15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sportsklær for vinteren: hvordan holde seg varm under utendørs trening!

Vinteren nærmer seg og med det våthet og iskaldt. Mens noen av oss foretrekker å tilbringe vintermånedene med et krus med varm sjokolade foran peisen, er vintersesongen for andre den perfekte tiden for å komme i form for sommeren. Enten korte treninger hjemme eller trening utendørs – sport er veldig viktig i den kalde årstiden for å styrke immunsystemet vårt. Imidlertid kan det være ganske vanskelig å være motivert og opprettholde en aktiv livsstil i de kaldere månedene. Ifølge en undersøkelse gjør ikke rundt en tredjedel av tyskerne sport utendørs i kaldt vær. Men det trenger ikke å være tilfelle, for med riktig sportsklær for vinteren kan vi fortsatt trene og trene godt. I denne artikkelen har vi samlet de beste tipsene for å holde deg varm under utendørs trening!

Som det sies: “Det er ikke noe som heter dårlig vær, bare uegnet klær”. Fordi uansett om vi sykler eller jogger, må vi være godt utstyrt og passende kledd, spesielt om vinteren. Noen ganger kan det imidlertid være en reell utfordring å velge de riktige klærne – det bør ikke være for kaldt eller for varmt, og vi bør fortsatt kunne bevege oss fritt. For å holde deg frisk, er det en absolutt nødvendighet å investere i riktige utendørs klær for trygg og komfortabel trening. Med Black Friday rett rundt hjørnet og mange gode tilbud Nettbutikk Nå er den perfekte tiden for å få alt vi trenger uten å belaste bankkontoen for mye.

Sportsklær for vinteren: Gjør deg kjent med løkprinsippet

Imidlertid kan du ikke bare ta på deg favoritt leggings og en t-skjorte som vanlig og forvente at dette antrekket fungerer også i vintersesongen. Du må heller tenke strategisk – med spesielle sportsklær for vinteren er du perfekt utstyrt mot de kalde og isete temperaturene. Løkprinsippet er en utprøvd og god måte å holde seg varm på når du trener utendørs. I stedet for bare ett tykt lag, bæres flere klær på hverandre. Så vi kan ta av noen klær om nødvendig, og luftputene mellom lagene fungerer også som isolasjon og holder oss varme. Hvis du bruker for mange lag, begynner du å svette ganske raskt, eller i verste fall til og med bygge opp varme. Det vil derfor være lurt å velge sportsklær om vinteren som om det er rundt 10 grader varmere ute.

Velg plagg laget av pustende materialer

Du vil ikke at klærne skal bli våte og fuktige etter 10 minutter. For å unngå forkjølelse anbefaler vi at du holder fingrene av bomull. Fordi når det har blitt fuktig, tar det lang tid å tørke, og det ville absolutt ikke være spesielt hyggelig. Tilby heldigvis flere og flere merker sportstøy av høy kvalitet for vinteren, laget av pustende stoffer som elastan, polyester eller merinoull. Materialene er for det meste termoregulerende så vel som vanntette og vindtette og sørger for at vi holder oss tørre og beskyttet mot nedkjøling. Termiske bukser og en vind- og regnavvisende jakke er helt avgjørende for utendørs trening om vinteren. Husk også at kroppen mister mesteparten av varmen gjennom hodet og ikke glem hatten din.

De riktige skoene er veldig viktige for perfekte sportsklær om vinteren

Når du trener utendørs om vinteren, må du alltid forvente litt snø, regn eller is. For å unngå mulige skader er det viktig at du bruker passende fottøy. De perfekte sportsskoene bør ha en grippy såle, gi oss et godt grep og være vannavvisende. Arbeid for å beskytte føttene våre mot kulde og snø noen sportsprodusenter med materialer som Goretex, HydroGuard og Texapore.

Sikkerhet i utendørs trening om vinteren kommer først

Å trene utendørs er en skikkelig utfordring når som helst på året, men det krever enda mer omsorg, spesielt i vintersesongen. Om vinteren er dagene kortere, og hvis vi trener om kvelden eller tidlig om morgenen, må vi sørge for at vi er synlige. Dette er til og med viktig, spesielt i veitrafikk. Derfor bør sportsklærne dine være reflekterende og så lyse som mulig om vinteren.

Sportsklær vinterjogging pustende klær trening utendørs

Previous Post
Lag sjokolade selv: desserter som en gaveidé
Next Post
Kaloriforbruk yoga: Hvor mange kalorier du forbrenner med de forskjellige typene yoga!