15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Å lage påskedekorasjoner med ballonger: 11 flotte inspirasjoner og tips for håndverk

tinker med ballonger påske dekorasjon godt humør vår dekorere ideer

Fargerike ballonger er en oppskrift på godt humør. De fremkaller et smil om ansiktet ditt i alle aldre, ved enhver anledning og rett og slett alltid. Hadde ikke tid til stemningsfulle festdekorasjoner? Få mange fargerike ballonger raskt og blåse dem opp med helium, det er alt du trenger å gjøre. Har du glemt bursdagen til en venn av deg, og nå mangler du gaven? Ikke noe problem. Få et par heliumballonger og skriv noe morsomt eller bare “Gratulerer med dagen” med en permanent markør, og du er ferdig! Ballonger kommer i forskjellige farger og størrelser. I tillegg, når den blåses opp, har en konvensjonell ballong en oval form som minner om et egg. Av denne grunn kan du også lage flotte påskedekorasjoner med ballonger.

Tinker Påskepynt med ballonger: eggjakt

Påskepynt med ballonger tinker eggjakt helium

En fest fungerer bare ikke uten ballonger. Og det gjelder også eggjakten, som barn virkelig liker. Imidlertid kan det være vanskelig for små barn å finne eggene i hagen eller på engen, og de mister raskt interessen for å lete. Med et par ballonger kan spillet gjøres mer spennende for de minste.

Tinker med ballonger: heliumballonger er alltid morsommere

Påskepynt med ballonger lager eggjakt -heliumballonger

For eggjakt med ballonger trenger du et par helium-oppblåste ballonger og et smalt bånd eller snor. Fest eggene til ballongene med dekorativ tape og fordel dem på engen. Så de små barna kan orientere seg på ballongene som flyter i luften.

Tinkerborddekorasjoner til påske med ballonger: ideer for det siste minuttet

Påske dekorasjon med ballonger tinker bord dekorere gul

Ballonger kan fantastisk integreres i påskeborddekorasjonene. Velg de fargede ballongene som allerede er på bordet. Slik lager du et tiltalende helhetsbilde. Slik at ballongene flyter oppover og ikke faller ned på bakken, anbefales det å blåse dem opp med helium.

Tinker med ballonger: borddekorasjoner i pastellfarger til påske

Påske dekorasjon med ballonger tinker bord dekorere pastellfargede påskeegg

Men hvis du vil plassere ballongene på bordet, kan du ganske enkelt blåse dem opp med munnen. Du trenger imidlertid ikke å overdrive, men sørg for at du får den typiske eggformen. Ikke pust dem alle likt, behold noen litt mindre og noen litt større.

tinker ballonger påske dekorasjon dekorasjon påskeegg farge

Slik at eggballongene ikke flyr overalt, kan du ordne dem pent og fikse dem på de ønskede stedene ved hjelp av teip. Strø litt dekorativt gress i mellom og pynt med noen få ekte egg og / eller blomster.

Barn lager påskepynt med ballonger

tinker ballonger påske dekorasjon maling prikker dab idé

Ballonger er perfekte for håndverk med barn. Det er spesielt enkelt å male ballonger og det kreves ingen spesielle materialer. Du trenger akrylmaling og en pensel eller svamp.

Mal ballonger

Tinkerballonger Påskedekorasjoner maler vårblomster

De ensfargede ballongene er designet i en håndvending. Du bør selvfølgelig gjøre dette når ballongene allerede er oppblåste. Så du har nok plass til å utvikle din kreativitet og fantasi. Det bør ikke være kompliserte figurer og former. Polka dots er et vakkert motiv som lett kan representeres selv av de yngste.

Dekorer ballonger til påske

tinker ballonger barn påske dekorasjon kanin bomull baller

For de som ikke kan eller ikke vil male, kan ballongene bli vakkert dekorert ved hjelp av sjablonger. Finn en fin mal på internett, for eksempel de tradisjonelle påskemotivene: kaniner, gjess osv. Og skriv dem ut. Klipp deretter ut motivet fra silkepapir i hvilken som helst farge flere ganger og lim det på overflaten av ballongen.

tinker ballonger påske dekorasjon kanin sjablong bomullsballer

Lag lekne påskedekorasjoner med ballonger: Påskeegg laget av papirmake

tinker ballonger påske dekorasjon instruksjoner påskeegg papir mesh overraskelse egg

Vi kjenner alle papirmaskinteknikken fra håndverkstimene på skolen. Små papirstykker er lagdelt med lim på et skjema eller et objekt. Når pastaen tørker, fjernes hovedfiguren og du får en slags hul papirreplika av den. Hvis du vil oppnå en oval form, fungerer det best med en ballong.

tinker ballonger påske dekorasjon instruksjoner påskeegg fyll papir mesh

I følge papirmasjeprinsippet kan flotte påskeegg tinkeres med ballonger, som senere kan brukes som pynt eller gis til barna som små gaver.

tinker ballonger påske dekorasjon påskeegg papir mache

Her presenterer vi to enkle DIY -prosjekter om hvordan du kan lage kreative påskeegg av papirmake med ballonger selv. For dette, velg noe mindre ballonger eller bare ikke blåse opp de eksisterende for mye, men opp til en diameter på 20 cm eller litt mindre. Hvis ballongene er for runde, gjør du ønsket eggform ut av dem ved å klemme dem litt eller ved å stikke brede limstrimler på dem.

tinker ballonger påske dekorasjon papir mache påskeegg papir score egg

Du kan fylle opp papirmake -påskeegg med godteri og andre små søtsaker eller henge dem opp dekorativt. I det andre eksemplet er papiregg designet som fargerike piñatas.

tinker ballonger påske dekorasjon påskeegg papir mache papir poeng

tinker ballonger påske dekorasjon påskeegg papir instruksjoner

Lag påskepynt med ballonger: Påskeegg laget av papir

Lag ballonger påskepynt pinata papir mache selv

tinker ballonger påske dekorasjon papir mache pinata

Lag spiselige påskedekorasjoner med ballonger: Spiselig piñata til påske

tinkerballonger påskepynt pinata gjør spiselig selv

I likhet med papirmasjeteknikken kan du lage fantasifulle spiselige påskedekorasjoner selv ved hjelp av ballonger. Til dette kan du bruke sjokolade couverture eller alternativt en proteinkrem som for marengs kyss, som du lar tørke i ovnen ved en veldig lav temperatur til de blir harde og sprø.

tinker ballonger påske dekorasjon pinata spiselige instruksjoner gjør det selv

Når du har tilberedt kremen eller smeltet couverturen, tar du bare en oppblåst ballong og fordeler kremen eller couverturen på den. La en åpning stå slik at du senere kan fylle egget med godteri. Eventuelt kan du bare dyppe en del av den flere ganger i sukkermassen og lage et spiselig eggeskall selv. Dette kan deretter brukes fantastisk som spiselig borddekorasjon, og du kan ordne påskeegg i det som i en vanlig bolle.

tinker ballonger påske dekorasjon spiselige pinata instruksjoner

Lag spiselige påskepynt selv: sjokoladebolle 

tinker ballonger påske dekorasjon lage din egen sjokolade bolle diy

Tinker ballonger påske dekorasjon spiselig sjokolade lage en sjokolade bolle sleber

Lag kreativt barnespill til påsken med ballonger

tinker ballonger påske dekorasjon kanin leker ballonger

En god idé for et påskespill for barn. Barna skal hjelpe påskeharen med et par heliumballonger slik at den spretter.

Previous Post
Bor i kontakt med naturen i små trehytter i skogen
Next Post
Farging av tekstiler med Shibori -teknikken – 18 ideer for DIY Shibori -mønstre