15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Aktiv om sommeren: Disse uvanlige hobbyene fyller fritiden din

Det trenger ikke alltid være kjedelig å strikke. Du vil sikkert oppleve noe på fritiden og ikke alltid bare leve det samme monotone livet. Så det er på tide med en hobby, men ikke hvilken som helst hobby, den skal være så gal som mulig. For noen kan det være lurt å være litt sporty og andre liker å være ute i naturen. Alt avhenger av deg hva du gjør med fritiden din kommende sommer.

Å vanne

Sommeraktivitetsideer for voksne som padler

Om sommeren liker alle å ta en dukkert i de varme temperaturene. Desto bedre hvis du bruker mer tid i eller på vannet. Det handler imidlertid ikke alltid om svømming. I vårt tilfelle guider den deg inn på båten eller brettet.

Kajakkpadling / kanopadling

For eksempel, hvis du bestemmer deg for å padle kano eller padle kajakk som en hobby om sommeren. Padling er egnet for både nybegynnere og avanserte padlere. Den store betingelsen er imidlertid at du kan svømme godt.

bestemmer deg for å padle i kano eller padle som en hobby for sommeren

Selvfølgelig trenger du riktig utstyr for dette, for eksempel en båt med passende padler. Først kan du ganske enkelt låne utstyret for å få en forsmak på denne vannsporten. Hvis ting blir mer alvorlige, kan du få ditt eget utstyr. Som regel er det lurt å ha en stor kjeller eller alternativt en Lagerrom til leie. Der har du når som helst tilgang til lagrede varer, akkurat som i din egen kjeller.

Fordelen med kanopadling eller kajakkpadling er at hele overkroppen er trent. Med padling kan du skape en god balanse, spesielt med ryggsmerter, og stabilisere de tilsvarende musklene. Frisk luft er også bra for hjernen og sirkulasjonen. Over hele Tyskland er det kanopadling på forskjellige elver eller elveseksjoner. Hvis du er interessert, bør du gjøre noen undersøkelser på nettet på forhånd.

surfing

Sommer utendørsaktiviteter lærer å surfe

I likhet med kanopadling er det viktigste her at du kan svømme godt. For her skjer det enda raskere at du skal “bade”. Spesielle surfeskoler tilbyr passende surfekurs ved innsjøer eller ved sjøen. Du kan velge mellom såkalt surfing og brettseiling. Med sistnevnte får du fremdriften fra et seil som er festet til brettet. I kontrast, når du surfer, som navnet antyder, blir du båret av en bølge. Spesielt i begynnelsen er det viktig at du velger bølger som ikke er for store.

Surfing er en veldig kompleks sport som utfordrer hele kroppen. Du bør imidlertid forberede deg på surfing med styrketrening for å unngå skader. I tillegg til forskjellige muskelgrupper, blir balansefølelsen trent.

På land

Idee for sommerhobby - geocaching med en GPS -aktivert smarttelefon

Jogging er en populær sport, men utholdenhetsløpet er mindre spennende i lengden. Selv om du trener sykling som en fritidsidrett, kan det fort bli kjedelig hvis du ikke vandrer i det fjerne og prøver nye ruter.

Geocaching

De siste årene denne hobbyen blir mer populær. Dette er en slags moderne åtseljakt, der du løser gåter ved hjelp av GPS -enheter og hjernen din for å komme til en liten skatt. Du trenger ikke nødvendigvis mye utstyr. I de fleste tilfeller trenger du bare en GPS-aktivert smarttelefon og en passende app. Imidlertid er separate GPS -enheter mye kraftigere og derfor også mer nøyaktige.

Prøv geocaching om sommeren - skattejakt med GPS -koordinater

I appene får geocacherne forskjellige oppgaver. I det enkleste tilfellet er det gitt koordinater hvor du kan finne skatten. Noen ganger er imidlertid en eller flere gåter eller oppgaver knyttet til gjenvinning av skatten.

I prinsippet bruker geocaching hele kroppen, avhengig av oppgaven. I tillegg må du jobbe hjernen din kraftig for gåtene.

Cross golf

Crossgolf kan gjøres ute om sommeren

Hvis minigolf er for ufarlig for deg og vanlig golf ganske enkelt er for tett, bør du se nærmere på crossgolf. Spillet kan foregå hvor som helst. Den eneste regelen er at ingen utsettes for fare. Borte fra de vanlige banene foregår crossgolf i skogen, i parken eller på vannet. Start- og målpunkt bestemmes av deg selv. Det spilles i flere lag som konkurrerer mot hverandre. Du trenger ingen spesifikk forkunnskap. Du kan bare spille golf. Alt som trengs er balltre og ball og selvfølgelig godt humør.

I luften

Prøv strikkhopp på fritiden om sommeren

Hobbyer som foregår i luften er sannsynligvis spesielt uvanlige. Dessverre, siden mennesker ennå ikke har lært å fly, leter de alltid etter alternative yrker som har å gjøre med stor høyde og fritt fall.

Strikkhopping

Det er sannsynligvis en av de farligere hobbyene, som også krever mye innsats. Det er viktig at du veier minst 50 og maksimalt 120 kilo. Andre forutsetninger er normal fysisk spenst, helse og et skikkelig muskuloskeletalsystem. Først og fremst bør du imidlertid være modig nok til å ta steget.

Prøv tandemhoppidee for hobby om sommeren

Fallskjermhopping

Et hopp fra en større avstand kommer mot deg under et fallskjermhopp. For det første, prøv deg på et tandemhopp. Du hopper med en profesjonell fra en høyde på rundt 3000 til 4000 meter. Utstyret er levert. Dette er imidlertid mer en dyr hobby hvis du ikke blir med i en fallskjermhoppeklubb med en gang. Da er det bare en gang en læreplass på.

Bilder: unsplash.com CC0

Previous Post
Badstue på badet – et velværeunivers hjemme
Next Post
Lag papirposer og dekorér med farger – DIY -ideer med instruksjoner