15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Victoria Beckham -dietten: Dette spiser godt krydder på en dag

Victoria Beckham Pictures 2019 kameljakke og svarte bukser

Victoria Beckham er kjent for å være disiplinert når det gjelder alt i livet hennes – fra karrieren som motedesigner til kosthold og treningsrutine – og det viser seg i utseendet hennes. Som 45 -åring ser hun ut og føles tiår yngre. Fra handlelisten til frokosten, lunsj og middag, her er alt du trenger å vite om kostholdet til Victoria Beckham, samt detaljer om hennes intense treningsopplegg. Det handler ikke om kosthold i direkte forstand å gå ned i vekt, men om spisestil. Du trenger ikke å være sulten for å være slank.

Victoria og David Beckham feirer 20 -års bryllupsdag i juli

“Jeg er veldig, veldig disiplinert i måten jeg trener på og hva jeg spiser,” sa hun i et nylig intervju med The Guardian. “Dette er den lykkeligste måten å være på. Jeg forventer mye av kroppen min – jeg er 45, jeg har fire barn, jeg jobber mye, jeg reiser mye. For at jeg skal klare alt dette, må jeg spise sunt og trene hardt. “

Victoria Beckham antrekk i svart langkjede camisole -topp

Hvis du noen gang har lurt på, er Victoria 163 cm høy og veier 49 kg. Etter dine mål 86-58.5-84 cm passer klesstørrelse 32-34 (EU). Pikenavnet hennes er Victoria Caroline Adams.

Hva står på Victoria Beckhams handleliste?

Victoria Beckham diett Spis sunne grønne grønnsaker

I følge Vogue UK inneholder Beckhams handleliste mange typer fisk og grønnsaker, for eksempel brokkoli, bønner og erter. Selv om hun ikke er veganer, spiser hun ikke meieriprodukter. “Jeg prøvde den veganske livsstilen i et år, men jeg var bare ikke så komfortabel og hadde ikke energi til å fortsette.”

Frokost sunn eplecidereddik og grønn smoothie

frokost

Victoria Beckham avslørte nylig sitt morgenritual på en Instagram -historie. Først starter hun dagen med Bragg eplecidereddik. Hun skrev: “Vær modig! To spiseskjeer først på tom mage! ”Dette sies å hjelpe avgiftning og forbedre hudfargen din. Mens noen eksperter sliter med de påståtte helsemessige fordelene med eplecidereddik, tror mange at det har antimikrobielle effekter som kan forbedre kardiovaskulær og oral helse, forhindre diabetes, hjelpe til med vektkontroll og til og med hjelpe med visse hudforhold.

Å drikke eplecidereddik på tom mage om morgenen bidrar til å avgifte deg

Merk: Victorias metode er faktisk ikke helt optimal. Det anbefales å aldri bruke ren eplecidereddik, men fortynne den i vann. Ellers kan syren irritere magen. For øvrig gjelder dette også bruk på huden.

Deretter blander hun en frokostsmoothie i nutribullet. Blandingen av spinat, kiwi, avokado og epler kaller hun “det grønne monsteret”. I bakgrunnen kan du også se en pakke med chiafrø. Du kan finne flere flotte grønne smoothieoppskrifter du kan prøve i denne artikkelen!

Victoria Beckham frokost hele hvetekorn med mandelmelk bibelvers

For å fullføre frokosten forbereder Victoria en bolle med “Ezekiel 4: 9” fullkornmüsli i kombinasjon med “usøtet økologisk mandelmelk”. En porsjon er rik på fiber og en god kilde til jern. Det er også vegansk. Per 100 gram gir denne müslien 190 kalorier, 160 milligram natrium, 41 gram totale karbohydrater (5 gram fiber, 8 gram sukker), 7 gram protein.

Produktene “Ezekiel-4: 9” fra det californiske selskapet “Food for Life” er oppkalt etter et bibelvers. “Så ta nå hvete og bygg, bønner og linser, hirse og spelt og legg alt i en tønne og lag brød av det …” Som bakere og troende begynte forfedrene til familien Torres å lage brødet beskrevet også som andre fullkornsprodukter og granolaer. Merket er lite kjent i Tyskland, men du kan enkelt finne et alternativ på markedet. Her er listen over sunne ingredienser: “Organisk spiret hvete, organiske rosiner, organisk maltet bygg, organisk spiret bygg, organisk spiret hirse, organisk spiret linse, organisk spiret soyabønne, organisk spiret spelt, filtrert vann, havsalt, organisk kanel.” Deilig og sunt!

sunn lunsj røkt laks og salat

Å spise lunsj

Beckham spiser vanligvis en “arbeidslunsj” med teamet sitt i designstudioet, vanligvis sushi. Etter hennes mening er det “noe ganske sunt”. Hun drikker også en grønn juice eller noe lignende, pluss “mye musserende vann og mye myntete.”

For å gi deg en ide om hvordan en gjennomsnittlig lunsj ville se ut, la oss gi dette eksemplet: Under intervjuet med The Guardian UK nevnt ovenfor valgte Beckham røkt laks og salat.

Sushi til middag sunt Victoria Beckham

Middag

Beckham sa til The Guardian at ektemannen har ansvaret for kveldsmåltidene: “Jeg lager aldri mat. Jeg pleide å – da vi bodde i Spania lagde jeg mye mat. Men nå kommer jeg vanligvis sent hjem, så middagen er ikke klar før sent. David er en veldig god kokk, ”sa hun.

Når de går ut sammen, elsker de å spise … sushi. En av hennes favorittrestauranter er Nobu. Restaurantkjeden har filialer mange steder rundt om i verden, inkludert London, Malibu og New York City.

svart kaffe om morgenen som en vekker, men uten sukker

kaffe

Beckham nyter en kopp svart kaffe som pick-up, men ifølge The Guardian bestiller hun ikke lattes eller smaksatte kaffedrikker-hun tilbereder dem vanligvis selv med søtningsmidler eller sirup etter eget valg.

Et skudd tequila med lime og salt

alkohol

Mens Beckham nyter alkohol av og til, gjør hun det med måte. Hvilken drink velger hun? “Et skudd med tequila,” sa hun til “Elle UK”. “Så du trenger bare en, og du er fornøyd!” Av og til drikker hun også et glass rødvin.

Bipollen har en sunn anti-rynke antioksidant effekt

Kosttilskudd og supermat

Victoria Beckham er avhengig av vitaminer, kosttilskudd, kollagenpiller og til og med bipollen for å utfylle hennes sunne livsstil. “Bipollen inneholder 22 aminosyrer, 12 vitaminer, 28 mineraler”, forklarte hun i et intervju for “Vogue UK”. “Det fungerer perfekt mot rynker. Og vær så snill, ikke skriv at jeg er helt gal! “

Bipollen består av nesten 40 prosent protein og er produsert av Dr. Joseph Mercola referert til som en av naturens mest næringsrike matvarer. Før du legger bipollen til kostholdet ditt, bør du gjøre en test for mulige bipollenallergier. Selv de som ikke er allergiske mot biestikk kan være følsomme for bipollen når de spises som mat. Personer som opplever pustebesvær, svimmelhet eller økning i hjertefrekvens etter inntak av bipollen bør oppsøke lege umiddelbart.

En spiseskje bipollen er ideell å innta daglig. Det er best å ha bipollen i kjøleskapet.

sunn kake laget av vannmelon og jordbær

dessert

Som du kanskje allerede gjetter, er det lite sannsynlig at Victoria Beckham spiser noe supersøtt, laget av mel, sukker eller lignende. Til bursdagen hennes i fjor overrasket familien henne med en kake laget av vannmelon og jordbær.

7 kilometer løp på tredemølle. I 45 minutter

Treningsrutine

I det nye intervjuet avslører den tidligere Spice Girl at hun står opp mellom 05:30 og 06:00 hver dag, slik at hun kan gjøre en del av sin to timers trening. Hun trener fem dager i uken. Den eneste treningen hun savnet var morgenen etter førtiårsdagen.

Det starter vanligvis med et løp på 7 kilometer på tredemøllen. I 45 minutter veksler hun mellom å gå i raskt tempo, jogge og løpe. Ifølge Beckham er hun ikke redd for å svette. Hun gleder seg faktisk til det fordi det er den eneste gangen hun lar seg se på TV.

Deretter jobber hun med en trener. “30 minutter med bein, 30 minutter med armer, muskelbygging og toning, så masse planker og kjernemuskler,” sa hun. I løpet av helgen trener hun kardio og styrketrening.

Tracy Anderson metodeøvelser

“Jeg trener hver dag når jeg er hjemme, og når jeg reiser, fokuserer jeg virkelig på jobben, slik at jeg kan få gjort så mye som mulig og komme hjem på en kort tur,” legger hun til. Trening er en veldig positiv ting for meg. Det er en del av den jeg er nå, og jeg trives veldig godt. “

Hun er også fan av treningstimer som “Tracy Anderson Method”, “SoulCycle” og “Barry’s Bootcamp”.

Tracy Anderson -metoden handler om å bruke dansebevegelser for å trene hjelpemuskulaturen så vel som hovedmusklene. Øvelsene utføres til rytmisk musikk fra jazz og street dance.

SoulCycling treningskurs for innendørs sykling

SoulCycle er en sport som ble oppfunnet i USA for omtrent 10 år siden. Treningskursene er en blanding av innendørs sykling og dansefest.

Victoria Beckham er betydelig mer disiplinert enn oss andre når det kommer til kosthold og mosjon – selv i forhold til de fleste kjendiser, for å være ærlig – men det ser ut til å fungere perfekt for henne!

Victoria Beckham mellomlangt hår hvit skjorte svarte bukser

Victoria Beckham T-skjorte med mørke jeans i kamuflasjemønster

Victoria Beckham rød bukse med høy midje og bred midje

Victoria Beckham rød bukse med høy midje og bred midje

Victoria Beckham Outfit Business casual dress med brede ben og hvit skjorte

Kveldsblå røde bukser med vid benbluse i svart blazerjakke med slangemønster

elegant dress med bukser og blazer i elfenben med glans

Vårens antrekkbukser i rosa hvite oversize skjortsandaler

Koboltbukser og genser i korall Victoria Beckham

casual sommerlook, brede jeans og hvit skjorte

Victoria Beckham antrekk bryllup Harry og Meghan

Previous Post
Lag med 2 år gamle barn-20 ideer med forskjellige materialer
Next Post
Ultimate HIIT -trening – øvelser for å bygge muskler og forbrenne fett