15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Håndverk til påske og vår – 6 kreative dekorasjonsideer

tinker til påskedørkrans selv lag påskeegg tekstil

Påsken og våren er full av de lyse fargene som naturen tilbyr oss i denne vakre årstiden. La deg inspirere og inviter våren inn i hjemmet ditt ved å gjøre våre lette dekorasjonsideer til virkelighet. Disse 6 ideer til håndverk til påske og vår er enkle, rimelige og ser veldig fine ut. La fantasien løpe vilt og forskjønne hjemmet ditt!

Håndverk til påske – design en dørkrans

håndverk for påske tre ring stoff stoff filt fleece

via somekindoflovelyride

Alt du trenger for å lage denne ideen til påske er en trering og fargerike stoffegg. Du kan kjøpe disse ferdige eller lage dem selv. Det er best å bruke filt fordi dette er det enkleste stoffet å jobbe med. Bare lim de fargerike stripene på egget.

Forbered egg

tinker til påskedørkrans idé gave diy fargerike farger påskeegg

Når du har forberedt nok egg, kan du begynne å feste dem til ringen. Den beste måten å gjøre dette på er å bruke en varm limpistol eller et annet holdbart lim.

Lim på påskeegg

tinker for påske stoff egg stick striper mønster enkel idé

Eggene skal overlappe litt, slik at treringen ikke kan sees. Så arbeid deg frem til du har dekket hele ringen.

Pynt med den ferdige kransen

tinker til påske instruksjoner gaveide dekorasjon vegg fargerik

Med den vakre ringen kan du dekorere veggen, døren eller kommoden. De lyse fargene gjør også dekorasjonen perfekt til barnerommet. Prøv dem med en gang.

2. Håndverk til påske og vår – pom poms laget av silkepapir

pompoms silkepapir tinker vårdekorasjon idé

via hgtv.com

Dekorer spisestuen med disse vakre papirpomponene. De kan henges på lysekronen, plasseres midt på påskebordet eller brukes som dekorasjon til en hagefest. De lyse fargene gir rommet et friskt utseende. Nødvendige materialer: farget silkepapir (ideelt sett bare 2-3 farger som er koordinert med de andre borddekorasjonene.), Saks, blomstertråd, bånd. Ta 6 til 10 ark med silkepapir og brett dem i form av et trekkspill.

Håndverk til påske og vår

pomponger bretter silkepapir tinker med vårdekorasjoner

Ideer håndverk vårdekorasjon skjære pomponger

tinker papir blomster pomponger silkepapir

pompongpapir tinker puff opp vårdekorasjon

Bruk skarp saks til å klippe begge ender av det brettede silkepapiret. Fest midten av det brettede papiret med blomstertråd eller tråd. I tilfelle du har pomponene å henge, bind også et bånd på tråden. Nå må du lufte opp papirblomsten ved å brette ut papirarkene og danne en ball. Du kan kombinere to farger eller forskjellige fargenyanser.

Ideer håndverk til dekorasjon av spisestuen i påsken

3. Lag et lite tre selv av en toppkule og fargede bånd

Ideer håndverk Påske våren styrofoam ball topiary

via blog.ribboncarousel.com

Vi er forelsket i denne ideen. Dette lille treet er perfekt både til påskebordet og til enhver annen anledning. Du trenger MASSE bånd, en blomsterpotte eller små dekorative bøtter, spisepinner, en stor styrofoamball, blomsterskum, saks, pinner, varm limpistol og dekorative steiner, godteri eller silkepapir til basen. Stikk isoporballen med trepinnen etter at du har smurt den med litt varmt lim. Gjør deretter det samme med blomsterskummet. Deretter legger du blomsterskummet i gryta slik at det ikke er hull og er stabilt.

Materialer som trengs

Ideer håndverk til påske våren instruksjon sapling

 Ideer håndverk Påske vårpinne skum varm limpistol  Ideer håndverk Påske vår fast skum blomsterpotte Påskehåndverk ideer Vårmaterialer fargede bånd

Ideer håndverk påske våren båndpinner

Ideer håndverk Påske våren håndverk instruksjoner topiary

Klipp båndene i små biter. Lag en løkke med et stykke bånd og stikk nålen der endene møtes, og dekorer deretter styrofoamballen med den. Gjenta dette til hele ballen er dekket. For å fullføre utseendet på treet, legg til små dekorative steiner eller søtsaker i blomsterpotten for å skjule blomsterskummet. Nå har du et vakkert lite tre som kan justeres for hver sesong!

4. Hengende vaser til stemorsblomster – vindusdekorasjoner laget av babykrukker

Ideer håndverk Påske våren baby briller stemorsblomst lilla vindusdekorasjon

Babykrukker forvandlet til søte hengende vaser. De henges på vinduet ved å knytte dem med blomstertråd og bånd. For håndtakene er det best å doble støtten. De lilla fargene ser delikate og elegante ut. Legg til mer dynamikk ved å la brillene henge i forskjellige lengder.

5. Flott vaseomslag i papir

vaskepapir lilla fargevalg lilla tulipaner

En sesongbukett i et pent brettet vasetrekk gjør et stort inntrykk, spesielt når fargevalget er koordinert med blomstene. Stryk stoffet på en strykejern (for stivhet og for å beskytte stoffet mot å slite), og deretter i folder. Lag små slisser på hver brett og før et bånd gjennom og avslutt med en fin sløyfe.

6. Lag påskeegg av garn – raskt og kreativt

Påske dekorasjon selv tinker egg garn med tråd

via simplymodernmom.com

Disse påskeeggene er så enkle å lage til påske og kan også være en flott gaveide for barna hvis du gjemmer en liten overraskelse i egget. Du trenger noen ballonger, en liten håndluftpumpe, modelleringslim fra håndverksbutikken og garn. Bruk håndluftpumpen til å blåse opp ballongene til ønsket størrelse, og klem deretter ballongen for å danne et egg. Rull garnet på ballongen som vist og skjær enden. På den måten vet vi hvor mye garn vi trenger. Deretter har du to alternativer – suge garnet i limet eller tilsett limet med en pensel. La eggene tørke i minst 24 timer. Når tråden har tørket, pop ballongen og trekk bitene ut gjennom hullene. Og ferdig!

Håndverk til påske og vår

      tinkerfargede ballonger med trådballer ballong oppblåse luftpumpe tinker påske dekorasjon

       Ideer håndverk for påske våren påskeegg tråden Ideer håndverk Påskeballongform påskeegg

Ideer håndverk Påske vikle vårgarn rundt en ballong

tinker ideer Påske tråd egg tinker garn lim   La trådegg tørke. Håndverk til påske

håndverk for påskeegggarn

Hvordan lage påskeegg av garninstruksjoner

 Håndverk til påske og vår – kreative ideer

Previous Post
Velge de riktige solbrillene – hva er viktig å vite?
Next Post
Trender for damesko for neste høst-vintersesong