15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Påskedekorasjoner av tre for naturlig design – 23 inspirerende ideer

påske dekorasjon laget av tre påskehare-egg-resirkulering-kylling-bilder

Å dekorere med tre til påske er uten tvil en god idé. Wood har et koselig utseende som er perfekt for den populære familiefeiringen. Videre kan tre bearbeides til en lang rekke ting, slik at ingenting står i veien for en mangfoldig dekorasjon til påsken. Vi har noen kreative ideer for det Påskepynt laget av tre samlet for deg i denne artikkelen, hvorfra du kan hente inspirasjon. Mange av disse kan tinker med deg selv, mens du for resten bare kan kjøpe de nødvendige produktene og deretter redesigne dem.

Påskedekorasjoner laget av tre for utendørs og innendørs

påskedekorasjon laget av treskilt, tinker-glad-påske-brett-inspirasjon

Påskepynten i tre kan implementeres på en rekke forskjellige måter. Et skilt som det ovenfor, for eksempel, består av enkle tavler som er nymalte. Først ble en gul farge påført. Slik at den kan skinne gjennom det hvite, kan du enten bruke malingen sparsomt eller slipe av den hvite fargen her og der etter maling.

Lag påskepynt selv av tre

påskedekorasjon laget av tre diy-idé-fuglehus-lysestake-lakk-dekorasjon

Denne originale påskedekorasjonen av tre er spesielt enkel å implementere hvis du kjøper ferdige lysestaker og fuglehus og deretter monterer dem. Du kan også bygge fuglekaniner selv. Mal treet alle vårfarger du liker, og lim deretter husene på stativene. Påskepynten i tre er spesielt tiltalende i grupper.

Påskepynt av tre – fargerike egg, søte kaniner & andre ideer

Husflid med trerister til påske – spennende håndverksprosjekter for store og små

Lag vårdekorasjoner av tre selv – 30 fantastiske ideer

Påskeunderlag

påskedekorasjon laget av treunderlag-treskiver-maleri-påskeegg-idé

Hva med å pynte påskebordet med noen matchende og selvlagde underlag? Tynne treskiver og akrylmaling er alt du trenger for denne påskedekorasjonen i tre. Bare male rutene med passende motiver som egg, kaniner, kyllinger eller blomster. Forsegl om ønskelig med klar lakk på slutten.

Håndverk med tre til vår og påske

påskedekorasjon laget av tre blomster-vase-idé-grener-lagring-treskive

Selvfølgelig bør vakre vårblomster ikke mangle i påsken heller. Og de gir også en grunn til å gjøre håndverk. Ta en gammel vase og dekk den med kvister. Pakk dette til slutt med hyssing. Du kan deretter vise denne påskedekorasjonen av tre sammen med andre dekorasjoner på en stor treskive.

Påskekaniner i bjørketre

påske-dekorasjon-tre-lerret-design-påske-kanin-bjørk-tre-morsom-deco-idé

Denne påskedekorasjonen av tre er mer presist laget av bjørketre, som nå er tilgjengelig i forskjellige former som passer til enhver anledning. Men selvfølgelig kan du også klippe påskeharer selv. Du kan også male et lerret i fargen du ønsker, og deretter lime kaninene på denne bakgrunnen. Du kan også markere en av kaninene.

Lag påskeharer av tre

påskedekorasjon laget av bjørketre-påskehare-krans-bobble-haletrådnetting

Påskeharen i tre kan også brukes fantastisk til kranser. Utstyr dem ganske enkelt med hull som du trekker snoren gjennom. Du kan designe bjørketreet på forskjellige måter. Bruk farger eller bare en pompom for halen. Kanten på påskedekorasjonen i tre kan forsynes med en søm.

Lag med ispinner

Påskedekorasjon-tre-tinkering-idé-kanin-iskrem pinner-pinne-pinne-figur

Du kan også lage kaniner av tre selv ved å bruke ispinner eller lignende. Det er best å tegne det valgte motivet i ønsket størrelse som en mal på et stykke papir. Fordel den første raden med stilker langs omrisset og lim dem sammen. Gjenta det hele til du får ønsket bredde for påskedekorasjonen i tre.

Dekorer bordet med tre

påske dekorasjon-tre-vintage-stil-bord-dekorasjon-rammer-bilder-gamle tre-fargerike

Denne borddekorasjonen er uten tvil veldig original. En stor blomsterkasse var overdådig dekorert med en lykt og grønne planter, inkludert sukkulenter. Dekorasjonene i bakgrunnen på kommoden er også verdt å nevne. Du kan enkelt lage en påskedekorasjon laget av tre fra gamle brett og maling.

Stige av tre

påske-dekorasjon-tre-stige-stimulering-design-kurv-egg-påske-kanin-loslitt

Du kan også lage en shabby chic style stige fra gamle brett. Eller kanskje du allerede har en stige med slitt maling. Du kan deretter designe disse på noen måte med påskedekorasjoner laget av tre og andre materialer. Bruk kunstige sener, påskeegg eller hva du ellers har for hånden.

Påskepynt med gammelt tre

påske-dekorasjon-tre-rett og slett-male-boards-male-egg-rosa

Her kan du se en annen variant for en påskedekorasjon laget av tre i form av et veggmaleri. Som du kan se, trenger ikke motivet å males perfekt og lakken påføres perfekt. For det er nettopp denne uregelmessigheten som gir påskedekorasjonen sin sjarm. En DIY -idé som selv nybegynnere kan tørre å prøve!

Påskeharer lager håndverk av tre

påske-dekorasjon-tre-tre-figur-kaniner-fargerike-farger-mønster-wire-værhår

Ofte selges slike trefigurer uten farger eller andre designelementer slik at de deretter kan designes av deg selv. Så hvis du finner ubehandlede påskedekorasjoner laget av tre, kan du bruke dem til å implementere dine egne ideer. I tillegg til farge kan tre også bearbeides med servieteknikken. Den kan også dekoreres med paljetter, knapper og andre dekorasjoner.

Påskeegg laget av garn på tre

Påskedekorasjon-tre-brett-negler-garn-dekorasjon-påske-egg-tinkering

For denne påskedekorasjonen i tre kan du bare velge én farge første gangen. Og når du får tak i det, lager du mønstre av forskjellige farger. Spiker blir ganske enkelt spikret inn i et brett, og danner en hvilken som helst form i prosessen. Dette kan være et påskeegg, en kanin, en kylling eller en blomst. Finne på noe!

Gaveidé til påske

påske-dekorasjon-tre-anheng-hilsen-kort-kanin-en-filt-rede

Du kan også glede venner og familie med et gratulasjonskort som følger med en liten gave. Lag for eksempel en påskedekorasjon av tre, som senere kan brukes som anheng til påskebuketten. I eksemplet ovenfor har eggformet bjørketre blitt omdannet til en kanin. Loddemønstre og motiver eller bokstaver i treverket.

Dekorer sugerør

påske-dekorasjon-tre-fest-idé-sugerør-design-egg-kaniner

Hvis du vil gjøre påskebordet spesielt muntert, lag så morsomme pynt til sugerør. Bruk påskedekorasjoner laget av tre og kombiner med papir, påskegress eller andre ting som er typiske for festivalen. Spesielt i kombinasjon med de selvlagde coasters vil sugerørene se veldig fine ut.

Fint bordopplegg

påske dekorasjon-tre-bankett-bord-dekorere-blomst-eske-vintage-grå-vårblomster

Bare fordi en planter ikke lenger ser ut som ny, betyr det ikke at du må kaste den. Den kan brukes fantastisk til en rustikk påskedekorasjon av tre for deretter å dekorere bordet. Lag et arrangement med vårblomster, mose og egg i trekassen og sett bankettbordet i rampelyset.

Design treegg

Påske-dekorasjon-tre-tre-egg-maleri-påske-rede-design-inspirasjon-tinkering

Enkle påskeegg er en flott påskedekorasjon laget av tre som du kan designe individuelt. Du kan lage vakre mønstre eller legge til bokstaver med maling og pensler eller stempler. I prinsippet kan du bruke alt du vil bruke for ekte egg til å designe. Klistremerker, blomster, eggeskall og blader er alle ting som kan brukes til treegg.

Moderne design av påskeegg

påske-dekorasjon-tre-design-idé-tre-egg-metall-kunstig-mose-rustikk-industriell

Disse treeggene får et moderne og industrielt utseende på grunn av det faktum at de er designet med metall. Med wire kan du for eksempel lage spiraler eller feste andre dekorasjoner som kunstig mose. Du kan også male eggene som du vil på forhånd. En påskepynt laget av tre som kan lages raskt!

Loddetre

påske-dekorasjon-tre-egg-loddetinn-mønster-motiver-enkelt

Selv nybegynnere kan prøve å lodde tre. Om du bruker det til å dekorere treegg eller andre trepynt er opp til deg. Vi finner disse påskeeggene som påskedekorasjoner laget av tre for å være ekstremt originale. Selv eldre barn kan tørre å bruke denne designmetoden. Men forsiktighet er viktig for å unngå brannskader.

Lag påskedekorasjoner av tre – lykter til enhver anledning

Påske-dekorasjon-tre-lanterner-lysestake-lag-selv-grener-telys

Slike lysestaker er ikke bare egnet som påskepynt laget av tre, men også til andre anledninger. Dette skyldes deres nøytrale utseende. Lysestakene utstråler bare ønsket stemning med ekstra dekorasjoner. Fordelen med dette er at du kan bruke det hele året. Tykkere grener kuttes rett på den ene siden og diagonalt på den andre. Så er det et hull for telyset i den skrånende siden.

Påskedekorasjoner til hagen: lag trekaniner selv

Påskedekorasjoner laget av tre til utendørs og instruksjoner for kaniner i hagen

Tre er et naturlig materiale som også er ideelt for utendørs bruk. Vi vil snart vise deg mange ideer om hvordan du kan lage en vakker påskedekorasjon i tre for deg selv. Du trenger det riktige verktøyet for alle håndarbeidsinstruksjonene: en rullesag eller et stikksag, slik at du kan kutte detaljene nøyaktig fra tre. De to enhetene skiller seg vesentlig fra hverandre: Rullesagen er stasjonær på arbeidsbenken og trestykket ledes fritt på den. Med stikket, derimot, er trestykket festet til arbeidsbenken og enheten ledes fritt. Du kan selv bestemme hvilken som er riktig for deg. Hvis du bruker en rullesag, må du lage en mal på forhånd og overføre den til treverket. Hvis du bestemmer deg for å bruke stikksagen, kan du også lede den langs malen. Vi har utarbeidet en rekke håndverksideer med forskjellige vanskelighetsgrader og starter med det enkleste og raskeste. Nå vil vi vise deg hvordan du kan lage kaniner av tre selv.

Hvordan dekorere hagen til påske: instruksjoner for trekaniner

Påskedekorasjon for utvendige trekaniner gjør det selv instruksjoner

For treprosjektet trenger du følgende materialer:

  • 1 treverk med dimensjoner: 50 cm X 15 cm
  • 1 treverk med dimensjoner 30 cm X 15 cm
  • Værbeskyttelsesmaling for tre (valgfritt)
  • Mal farger for tre fra håndverksbutikken
  • En mal for påskehare
  • Dekorative bånd i blått og rosa
  • Stikksag (eller rullesag

Slik fungerer det: Lag først en mal og overfør den til trebitene. Skjær dem deretter i den formen du ønsker og mal dem. Hvis du ønsker det, kan du først behandle treverket med værbeskyttelsesmaling. Pynt deretter trekaninene med fargerike dekorative bånd og vis dem i hagen. De klippet en spesielt god figur i blomsterbedet langs hagestien.

Lag påskepynt selv av tre Instruksjoner for kaniner med vintage mønstre

Med litt dyktighet kan du kutte ut andre kaninfigurer også. I butikkene kan du finne spesielle håndverksmaling for tre. Hvis du ikke vil male trekaninene fra begge sider, kan du dekke de ubehandlede områdene med en spesiell lakk som beskytter dem mot snø, regn og fuktighet. Du kan deretter male detaljene med spesielle tusjpenner. La trefigurene stå i romtemperatur i 1-2 dager. Når malingen har tørket, kan du bruke den i hagen.

Vakre påskedekorasjoner for utsiden: Hvordan dekorere inngangen til huset

Påskedekorasjoner av tre til utendørs gjør deg selv påskeharer i blomsterpotter ved inngangen til huset

Hvis du har en overbygd terrasse eller inngang til huset, kan du lage en fantasifull påskedekorasjon laget av tre og friske blomster der også. Kjøp et trebrev, dekorer det med sesongblomster og bånd, og heng det på inngangsdøren din. Fordelen med denne påskekransen: Du kan bytte de enkelte blomstene når som helst. Sesongblomster som er plantet i amfora i hagen, ser også vakre ut. Påskeharen i tre vil fullføre det festlige utseendet og hilse gjestene dine på en vennlig måte ved inngangen.

Lag påskepynt med gammelt treverk

Påskedekorasjon laget av tre for utendørs Idee for kaniner å lage selv

Hvis du er fan av vintage, shabby chic eller landlig stil, kan du lage en påskedekorasjon med gammelt tre. I disse tilfellene er palletre ideelt, fordi det er værbestandig og har en lys grå pattina, som gir det et “gammelt utseende”. Bare kutt ut de enkelte elementene og lim dem sammen med lim til tre. Mal individuelle detaljer med akrylmaling – og påskeharen er klar!

Vakker påskepynt til utsiden: lag din egen fuglemater og vindklokker av treskiver 

Påskedekorasjon laget av tre for utendørs. Idee til en vindklokke laget av en treskive med en påskehare

Du kan lage vindklokker for hagen selv fra treskiver og tregreiner. Mal treskiven med hvilken som helst akrylmaling du vil ha og heng flere tregrener på den. Hvis du vil, kan du stikke hull i tregrenene og fylle dem med fuglefrø. Heng mynde / fuglmater på et tre.

Påskepynt til hagen: lag ditt eget påskeharehus

Påskedekorasjoner til utendørs gjør kaniner og treegg som dekorasjon

Gjør barna lykkelige og lag et hus til påskeharen i hagen. For å gjøre denne ideen til virkelighet må du ha et tre i hagen. Slik gjør du det: Klipp ut flere eggformede detaljer i forskjellige størrelser fra trepaneler. Mal dem slik du vil, og dekorér dem med påskeharen silhuetter. Lag en mal for påskeharen og overfør den til et “vindu”. Mal deretter silhuetten av kaninen i svart. Fest detaljene til treet med spiker.

Påskedekorasjoner laget av tre til utendørs: fargerike treegg

Påskedekorasjoner laget av tre for utsiden og ideer til treegg til hagen selv

Du kan ikke bare skape en glad atmosfære i hagen og i inngangspartiet med morsomme påskeharer. Fargerike påskeegg kan også brukes som påskepynt. De er flotte selv for uerfarne håndverksentusiaster, som det var som en merkelig introduksjon til emnet, ettersom de har en ganske enkel form. Du kan lage planteplugger av små påskeegg, eller velge en slående hagedekorasjon i stort format. Treeggene er ikke bare en fin dekorasjon for utsiden, men du kan også gjøre dem om til tegn. De lystmalte eggene viser vei i eggjakten.

Påskedekorasjoner av tre for utsiden: Påskeegg “Mickey” og “Minnie” mus 

Påskedekorasjoner laget av tre for utendørs lage ideer til treegg som Mickey og Minnie

Lag og mal dine egne påskedekorasjoner med påskeegg og kyllinger av tre

Vakre påskedekorasjoner av tre til utvendig lager ideer til kyllinger i treegg

Fargerikt malte treskilt viser veien for å finne egg

Påskedekorasjon laget av tre for utendørs Sign for påskeeggjakt lag ideer selv

Lag påskedekorasjoner av tre til utendørs selv: blomster

Påskedekorasjoner til utvendig Ideer til hagen med gammelt treverk til håndverk

Blomster laget av tre kan også gi variasjon til det vanligvis fortsatt grumsete hagelandskapet. Spesielt når de første vårblomstene ennå ikke har dannet seg, får tredekorasjonen den til å skinne. Du finner trinnvise instruksjoner i bildegalleriet nedenfor. De som foretrekker naturlig trepynt kan velge blomstene laget av treskiver. De er en mye enkel, men like effektiv påskepynt for hagen. Ikke glem å dekke blomstene som er laget av trerister med akryllakk.

Påskedekorasjoner for utsiden: lag blomster av tre selv

Lag dine egne påskedekorasjoner i tre for utendørs og heng dem på trepaller

Lag påskepynt til hagen selv: Lag blomster selv av treskiver

Påskedekorasjoner laget av tre til utsiden og ideer til blomster fra treskiver til håndverk

Påskedekorasjoner laget av tre for utsiden: Flere dekorasjonsideer for inngangen og hagen

Påskedekorasjon av tre til utvendig påskekrans med gulrøtter for inngang

Gulrøtter av tre som en påskekrans på inngangsdøren eller som påskedekorasjon i blomsterbedet, blomsterkasser som danner en larve og fuglehus med plantet tak – i påsken kan du la kreativiteten gå fri og også lage andre sjarmerende dekorasjonsideer for inngangen din og utenfor området selv. I bildegalleriet nedenfor finner du inspirasjon og instruksjoner.

Lag din egen påskekrans av gulrøtter av tre

Påskepynt laget av tre for utsiden og en idé til en påskekrans på inngangsdøren laget av gulrøtter

Påskepynt til utsiden: gulrøtter i blomsterbedet

Lag vakre påskedekorasjoner for utvendige ideer med gamle gulrøtter selv

Slik lager du de søte gulrøttene til blomsterbedet

Lag gulrøtter av tre selv vakre påskedekorasjoner til utendørs

Trebokser med blomsterpotter danner en fargerik larve

Lag vårdekorasjoner av tre utenfor deg selv, lag blomsterkasser av gamle vinkasser

Hvordan montere larven

Påskepynt i tre for utendørs Lag dine egne blomsterkasser av gamle trekasser

Lag påskepynt for deg selv: fuglehus

Lag fuglehus til hage påskedekorasjoner av tre selv

Lag ditt eget fuglehus med plantet tak

Påskedekorasjon av tre til utendørs Fuglehus med plantet tak

Påskedekorasjon utvendig: fuglehus med plantet tak

Påskedekorasjoner til utvendig fuglehus med plantede takideer

Fuglehus med plantet tak som vårdekorasjon i hagen

Fuglehus laget av tre med plantet tak, lag dine egne ideer til påskedekorasjoner ute

Previous Post
Gjør-det-selv smykkestativ-skap plass til øredobber
Next Post
Optimalisering av tredemølleformen – 9 metoder for mer moro mens du trener