15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gå opp i vekt sunt – ernæringsplan for personer som er undervektige

vekt føler deg bra eple rolig avslapning positive resultater stress

Mens de fleste prøver alle mulige dietter for å lykkes i vekt, klager andre over å være undervektige og prøver for all del å legge på seg noen kilo på hoftene. Gå opp i vekt sunt er hovedmålet ditt?

De første trinnene for å gå opp i vekt sunt

sunn vekt gulrøtter brokkoli vitaminer mineraler energikilde kaloribehov

Gå opp i vekt sunt er en lang prosess som krever litt tålmodighet. Gå opp i vekt sunt betyr å holde fettvev i sjakk og bygge muskelvev på en sunn måte. For å konsumere omtrent 0,5 kilo i løpet av en uke, må alle ta inn ytterligere 500 kalorier per dag. En rekke faktorer kan påvirke sluttresultatet – disse inkluderer vekt, kjønn, antall hormoner, kroppstemperatur, alder, kaffekonsum, røyking og, men ikke minst, individuelle genetiske egenskaper. Det første du bør gjøre er å beregne ditt daglige kaloriinntak i løpet av en uke. Stå på vekten om morgenen og kvelden! På denne måten vil du kunne bestemme forholdet mellom måltidene dine og vektforskjellene. Etterpå vil du vite hvor mange ekstra kalorier du må legge på bordet for å gå opp i vekt på en sunn og permanent måte.

Hva er viktig for ernæringsplanen “få sunnhet”

øke sunn fiskesalat brødgaffel kopp riktig ernæring egg

Tre hovedmåltider om dagen må du ikke gå glipp av hvis du er få en sunn vekt ønsker. Spis lette måltider to eller tre ganger mer. Selvfølgelig trenger du ikke å overbelaste fordøyelsessystemet, spise oftere, men i små mengder. Ernæringseksperter anbefaler å spise et lite måltid rett før søvn. Du kan klare deg uten vann etter trening; i stedet drikker du frukt- og grønnsaksjuice og melkedrikker for å fremme muskelfunksjonen. Den intense fysiske anstrengelsen stimulerer muskelbygging. I forhold til dette må behovet for kalorier for undervekten økes, ellers går du ned i vekt.

Vis tålmodighet for å se frem til en vakker, muskuløs kropp! Tenk på bunnlinjen! Målet er å holde fettvev innenfor grenser og sakte men sikkert å forstørre muskelceller.

Tydeligvis går du opp i vekt raskere når du spiser mat med høyt kaloriinnhold. Imidlertid fører forbruket av animalsk fett til høyt kolesterolnivå. Erstatt produkter som ost og smør med mat med sunt fett, som også er gunstig for kroppen. I stedet for sjokolade bruker du melk, grønnsaks- og fruktjuice, frø, nøtter, müsli og honning, som inneholder et stort utvalg av verdifulle vitaminer og mineraler, i kostholdet ditt. Lag et balansert kosthold med pasta, grovt brød, havrekli, tørket frukt, frukt og grønnsaker, fisk og sjømat, svinekjøtt og storfekjøtt. Siden nikotin og koffein stimulerer stoffskiftet, er det best å unngå dem!

Og sist men ikke minst: avslapning, hvile og bevegelse bestemmer det positive resultatet. Omvendt har stress og spenning en negativ effekt på det.

En håndfull nøtter i løpet av dagen gir oss mye energi 

verdifull mat valnøtter peanøtter mandler hasselnøtter pistasjenøtter cashewnøtterSport gjør deg sulten

vekt normal vakker kropp bygge muskler kondisjonstog

 Spis fersk frukt i stedet for sjokolade

vitaminer bananer eple avokado ernæringsplan holde seg i god form

 Pasta forsyner kroppen med karbohydrater

Etter å ha trent karbohydrater gjenoppretter den fysiske styrken, ikke overdriv en liten mengde

Previous Post
Gjør-det-selv smykkestativ-skap plass til øredobber
Next Post
Optimalisering av tredemølleformen – 9 metoder for mer moro mens du trener