15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gå ned i vekt med Golo -dietten og stimuler stoffskiftet: Slik fungerer det!

I kampen mot de overflødige kiloene dukker det opp flere og flere dietter som lover raskt og effektivt vekttap. Det såkalte Golo-dietten er intet unntak, siden denne vekttapsmetoden angivelig lar deg gå ned til 10 kilo på 2 uker. Hollywood -stjerner som Kate Hudson og Miranda Kerr sverger imidlertid til det, som overbeviser oss med sin perfekte figur selv etter at flere barn ble født. I artikkelen avslører vi nøyaktig hva det hippe Hollywood -dietten handler om!

Hva ligger bak Golo -dietten?

Golo -dietten regnes som en veldig spesiell metode for å gå ned i vekt, der ingen kalorier må telles. Fokuset er på stoffskiftet og blodsukkernivået.

Det er tre setninger bak navnet på dietten som kjennetegner vekttapsmetoden:

 • “Gå ned i vekt” (“Kom igjen, gå ned i vekt”)
 • “Se flott ut”
 • “Gå kjærlighetslivet” (“Kom, elsk livet”)

Dette er også de grunnleggende prinsippene som ernæringsmetoden er basert på. Målet med dietten er ikke bare å gå ned i vekt, men også å være fornøyd med din egen kropp og livsglede som en sunn livsstil fører med seg.

Hvordan fungerer Golo -dietten?

Hele matvarer versus bearbeidede matvarer

Golo er basert på konseptet om at nøkkelen til et velfungerende stoffskifte er å få blodsukkeret under kontroll – og ikke bare redusere kaloriinntaket eller utelate hele matgrupper. Når stoffskiftet fungerer bedre, blir det lettere for deg å gå ned i vekt og opprettholde vekten.

Det er flere hormoner som antas å være involvert i appetitt, metabolisme og vektkontroll, og Golo fokuserer på insulin, som skal regulere blodsukkeret. Enkelt sagt, når insulin ikke gjør jobben sin med å distribuere energi til cellene, forblir sukkeret i blodet og kroppen lagrer overskuddet som fett. Ideen bak Golo -dietten er å få kontroll over insulin og blodsukker, og dermed hjelpe deg med å bruke energi effektivt.

For å sikre dette, understreker Golo-dietten hele matvarer fremfor bearbeidet mat, fremmer sunt fett, minimerer tilsatt sukker og oppmuntrer også til regelmessig mosjon, som alle er ekspertgodkjente tilnærminger til sunt vekttap.

De tre faser av dietten

Golo diett oppskrifter

Selv om Golo -dietten i seg selv bare kan overholdes i 2 uker, inkluderer den komplette diettplanen 30 dager, hvor du ikke bare går ned kilo, men også forbedrer stoffskiftet. Her er de tre stadiene av det populære Hollywood -stjernekosten:

1. Endring av kosthold

I begynnelsen av Golo -dietten bør du fokusere på et ernæringsprogram som i utgangspunktet er basert på protein, sunt fett og bare noen få (komplekse) karbohydrater. Det er en liste over visse matvarer og matgrupper du kan spise. Disse inkluderer matvarer som hjelper til med å kontrollere blodsukkernivået. Disse inkluderer for eksempel kjøtt, fisk, grønnsaker, egg, meieriprodukter og belgfrukter.

Golo diett hvilke kosttilskudd

2. Kosttilskudd

Å ta kosttilskudd er viktig med denne dietten. Dette er plantebaserte kapsler som er spesielt utviklet for denne dietten, som ytterligere styrer insulinnivået og hjelper til med å miste fett.

Hollywood Diet miste 10 kilo på 2 uker HIIT -trening

3. Trening

Vekttapssuksessen til dietten støttes av intensiv trening. Fremfor alt anbefales korte, men svært intensive daglige treningsøkter, for eksempel den populære HIIT -treningen. Dette er en intervalltrening som innebærer å løpe og hoppe mye. I denne artikkelen kan du lese nøyaktig hvordan en effektiv HIIT (høy intensitet intervalltrening) trening kan se ut.

Fordeler og ulemper med det populære Hollywood -dietten

Hva er golo dietten og hvor effektiv er den for å gå ned i vekt

Som enhver diett, har dette metabolisme -regimet sine fordeler og ulemper. På den ene siden varer det bare 30 dager, og hvis du holder deg til det konsekvent, kan du virkelig gå ned i vekt effektivt.

Golo diettplanen anbefaler å spise hele matvarer og velge næringsrike alternativer som grønne grønnsaker og fullkorn, som er sunne for et balansert kosthold..

Trening er en viktig del av enhver plan for vekttap. Golo -dietten anerkjenner dette og oppfordrer tilhengerne til å trene. Korte, men vanlige og høyintensive treningsøkter anbefales.

Med riktig overholdelse av vekttapet er suksessen til Golo -dietten garantert. Men det er veldig sannsynlig at resultatene for vekttap skyldes den enkle kaloribegrensningen kombinert med høy intensitetstrening. Fordi et redusert kaloriinntak kombinert med et økt kaloriforbruk (nesten) alltid kan føre til vekttap.

Siden du går ned flere kilo over en kort periode med Golo -dietten, kan det beskrives som et krasjdiett. Fra et medisinsk synspunkt anbefales ikke et så raskt vekttap. For å unngå den uønskede jojo-effekten anbefales forsiktighet og et balansert kosthold selv etter at 30-dagers diettplan er utløpt.

For hvem er det metabolske kostholdet egnet??

For hvem er Golo Diet egnet?

Golo -dietten er en vekttapsmetode som er avhengig av et sunt kosthold med hele matvarer og regelmessig mosjon. I denne forbindelse er diettplanen godt egnet for voksne, friske mennesker.

Siden man er avhengig av en diett med mye protein og lite karbohydrater og tar kosttilskudd, er dietten uegnet for gravide, diabetikere og mennesker med visse metabolske eller kardiovaskulære problemer. Selv friske mennesker bør først diskutere bruk av kosttilskudd med legen sin.

Hvilke matvarer er tillatt? Tips + handleliste

Hvilke matvarer er tillatt å spise i Golo -dietten?

Golo -dietten oppmuntrer til inntak av ekte, helmat. Så hva kan du spise og hva ikke?

Sunt fett

De fire “drivstoffgruppene” i dietten inkluderer sunt fett som frø (f.eks. Chia, hamp og lin) og oljer (f.eks. Oliven- og kokosnøttolje). Disse fettene er viktige for å opprettholde optimal helse og kan også hjelpe til med vekttap.

Ingen bearbeidede og raffinerte matvarer

Fullstendig næring anbefales på det sterkeste for Golo -dietten. Svinemørbrad, for eksempel, er akseptabelt, men svinepølse eller pølser med tilsetningsstoffer er ikke det. Det samme gjelder mange plantebaserte kjøtterstatninger, som ofte blir bearbeidet. Hold deg til ekte, helmat med minimal eller ingen behandling, og unngå bearbeidede matvarer som pålegg eller raffinert mat som hvitt brød når det er mulig.

Reduser blodsukkeret Unngå matvarer tilsatt sukker

Unngå tilsatt sukker og søtningsmidler

Unngå søte bakevarer og søte drikker, inkludert de som er laget med sukkererstatninger. Tilsatt sukker er ofte gjemt i mange vanlige matvarer eller drikkevarer som vi tror er sunne, noe som kan bidra til vektøkning og føre til andre helseproblemer.

Fra magre proteiner til mye frukt, grønnsaker og fullkorn, gir handlelisten nedenfor en oversikt over maten som kan være på menyen din på Golo -dietten. Vær oppmerksom på at dette ikke er en endelig handleliste, og du kan finne andre matvarer som er mer passende for deg mens du er på Golo Diet.

 • Rødt kjøtt, kylling, indrefilet av svin
 • Fersk eller frossen sjømat
 • Melk, ost, yoghurt og egg
 • Fullkorn som brun ris og quinoa
 • Belgfrukter som kikerter og svart- eller vaktelbønner
 • Frisk frukt med lavt sukkerinnhold som bær
 • Poteter, søte poteter og gresskar
 • Grønne grønnsaker som asparges, brokkoli, grønnkål og courgette
 • Nøtter som mandler, valnøtter og cashewnøtter

Golo Diet Ernæringsplan

Golo diettplan 14 eller 30 dager

Golo -dietten anbefaler at du tar tre måltider om dagen sammen med kosttilskuddet enten før eller etter hvert måltid, helst med et glass vann. Hvert måltid består av en eller to matvarer fra hver av diettens fire “drivstoffgrupper”: protein, karbohydrater (for eksempel frukt eller fullkorn), grønnsaker og sunt fett. Vær oppmerksom på at dette ikke er en altomfattende diettplan. Hvis du følger denne dietten, kan det være andre måltider som er mer egnet for deg. Her er en eksemplarisk tredagers plan:

Golo Diet Oppskrifter Kyllingbryst med salat og bulgur

dag 1

 • Frokost: stekte egg, flerkornskål med smør og 1/2 grapefrukt
 • Lunsj: Quinoasalat med grønnsaker og grillet eller sautert kyllingbryst
 • Middag: grillet laks med dill yoghurtsaus, kokte linser og fullkornsruller

dag 2

 • Frokost: toast med avokado og egg, naturlig yoghurt med frisk frukt og müsli med lite sukker og 1 glass appelsinjuice (ferskpresset)
 • Lunsj: liten salat av kokt rødbeter med feta, dampet butternut squashsuppe og hummus med grønnsaker og grove kaker
 • Middag: stekt kylling med gurkemeie og fennikel og middelhavssalat med blomkål tabbouleh

Dag 3

 • Frokost: omelett med grønnsaker, cottage cheese, grovmuffins med smør og grønn mangosmoothie med matcha
 • Lunsj: Avokado kyllingsalat servert med grønne bladgrønnsaker eller hveteskål, eple med mandelsmør
 • Middag: Kamskjell med sauterte grønne bønner, mais og brun ris

Kosttilskudd fra Golo diett

Kosttilskudd må tas med Golo -dietten

Denne dietten er avhengig av et supplement laget av følgende naturlige urte ingredienser og mineraler:

 • sink
 • magnesium
 • krom
 • Banaba bladekstrakt
 • Rosenrot
 • Berberine ekstrakt
 • Salacia ekstrakt
 • Gardenia ekstrakt
 • Inositol
 • Eple ekstrakt

Siden de spesielle kapslene ikke finnes i Tyskland, kan du ta kosttilskuddene separat eller se etter et alternativ. Disse kan for eksempel erstattes med andre urteingredienser som har en positiv effekt på insulinnivået, for eksempel linolje.

Vær oppmerksom på at inntak av kosttilskudd og tilslutning til forskjellige dietter må diskuteres med fastlegen din.

Previous Post
Louis Vuitton designer beskyttende visir som fungerer som en hette
Next Post
Kombiner joggesko med en kjole: de beste antrekkkombinasjonene for sommerlooket ditt!