15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sunn vannmelon diett for siste minutt bikinifigur

vannmelon diett frukt-ernæring-sunn-hjerte-fruktkjøtt

Hvem er ikke begeistret for den deilige og forfriskende smaken av vannmelon? Det er en av sommerfrukter som ikke bør mangle på en varm dag. Men det er ikke alt den populære vannmelonen har å tilby. Det er også veldig lavt i kalorier, inneholder mange vitaminer og kan derfor brukes perfekt som slankemiddel i kombinasjon med andre sunne matvarer. Så hvis du ikke er så fornøyd med bikinifiguren din, kan du prøve en Vannmelon diett slutten.

Vannmelon diett er mulig når som helst

vannmelon-diett-sommer-figur-strand-slank-bikini

Vannmeloner kommer fra Sør -Afrika. Der bidrar varmen til full modenhet av fruktene og dermed til deres deilige og naturlige sødme. Siden den nå er tilgjengelig hele året i supermarkedet, er den egnet for vannmelon diett når som helst. Sørg for at du kjøper riktig mengde, for den deilige frukten vil ikke vare for lenge i kjøleskapet, enn si utenfor den.

Vannmelon diett for sunt vekttap

vannmelon diett juice-press-drikke-idé-forfriskning

Vannmelon dietten kan følges på mange forskjellige måter. Vi vil introdusere deg for noen diettforslag der vannmelonen spiller den viktigste eller i det minste en viktige støttende rolle. Du vil absolutt ikke synes det er vanskelig å følge kostholdet, for det som gjør restriksjonene enklere enn et produkt som bare smaker deilig?

Rask slankende effekt

vannmelon-diett-vitaminer-mineraler-trekanter-kutt-frukt

Vannmeloner driver fettforbrenning og stimulerer samtidig muskelbygging. I tillegg blir suksess ofte lagt merke til etter bare tre dager. I utgangspunktet, for vannmelon diett, må du bare kombinere hver av måltidene dine med vannmelon. Det passer godt til både søte og salte måltider.

En matbit i mellom

vannmelon-diett-populær-snack-dessert-kjerner-rød

Siden en diett er preget av mindre porsjoner, oppstår en fornyet sultfølelse raskt og ofte bare noen få ganger etter måltidet. Dette er ikke et problem med vannmelon dietten og med alle andre frukt dietter.Fordi du også kan bite en vannmelon innimellom uten anger. Trangen til noe usunt blir raskt glemt.

Skjem bort nyrene

vannmelon diett afrikansk-frukt-kjøp-trekant

Grunnen til at vannmelon er så lav i kalorier og perfekt for vannmelon dietten er at den er 95% vann. Dette vanninnholdet har den gode kvaliteten at det etter forbruk forsyner kroppen med mye væske og tapper også nyrene.

Lavt kaloriinnhold

vannmelon-diett-grill-original-idé-sommer-oppskrift-hagefest

Resten er næringsverdier på omtrent 24 kalorier per 100 g, som vanligvis avhenger av melonens sødme. Så, en perfekt følgesvenn for de allerede vanskelige vekttapsfasene. I tillegg er det viktige vitamin A og C, samt viktige mineraler som jern, kalium og natrium, som, som med alle diett, ikke må utelates med vannmelon dietten.

Oppskriftsideer for å gå ned i vekt med vannmelon

vannmelon-diett-müsli-kiwi-frokost-idé-druer

Du kan begynne å gå ned i vekt med vannmelon til frokost. For vannmelon diett, for eksempel, ta fullkornmüsli (helst usøtet) og skjær noen biter vannmelon i den. Hvis du ikke er en musli -fan, kan du også komme på andre godbiter til frokost.

Frokost med vannmelon

vannmelon-diett-muffins-chia-snack-frokost-kaffe

Du kan også lage det første måltidet i vannmelon -dietten med toast. Fordel kvark og honning over det, og du får en sunn matbit tidlig på morgenen som ikke får deg til å føle deg oppblåst, men full av energi. Du er også velkommen til å legge til andre frukter.

Vannmelon til lunsj

vannmelon-diett-grillet-fisk-siderett-fruktig

Hvis du vil bygge muskler, bør du konsumere nok protein. Igjen bør karbohydrater unngås for vekttap. Du bør huske disse kravene når du lager lunsj til vannmelon diett. Fiskefilet er spesielt egnet hvis du kombinerer den med en salat laget av salat med vannmelon. En potet eller en skje ris er også tillatt.

Kosthold med biff

vannmelon diett biff-salat-idé-reddik-deilig

Hvis du ikke er en fan av fisk, kan du også tilberede salaten med biff eller svinekjøtt. Sørg for å velge kjøtt som inneholder så lite fett som mulig. Filet er igjen et perfekt valg for vannmelon dietten. Det er best å bruke grillen til kjøttet. Det fett kan renne av fantastisk, og måltidet ditt vil være mye sunnere samtidig.

Vegetarisk diett med vannmelon

vannmelon diett couscous avokado salat idé lunsj

Hvis du foretrekker å gi avkall på kjøtt helt fordi du er vegetarianer, er det selvfølgelig mange alternativer for lunsj for vannmelon dietten. Velg hvilke grønnsaker du parer med couscous og vannmelon. Smak til med muskat eller sitron.

Vannmelonmiddag

Vannmelon-diett-salat-tomat-idé-mozzarella-sunt

Som du sikkert allerede har lagt merke til, har vannmelonen en veldig vanndrenerende effekt. For å forhindre hyppige toalettbesøk om natten, bør du begrense vannmelonen som en ingrediens i middagen eller til og med utelate den helt om nødvendig. Du kan erstatte vannmelon dietten med grønnsaker eller en biff.

Vannmelon til brød

vannmelon-diett-sandwich-trekant-form-kvark-urter

Ellers er en deilig salat du tilbereder av feta, melon, mynte og yoghurt også egnet. Hvis salaten er for lett for deg, kan du hjelpe til med å lage en klassisk middag – vel, brød! Et grovt brød med skinke kan kombineres perfekt med vannmelonen. Ikke glem salaten med middagen til vannmelon dietten!

Drikk nok vann

vannmelon-diett-vann-drikke-væske-glass-slanking-tips

Som allerede nevnt består vannmelonen stort sett av vann. Dette bør imidlertid ikke villede deg til å tro at denne mengden væske vil være nok for hele dagen. Vannmeloner er definitivt ikke en erstatning for å drikke mye vann! I tillegg til vannmelon dietten, prøv å drikke minst 1 1/2 liter vann.

Kosthold med vannmelonsmoothie

vannmelon-diett-detox-idé-smoothie-frukt-grønnsaker

Et flott tillegg til væskeinntak, som mellommåltid eller forfriskning på en varm sommerdag er uten tvil fruktige smoothies. Du kan også legge det til vannmelon dietten som et fantastisk supplement. Varianter er forskjellige. Du kan kombinere vannmelon med hvilken som helst frukt og til og med grønnsaker i smoothien.

Smoothie med fersken, vannmelon og jordbær

vannmelon-diett-idé-smoothie-jordbær-fersken-lime

Et deilig eksempel er denne smoothien: du blander bare to til tre kopper vannmelon med 170 g fettfattig vaniljeyoghurt, fersken eller 1/2 kopp ferskenjuice og en kopp frosne jordbær i en blender. Denne drikken for vannmelon -dietten er bare ment som et eksempel og kan endres eller utvides etter behov.

Vannmelonsmoothiespiss

vannmelon-diett-smoothie-juice-mynte-halm

Med smoothien, som med alle andre matvarer og drikkevarer for vannmelon diett, bør fettfattige produkter og sukker unngås. Ellers er det sunne kostholdet ditt dømt til å mislykkes. Bruk fruktens naturlige sødme til desserter og søtsaker, og tilsett ikke tilsetningsstoffer.

Is om sommeren

vannmelon-diett-iskrem-frukt-kiwi-vann-ispinne

En annen flott dessert for sommeren er isen. For å gjøre dette, bare frys ned vannmelon med andre frukter på en pinne og i fryseren. Hvis du ikke er fan av vannis, kan du også tilberede den klassiske vaniljeisen og dekorere den med vannmelon. Igjen, vær oppmerksom på lavt sukker og karbohydrater! Da vil du ikke avbryte vannmelon dietten til tross for desserten.

Individuelle retter

vannmelon-diett-elendige-ferske-grønnsaker-tomat-kjøtt

Så, som du kan se, kan du tilpasse vannmelon dietten til din smak. Alt du trenger å gjøre er å unngå usunne ingredienser og fetende mat. Vannmelonen gir en interessant, pikant ettersmak i solide retter og vil skjemme bort smaksløkene dine spesielt godt. Vi ønsker deg en god, slank og sunn sommer!

Previous Post
Lag med 2 år gamle barn-20 ideer med forskjellige materialer
Next Post
Ultimate HIIT -trening – øvelser for å bygge muskler og forbrenne fett