15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Koronavirusbeskyttelse: Restaurant i Amsterdam bygger separate glasshus for gjester

En restaurant i Amsterdam tilbyr sine gjester separate glasshus som koronavirusbeskyttelse. Så du kan godt spise ute med to eller tre personer og ikke trenger å bekymre deg for virus og potensielle forbipasserende. De små glasshusene skaper en avslappet atmosfære og gir ikke bare beskyttelse mot virus, men også mot vind og kulde. Kan dette være fremtiden for gastronomi??

Koronavirusbeskyttelse: Restaurant i Amsterdam tilbyr en løsning for delikatesseforretninger uten vinterhage

Corona beskyttelse bygge drivhus for restaurant i Amsterdam

Korona -tidene er en stor utfordring for delikatesseforretninger. Stengt under koronabølgen, prøver de fleste av dem nå å vinne over kundene igjen. Men det viser seg å være en vanskelig oppgave, for på den ene siden gjelder det nå nye regler som sterkt begrenser antall gjester. På den annen side er de fleste redde for å pådra seg koronaviruset. Restauranten Mediamatic i Amsterdam har funnet en mulig løsning. Mediamatic har faktisk en idyllisk beliggenhet, rett ved en promenade ved vannet. Det pleide å sikre et godt salg og bordene rett ved vannkanten var veldig populære blant gjestene.

Følg koronareglene for restauranter Bygg et glasshus

Men med spredningen av koronaviruset ble det klart at ting ikke kan fortsette som det pleide å være. I ånden til sosial distansering har ledelsen prøvd å finne en løsning. De har bygget små glasshus der to til maksimalt tre gjester kan sitte komfortabelt. Konstruksjonen ble prefabrikkert av stål og deretter enkelt montert på stedet. Glasshusene kombinerer det trendy industrielle utseendet med den tradisjonelle arkitekturen fra området. Gavltaket skaper for eksempel en visuell forbindelse til de gamle bygningene på den andre siden av banken. Drivhusene har takvinduer for ventilasjon om sommeren og oppvarming for kjølige kvelder. Du har en dør som vanligvis holder seg åpen hele tiden.

Corona -regler i restauranten i Amsterdam Corona -beskyttelse

De er komfortabelt innredet – et rundt spisebord og tre stoler gir gjestene bevegelsesfrihet og komfort. Kunder setter seg ned og nyter det vakre været eller den romantiske solnedgangen utendørs. Rettene serveres på ekstra lange treplater slik at servitører og gjester kommer i så liten kontakt som mulig. Bare drinkene serveres som vanlig.

Koronavirusbeskyttelse: Hvordan ser fremtiden ut for restauranter og kafeer?

Corona -beskyttelse for restaurant i Amsterdam Sikkerhet for kunder

Restauranter og kafeer har nå også lov til å åpne i Tyskland, så lenge de følger visse hygienetiltak. Først og fremst er det viktig at du holder nok plass mellom gjestene. Nødvendigheten gjør oppfinnsomme og så kreative restaurantoperatører fra hele verden har allerede prøvd forskjellige metoder. I Thailand legger lederne bamsepandaer på setene som må stå tomme. I Østerrike spiser gjestene ved spisebord som er satt langt fra hverandre. På noen restauranter i Beijing strekkes gjennomsiktig film mellom to personer ved et bord.

Corona -beskyttelse i futuristiske glasshus i Amsterdam

De nye avstandsreglene har først og fremst en negativ effekt på kapasitetsutnyttelsen til delikatesseforretninger. For at investeringen i desinfeksjonsmiddel og tilleggsutstyr skal lønne seg, trenger ledere mer salg i en kortere periode. De få bordene er opptatt oftere. Samtidig prøver imidlertid alle restauranter å legge stor vekt på sikkerhet ved omstart. Mange restauranter bruker nå menyapper og tilbyr kontantløs betaling. Nye konsepter dukker også opp når det gjelder levering. Som et resultat blir take-away ikke lenger sett på som en del av hurtigmatskulturen. Selv delikatesseforretninger tilbyr nå levering og skjemmer bort sine virtuelle gjester med spesialtilbud og små, deilige overraskelser.

Coronavirus -beskyttelse for restauranteksempel fra Nederland

Men tilbake til restauranten i Amsterdam: Lederne tester for tiden det nye konseptet, og hvis det går bra med gjestene, vil vi sikkert se de små glasshusene oftere og oftere. En ting er i alle fall sikkert: De merkelige vinterhagene kan vise seg å være et godt alternativ for små restauranter. I bildegalleriet nedenfor kan du se hvordan livet er etter den første koronabølgen i Amsterdam og hvordan folk fortsatt klarer å gå ut og møte venner til tross for sosial distanse.

Rettene serveres på lange treplater

Koronavirusbeskyttelse i restauranten Cafe i Amsterdam med glasshus

De ansatte bruker hansker og ansiktsmasker

Coronavirus -restaurant i Amsterdam med en ny vinterhage

Gjestene nyter det fine været og den vakre utsikten

nye koronaregler viser seg å være problematiske for restauranter

På kvelden skaper feelys og lys en romantisk og avslappet atmosfære

Restaurant i Amsterdam tilbyr sine kunder mer virusbeskyttelse

Et prosjekt av Mediamatic restaurant

Previous Post
Det sunne kostholdet – hva er de gunstige effektene av tomater
Next Post
HIIT treningsplan – fordeler og flotte treningsplaner for hjemmet med et øyeblikk!