15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

40 veganske kjendiser som ser bra ut og føler seg i form!

veganske kjendiser viser kjente personligheter

Å gå vegansk er et stort skritt, og det handler ikke bare om å endre kostholdet ditt. Det er også en livsstilsendring som mange ikke tør å gjøre. Men det er åpenbart at flere og flere kjendiser fra hele verden slutter seg til den veganske trenden, og ikke nøl med å stolt fortelle offentligheten. Ja, de rike og berømte kommer stadig med nye (noen ganger ærlig bisarre) ideer for å skille seg ut fra mengden ved å endre livsstil, religion, utseende og til og med kosthold. Og nå ser det ut til at veganisme har etablert seg som mer enn bare en mattrend. Vi viser deg 40 veganske kjendiser og Hollywood -stjerner og avslører hvorfor de klarer seg uten animalske produkter.

Miley Cyrus vegansk livsstil

Alle vet at sangeren Miley Cyrus ikke lenger er en sjenert jente. I motsetning til hennes stadig skiftende og litt skandaløse livsstil, var veien til å bli veganer litt mer subtil. Etter at hunden Floyd døde i 2014, sluttet hun å konsumere animalske produkter. Og mens det var forskjellige subtile hint på Instagram -kontoen hennes, tok det henne omtrent et år å offentliggjøre vegansk livsstil offentlig.

kjendis vegansk skuespiller Liam Hemsworth

I likhet med kjærlighetspartneren Miley Cyrus bestemte den australske skuespilleren Liam Hemsworth seg for å bli veganer tidlig i 2015. Han tok den endelige avgjørelsen etter å ha lært om dyremishandling. “Jo mer jeg innså, jo vanskeligere var det å spise kjøtt,” sa han i et intervju. Hans kollega fra “The Hunger Games” Woody Harrelson foreslo at han skulle prøve et vegansk kosthold. I løpet av få måneder overbeviste Chris seg om fordelene med et vegansk kosthold.

Veganske kjendiser Hollywood Woody Harrelson

I tillegg til å være veganer, er Woody Harrelson en sterk forkjemper for raw food -dietten. Han tror at å spise frukt, grønnsaker og nøtter i deres mest naturlige former sikrer maksimal absorpsjon av næringsstoffer.

hvilke kjendiser spiser vegansk Kate Rooney Mara

Søstrene Kate og Rooney Mara er også begeistret for veganisme. Kate innrømmer at det var veldig vanskelig for henne å overvinne kjærligheten til meieriprodukter: “Mine kjære kunne ikke tro at jeg ikke lenger spiste ost”. Rooney Mara spiser heller ikke gluten og sier: Noen i familien min har cøliaki, så jeg sluttet å spise hveteprodukter for et år siden, og jeg har aldri følt meg så bra! “

Kjendis -vegansk skuespillerinne Lea Michele

Eks- “Glee” -stjernen Lea Michele behandler kroppen hennes som et hellig tempel. Hun følger et vegansk kosthold for helsemessige fordeler og av hensyn til dyrerettighetsbevegelsen. “Det handler om å gjøre kroppen din god og behandle miljøet med respekt”. I 2010 ble Lea hedret av PETA for sitt veldedige arbeid med dyr.

Jared Leto lever vegansk og sunn

Den Oscar-vinnende skuespilleren Jared Leto og andre medlemmer av bandet 30 Seconds To Mars er strenge veganere. Han tilskriver sitt ungdommelige utseende og generelle helse til sitt veganske kosthold. Når du reiser lenge eller ikke sover mye, er du mye mer utsatt for sykdom.

Ariana Grande vegansk

Den amerikanske sangeren Ariana Grande bestemte seg for å ha en vegansk livsstil i 2013. I et intervju med livsstilsmagasinet Mirro sa hun: «Jeg elsker dyr mer enn folk flest, jeg tuller ikke. “Imidlertid innrømmer hun at det kan være vanskelig å spise ute på restauranter.

Kjendisvegan Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix er en Oscar-nominert skuespiller fra Puerto Rico hvis foreldre var veldig miljøbevisste. Forøvrig fikk søsknene hans “naturlige” navn som River, Rain, Summer og Joaquin byttet navn fra Leaf. Alle ble oppdratt som veganere. Selv i begynnelsen av karrieren avviste Joaquin roller i kjøtt- og meieri -reklame. Nå er han en verdensberømt, fremdeles vegansk filmstjerne og en PETA-ambassadør for forebygging av grusomhet mot dyr.

Casey Affleck Hollywood -kjendiser Vegan

Good Will Hunting-stjernen Casey Affleck, som også er gift med Summer Phoenix (søster til Joaquin Phoenix), er en dyrerettsaktivist og kjent veganer. Han forteller: «Den første hunden jeg hadde som barn ble tidligere mishandlet. Han var veldig sjenert og lot meg ikke komme nærmere fordi han hadde blitt behandlet så (dårlig) tidligere. “

Veganske kjendiser er Jennifer Lopez

Jennifer Lopez sa at veganisme ga henne mye energi. “Ingen melk, ikke kjøtt, alt er plantebasert og rett fra naturen! Det eneste jeg savner er smør. Smør får alt til å smake bedre! “

Veganer i 3 uker Jay-Z Beyoncé

Lev veganer i 3 uker som Jay-Z og Beyoncé? Hvorfor ikke? Den amerikanske rapperen har i sitt liv & Times Blog kunngjorde at den planlegger å bli veganer, om enn bare i tre uker. Han skrev: “Den 3. desember, dagen før min 44 -årsdag, vil jeg utfordre meg selv til å være veganer i 22 dager… !!! Jeg legger ut fremdriften min … Vær så snill, grønnsaksveteraner, gi meg ideer om de riktige spisestedene … Jeg vet ikke hva som kommer til å skje etter jul, et semi-vegansk kosthold, et fullt plantebasert kosthold , eller bare en åndelig og fysisk utfordring? La oss se … ”Rapperen la til at kona Beyoncé også vil delta i mateksperimentet.

Emily Deschanel lever veganer

Skuespillerinnen Emily Deschanel (søster til Zooey Deschanel) har lenge vært veganer og dyrerettighetsaktivist. Hun avslørte til og med sitt spesielle talent for å endre sine jevnaldrende sinn om veganisme. “David Boreanaz gjorde narr av meg fordi jeg var veganer,” sa hun. “Men så begynte jeg å tilby ham noen veganske snacks, og han elsket dem. Nå prøver han å spise vegansk en dag i uken. “

Veganer Lewis Hamilton F1 -vinner 2017

I september kunngjorde Lewis Hamilton at han ville være veganer av helse- og miljøhensyn og fjerne alle animalske produkter – kjøtt, sjømat, meieriprodukter, til og med honning – fra menyen. Det har vært mange som satte spørsmålstegn ved denne livsstilsendringen i midten av sesongen. De snakket om mulige negative effekter på helsen hans, et mulig fall i testosteron og mangler i protein, jern og vitamin D – næringsstoffer som kjøtt lett gir.

Men en slik endring av kostholdet under F1-kampanjen gjorde ingen skade for 32-åringen. To måneder senere vant Hamilton Grand Prix og ble den første briten som vant fire F1 -verdenstitler. “Jeg føler meg utrolig ren og sunn inne og ute,” sier Hamilton.

Sangeren Moby spiser vegansk

Moby har alltid snakket fritt om sin veganske tro. Han kalte til og med 1996 -albumet “Animal Rights” og åpnet en vegansk kafé kalt “TeaNY” i New York. “Å være veganer må gjøre deg glad, ikke ulykkelig. Folk skal under ingen omstendigheter føle seg dårlige eller skyldige i livsstilsvalgene sine, selv om de er imot veganisme, sier han.

Veganske ernæringsberømte mennesker Thom Yorke

Alle kjenner Thom Yorke – Radiohead -frontfiguren som lenge har vært miljø- og dyrerettsaktivist. Imidlertid vet du sannsynligvis ikke årsakene til introduksjonen til veganisme, som virker mindre konvensjonelle enn noen av de andre kjendisene på listen vår. “Jeg begynte å date denne jenta, og jeg ville imponere henne, så jeg lot som om jeg var veganer … og jeg følte meg mye bedre, mye sunnere. Som mange andre mennesker var jeg bekymret for at jeg kunne mangle viktige næringsstoffer, men det motsatte skjedde med meg, så jeg så aldri tilbake. “

Alicia Silverstone Celebrity Vegan

Alicia Silverstone sier at hun har følt seg bedre siden hun ble veganer. “Da jeg endret kostholdet mitt, gikk jeg ned noen kilo, neglene og håret ble sterkere, og huden min så sunnere ut. Jeg føler meg faktisk yngre nå enn for 11 år siden, sa hun.

Et annet forelsket vegansk par – Portia de Rossi og Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres veganske kjendiser

Her er noen flere veganske kjendiser som hele Amerika elsker. Ellen DeGeneres, som er vert for sitt eget talkshow med samme navn, ble veganer fordi hun elsker dyr og venninnen Portia de Rossi så mye.

Promis vegan gå ned i vekt Portia de Rossi

DeGeneres forklarer: “Vi har nettopp gjort denne viktige endringen i våre liv. Den første fordelen var vekttap. For henne (for Portia) mer enn for meg, fordi kroppen hennes reagerte veldig godt på endringen i kostholdet. Det er fantastisk, men vi er begge veldig fornøyde. “

Sjekk andre kjendiser som er veganer:

Skuespiller Alec Baldwin startet et vegansk kosthold i 2011 etter å ha blitt diagnostisert med prediabetes

Alec Baldwin og Hilaria er veganer

Russell Brands beslutning om å være veganer ble påvirket av dokumentaren “Forks over Knives”

Russell Brand vegan

Jenna Dewan Tatum ga først opp kjøtt og deretter meieriprodukter

Veganske kjendiser skuespillerinne Jenna Dewan Tatum

Frontmannen i “Red Hot Chilli Peppers”, Anthony Kiedis, gjør sitt beste for å være veganer, selv om han gjør et unntak nå og da

Anthony Kiedis spiser et vegansk kosthold

Den kanadiske rockestjernen Bryan Adams er en aktiv deltaker i Greenpeace og PETA korstog. Det ga ingen mening å være dyrevelferdsaktivist og spise animalske produkter samtidig.

Vegan Diet Celebrities Bryan Adams

Den berømte skuespilleren Olivia Wilde opprettet til og med sitt eget veganske nettsted

Olivia Wilde veganer lever sunn mat

Natalie Portman er en veganer i mange år. Først i 2011, da hun var gravid, kom hun tilbake fra vegansk til vegetarianer fordi hun ønsket å spise bakevarer med egg og smør. 

Natalie Portman veganer etter graviditet

Brad Pitt sverger også til veganisme

Hvilke kjendiser spiser vegansk Brad Pitt

Den tsjekkiske modellen Petra Nemcova har vært veganer i mer enn 10 år

vegansk kjendisliste Petra Nemcova

Dan Stevens: “Jeg er veganer, men ikke strengt tatt – jeg kan spise reker innimellom.”

Dan Stevens er veganer, men ikke strengt tatt

Superstjernen Demi Moore skylder sin atletiske og slanke kropp til kostholdet alene. Hun er også en rå foodist.

Kjendiser som lever veganer Demi Moore

Michelle Pfeiffer levde vegansk i 8 uker på prøve. Først da tok hun avgjørelsen om hun skulle fortsette for alltid.

veganske kjendiser skuespillerinne Michelle Pfeiffer

Stevie Wonder sier med sitt store smil: “Jeg liker å være veganer … men jeg savner kyllingen”

Veganske kjendiser Stevie Wonder

Jessica Simpson gikk veganer for å gå ned i vekt 2 uker før bryllupet

veganske kjendiser Jessica Simpson

Pamela Anderson ble traumatisert på et slakteri og bestemte seg for å bli veganer

Pamela Anderson lever vegansk

Den kanadiske sangeren Alanis Morissette er også en del av det veganske samfunnet

Alanis Morissette sanger vegansk livsstil

Å leve vegansk, men bare for en kort tid som skuespillerinne Anne Hathaway, er en god idé for vår og sommer

Anne Hathaway Vegan Diet Detox Spring

Leona Lewis er veganer … eller nesten … fordi hun spiser egg, men bare organiske frittgående egg

Leona Lewis sanger vegansk diett

USAs tidligere president Bill Clinton mistet mer enn 10 kilo etter å ha blitt veganer

Berømt veganer Bill Clinton USAs president

Ex-Spider-Man, Tobey Maguire har ikke spist noen produkter av animalsk opprinnelse til fordel for en vegansk livsstil siden 2009.

Tobey Maguire er veganer

Betty White har vært vegetarianer i over 30 år. I 2015 feiret hun sin 93 -årsdag med en vegansk kake!

betty white vegetarisk liv

Previous Post
Lage smykker for barn – 11 fargerike ideer med instruksjoner for vakre halskjeder og armbånd
Next Post
Hvordan du kan ha Heidi Klums drømmeskikkelse og faste ben