barn fra 4

barn utendørs spill klesklyper barn bursdag hage fest

Når barna dine trenger å bruke litt energi på en bursdagsfest, kan de leke spillet med å stjele klesklyper. Først og fremst trenger du nok plass til å løpe og klesklyper for å spille dette spillet. 3 braketter er tilstrekkelig for hver spiller. Hvert barn er velkommen til å ha lyst til selene sine som de vil.

klesklype klo utendørs spill for barn fritid sommer

Klesnålene er festet til klærne på en slik måte at de er godt synlige og lett tilgjengelige. Så snart alle brakettene er festet, prøver barna å stjele brakettene fra hverandre. Du fester umiddelbart de stjålne brakettene selv. Barnet som har flest klesklyper på vinner spillet.

utendørs spill for grupper klesklyper barn fra 3

DIY barn utendørs svømmebasseng spill – racerbil konkurranse

racing biler konkurranse barn utendørs spill svømming noodle track diy

Spiller bowling i flasker

flasker bowling diy barn utendørs spill

Kastespill i forskjellige varianter

Klutballkaster for barn utendørs spillideer for sommeren

Klassiske utendørs utendørs spill for barn – hestesko

hestesko kaste barn utendørs spill ferdighetshage

kast ringer diy utendørs utendørs spill

ringer kaste flasker kasser barn utendørs spill diy

kaste ball barn utendørs spill sommer svømming nudlerringer

utendørs spill barnas bursdagsfest kaster fylte ballonger

ball catch plastflaske med håndtak diy washi tape kids outdoor games

ballkastekast mål utendørs utendørs spill for gruppebarn

Giant tic-tac-toe-spill for utsiden

tic tac toe lag dine egne plastplater for barn utendørs spill

Angry Birds Outdoor Game

diy angry birds games utendørs barnas hage

Barn utendørs lek med vann – lag vannseler selv

DIY ideer vannslynger barn utendørs spill med vann sugerør

Fisk fisk

fiske fiske barn utendørs spill fra 3 magnet vann sommer

magnetfiskefiskebarn lager utendørs spill selv

Vannballong pinata

barn utendørs spill vannballong pinata sommerhage

Vannballong som spiller volleyball

vannballong volleyballduk utendørs spill barnas bursdagsfest

Interessante utendørs spill for grupper – spill en jakt

sommer utendørs aktivitet for barn - åtseljakt blader sortering

åtseljakt naturmaterialer bakeformer diy barn utendørs spill

Tauspill for barn

overvinne hindringer hagefest barn spill utendørs

Previous Post
Høstfrisyrer 2016 – de mest populære trendene og hårfargene
Next Post
Åpen når du lager bokstaver selv – 22 kreative emner og ideer