15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hanstaiger X1 Trimaran Yacht – Fremtidens fantastiske båt

Den splitter nye modellen av trimaran -yachten ved navn Hanstaiger X1 er preget av en atypisk og futuristisk design av den nye generasjonen. Den særegne begrensede utgaven med tre-skrogsbåt er fullpakket med en rekke eksepsjonelle funksjoner og en rekke andre tilpasningsmuligheter. Ideen tilhører Mr. John Ordovas, som satt sammen et team av ingeniører og skipsbyggere og grunnla selskapet i 2015. X1 ligger i Alicante, Spania og er ennå ikke fullført. Den offisielle finalen i prosjektet er planlagt til 2023.

En revolusjonerende og ekstraordinær trimaran -yacht

fuglevisning av hansteiger x1 modell trimaran -yacht med luksuriøst design i sjøen

Den fremtidige modellen vil være omtrent 20 meter lang og 10 meter bred, med en uttrekkbar kjøl på 0,92 meter. Hanstaiger X1 har en maksimal fortrengning på 40 tonn. Uteområdene er 77 kvadratmeter, inkludert den 30 kvadratmeter store flybroen og den 27 kvadratmeter store strandklubbforlengelsen. Skroget til Trimaran Yacht X1 har en unik form og er laget av glassfiber, karbon og titan. Strukturen er utelukkende laget av karbonfiber med integrerte solcellepaneler.

to nivåer av en luksuriøs trimaran -yacht er forbundet med trapper

Hoveddekket til Hanstaiger X1 er på ett nivå med unntak av kabinen, strekker seg over hele lengden på trimaranbåten og er delt inn i seksjoner. Denne har en suite, to VIP -hytter og to mannskapshytter. Det er også et 72 kvadratmeter stort salongområde som inkluderer yachtens viktigste salong og bysse.

minimalistisk design i hytta til hanstaiger x1

Den fremtidige eiersuiten er også delt inn i seksjoner. Dette inkluderer et øvre nivå med en stor seng og et kontor. Det midterste nivået, hvor badet med vask er plassert, har et toalettbord, hydromassasjehytte og badstue.

smakfullt interiør med hvite møbler og tretak på en båt

På lavere nivå er det en stor garderobe i glass og et annet toalett. Det er fortsatt en VIP -hytte som vender ut mot havnen. Denne har også en komfortabel seng, en sofa og et stort bad. Det andre VIP -området er på styrbord. Det er også to dagsenger og en sammenleggbar TV.

Luksus og funksjon i kombinasjon med et unikt design

på dekket av hanstaiger x1 modell trimaran yacht for seiling

Dekkene til Hanstaiger X1 er åpne og innbydende, med to korridorer som gir tilgang til resten av trimaran -yachten. Flybridge tilbyr en rekke sitteplasser, inkludert lenestoler og sofaer.

boblebad med boblende vann på brettet på en yacht

Et boblebad, grill og et utendørs spisebord for 10 er også funnet her. De mest unike egenskapene til Hanstaiger X1 inkluderer takdører med dobbel dør, et glassgulv med sjøutsikt i salongen, gulv av høy kvalitet som er lettstelt og mye mer.

Utsikt over havet fra interiøret i en moderne designet yacht

Det normalt lukkede nedre dekket er utstyrt med en enorm dør på akterenden. Det som i utgangspunktet ville være et stort problem, klimaanlegget, ville ikke ha vært i stand til å kjøle det allerede åpne rommet. Løsningen her vil for eksempel være å åpne sidevinduene for avløp.

Top view design av trimaran yacht i mørkt vann

Det avhenger av hvilket utstyr personen som skal bruke noen millioner på luksusyachten. Det enkleste er seiling, men det avhenger også av to Volvo Penta D4-300-motorer med 300 hk. Disse har en volum på 3,7 liter. Den såkalte “Powerboat” er en versjon som følger med et par Volvo Penta D6-IPS 500 med 380 hk og 5,7 liters volum.

bygge en luksusyacht i Alicante Spania

Men med denne båttypen er andre volumer også viktige – bensintankene og spesielt vannet. Førstnevnte samler 1600 liter i seilversjonen og 7000 liter i motorversjonen, slik at ferskvannskapasiteten om bord er 1200 liter.

designer tre-skrogs båt med svarte seil i vannet

Når det gjelder dynamikk og fart, når seilversjonen 20 knop, og den kraftigere modellen med motorer har over 30 knop. Det er 37 km / t eller i underkant av 56 km / t, noe som er flott for denne typen luksus karbonyacht.

Kontrollhytte med hvite lenestoler og to ratt på en sporty båt

innebygd kjøkken i et åpent rom på en båt med utsikt over havet og takvinduer

stue med stor tv og spisebord i trimaran yacht hanstaiger x1

stue i ekstraklassen med en kongelig og hvit sofa på brettet på en trimaran -yacht med tretak

to lenestoler i spisestuen til en luksusbåt med utsikt over havet

salong med hjørnesofa og puter på dekk på en trimaran -yacht.

en stor dobbeltseng og garderobe med glassdører på soverommet med glasstak

bakre del av en yacht med treelementer og et plankegulv

Previous Post
Sammenleggbare servietter – 15 instruksjoner som er enkle og effektive
Next Post
Lag din egen lykt – 26 kreative og enkle håndverksprosjekter for barn