15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag vårdekorasjoner med naturlige materialer – ideer med tre, mose, blomster

Folk liker å lage håndverk med materialer fra naturen, fordi de vanligvis kan bli funnet raskt, enkelt og billig i det store utendørs. I tillegg har ting som fikles med det en nostalgisk og hyggelig aura, som ikke bare er veldig egnet for bestemte festdager, men også for annenhver dag. Hvis du ønsker å ha den rustikke og romantiske sjarmen i huset ditt den kommende våren, kan du bruke følgende ideer som inspirasjon og lage en vakker vårdekorasjon. Forslagene til å lage vårdekorasjoner med naturlige materialer er delt inn i tre grupper: Du kan tinke med grener og kvister eller tre, så vel som med mos eller blomster. Selvfølgelig kan materialene også kombineres fantastisk med hverandre.

Lag vårdekorasjoner med naturlige materialer – ideer laget av tre og kvister

lage vårdekorasjoner med naturlige materialer treskiver-design-bokstaver-fugler

En enkel og vakker dekorasjon fra grener kan oppnås ved å kutte grenene i skiver. Du kan da designe disse på hvilken som helst måte du vil. Bokstaver er passende, som i dette eksemplet, men også motiver som følger med våren. Siden påsken faller på våren, kan påskemotiver også brukes til å designe treskivene.

vårdekorasjon tinker med naturmaterialer blomsterpotte-hengende-tre-skive-tau-bøtte

En annen fin håndverksidé med treskiver er denne hengende blomsterpotten. Bruk en større treskive til dette, som du gir med tau og et hull som er litt mindre enn den øvre omkretsen av en bøtte eller annen beholder. Du kan deretter bruke denne beholderen til planter eller som en vase for vårblomster.

40 ferske vårdekorasjonsideer – pynt og tinker med mose

Vårdekorasjoner med grener – 30 flotte ideer å etterligne

Lag vårdekorasjoner av tre selv – 30 fantastiske ideer

Lag vårdekorasjoner med naturlige materialer tre-fuglhus-fuglerede-kvister-påskeegg

Du kan også bruke et trebord til en slik veggdekorasjon. Du kan også male dette hvis du vil. Fest en annen hylle hvor du kan plassere et selvlaget reir laget av kvister. Du kan deretter designe reiret med noen få oppreiste kvister, egg og kunstige blomster. Denne rustikke dekorasjonen passer for hele våren, så vel som til påsken.

vårdekorasjon-håndverk-naturmaterialer-grener-stykker-krans-lag-selv-diy-dekorere

Samle pinner og bruk dem deretter til å lage en krans. For å lage håndverk med pinner, kutter du bare pinnene i mindre og omtrent like store biter, som du limer sammen. Slik at kransen også utstråler den perfekte vårstemningen, kan du også designe den med blomster og andre elementer.

vårdekorasjon-tinker-naturmaterialer-treplater-spiker-murkrukke-motiv-garn

Du kan også lage en trepynt selv på denne måten fra et enkelt brett. Hvis du vil lage en slik dekorasjon, trenger du også noen negler, tråd og ekte eller kunstige blomster. Du kan designe ethvert motiv med neglene. Dette kan være en vase eller en murkrukke, slik tilfellet er her. Du kobler neglene med garnet, hvoretter du legger til noen blomster.

vårdekorasjon-tinker-natur-materialer-rustikke-anheng-ugle-tre-skiver

Du kan lage ugler som vårdekorasjoner med naturlige materialer ved å bruke treskiver. De er ikke bare gode for høsten. Med noen fargerike og vårlignende elementer kan du designe dem for å passe til den ferske sesongen. Lim knappene på treskivene for øynene og lag bena av plysjtråd. Du kan deretter henge opp dekorasjonen med et farget bånd som symboliserer våren.

vårdekorasjon-tinker-natur-materialer-frodig-bukett-av-blomster-tulipaner-rede-willow-grener

Lag en kurv med naturlige materialer med friske vårblomster, og pakk deretter grener rundt den. Pilkvist er spesielt egnet for dette fordi de er lette å bøye. Denne frodige dekorasjonen ser ikke bare pen ut på bordet, men kan også perfekt dekorere kommoder eller sidebord.

vårdekorasjon-tinker-naturlige materialer-original-vintage-rustikk-stige

Du kan også få disse håndverksideene med naturlige materialer fra grener. For eksempel kan du dekorere en gammel stige eller enda mer uvanlig – en utstillingsdukke med friske grener. En slik blomstret kjole kan lages med utstillingsdukken. Den øvre delen kan være laget av barkstrimler. Disse dekorasjonsideene er rustikke og romantiske på samme tid.

lage vårdekorasjoner med naturlige materialer vase-bjørk-gren-påskebukett

Denne trevasen er også et ekte blikkfang på bordet og består av et enkelt stykke gren. Med en drill med et passende feste borer du ganske enkelt et hull i midten, og du har en vase. Du kan også sette en vanntett beholder av passende størrelse i dette hullet for å kunne sette arrangementene dine i vann.

vårdekorasjon-tinker-natur-materialer-kvister-tverrbrett-maleri-fjær

Generelt kan alle slags ting lages av tre og kvister. Heng påskebuketten på veggen for en forandring etter at du har malt grenene eller laget et kryss av grener som et alternativ til den klassiske kransen. På denne måten kan du lage en påskedekorasjon av naturlige materialer. Ideen med brettene og lyse farger som representerer det lunefulle været om våren er også spesielt munter.

vårdekorasjon-tinker-naturmaterialer-hage-dekorere-grønnsakslapper-treskjeer

Du vil sikkert også lure noen ideer som vårdekorasjon med naturlige materialer som du kan bruke til hagen. Siden du tilbereder grønnsaksklekkene om våren, kan du også se etter en variant som du kan merke dem med. Hvis du også verdsetter naturlige materialer, kan du bruke treskjeer til denne ideen. Bare mal og merk dem, og du er ferdig!

Håndverk med kvister og hycinter om våren

Blomsterarrangementer er perfekte for vårdekorasjoner, men blomstene kan også plantes slik at du kan nyte dem lenger. Her kan du se en beholder som er plantet med hvite hyasinter og jorden har blitt dekket av mose. Grenene rundt den er enten bundet med wire eller festet med varmt lim. Med denne elegante dekorasjonen med mose og grener vil du garantert gjøre et inntrykk.

En dekorativ bue til bordet med kvister og kranser av miniegg

Mens blomstrende grener er å foretrekke for dekorative komposisjoner, kan du like godt bruke de med blader. Det er best å velge tynne grener av en busk som er enkle å bøye og forme dem til en slik bue. Begge ender av grenene er i beholdere foret med papir eller stoff. Heng opp små kranser eller anheng og sett opp noen kaninfigurer.

Design glassbeholdere med mose og heng påskeegg på grener i glassene

Under en tur gjennom skogen kan du finne noen naturlige materialer som du kan lage dekorasjoner med. Dette inkluderer også en enkel dekorasjon med grener om våren, hvor du kan la fantasien løpe løpsk. Denne påskedekorasjonen er en flott inspirasjon, som du i tillegg til små grener eller kvister også trenger dekorative glass, påskeegg og, hvis du vil, fyllmaterialer som jord eller mose, som du delvis kan fylle glasset med. Knytt et egg til kvistene og legg det på glasset slik at egget henger i glasset. Du kan også plante blomster i den.

Pynt med bjørkekvister og greiner. Treskive og lysestake

Bjørketre med bark er veldig populært for håndverkprosjekter og dekorasjoner på grunn av sine interessante farger. Så hvis du ønsker å lage en vårdekorasjon med naturlige materialer, bør du vurdere det. Hva om du tinker et slikt brett med bjørketre om våren. Alt du trenger er en større treskive som du deretter kan dele andre dekorasjoner på, for eksempel vaser med blomster eller lysestaker laget av bjørkegrener.

Grønn dekorasjon for våren med blomstrende grener, bjørkegrener og en krans av mos

Hvis du leker med grener fra skogen, er i utgangspunktet alle treslagene egnet. En effektiv vårdekorasjon trenger ikke å være komplisert å lage heller. Her kan du for eksempel se tre kuttede bjørkegrener som ganske enkelt ble bundet sammen med snor. Kombinert med en mose krans, en blomsterpotte, vaser eller påskestjerne, er en rustikk utseende borddekorasjon laget.

Instruksjoner for å lage en grønn dørkrans laget av mose eller reinlav og kvister

Vil du lage denne vakre kransen med grener fra skogen? Ingenting enklere enn det! Knyt snor eller wire rundt en skum- eller isoporring for å henge og lim deretter ekte reinlav eller mose (kunstig eller ekte) overalt med varmt lim til kransen er helt dekket. Til slutt bruker du varmt lim for å legge til et par kvister her og der.

Vårdekorasjon med snittblomster og fitte pil

Du kan implementere en fantastisk idé for snittblomster med en trådkurv og pilegrener med fitte pil. Kvistene flettes ganske enkelt gjennom ledningen. Legg deretter vårblomster gjennom hullene i bunnen av kurven og legg dem på et glass med vann slik at stilkene er i vannet.

Vintage dekorasjon for våren - pilegrener med fitte pil i vakre potter

Enkel, men vakker: plasser enkle kvister av selje med fitte pil i en årgangskanne og du får en stilig vårdekorasjon. Selvfølgelig kan blomstrende grener eller grener med enkle grønne blader også brukes til dette. Men det burde ikke være mer for dette arrangementet, for det er her enkelheten er det som er så imponerende.

Idee for å dekorere bordet om våren og til påske - lage kranser av grener

Noen kvister som du former til kranser og knytter med tråd for å dekorere platene på bankettbordet. Legg så noen egg i kransen og pynten minner om et rede. Du kan dekorere midten av bordet med vårblomster.

Lag vårpynt selv med mose og bark

Lag vårdekorasjoner med naturlige materialer mos-bark-bjørk-fugler-tre

På samme måte som med tre og kvister, kan du også lage en romantisk vårdekorasjon med naturlige materialer med mose. Ta for eksempel en flat beholder og dekk utsiden med bark. Nå kan du fylle innsiden med mose og deretter dekorere den med andre elementer. Kom på noe interessant!

vårdekorasjon-tinker-natur-materialer-arrangement-hyasint-mose-bolle-metall

Du kan også fylle beholderen med jord og noen vårblomster og deretter dekorere den med mose, slik det ble gjort med hyasinter i dette eksemplet. Hvis du bruker en fin beholder, trenger du ikke nødvendigvis å dekke den med bark. En slik metallskål, for eksempel, understreker det nostalgiske utseendet på vårdekorasjonen.

vårdekorasjon tinker med naturmaterialer borddekorasjon-idé-mose-tre-skive-bjelle-glass-lys

Du kan også se en original måte å lage vårdekorasjoner med naturlige materialer her. Et teppe er så å si designet med mose, som du deretter kan lage eventuelle arrangementer på. Stabel treskiver oppå hverandre og tilsett noen blomsterpotter. Sukkulenter våkner om våren og passer like godt til pynt som vårblomster.

vårdekorasjon-tinker-naturmaterialer-murkrukke-mose-kvister-sommerfugl-furukegler

Du kan lage denne ideen for å lage vårdekorasjoner med naturlige materialer fra skogen veldig raskt og enkelt. Ha mose i en murkrukke og pynt den med en kvist og en sommerfugl. Bare legg to eller tre furuskegler ved siden av glasset. Vis arrangementet på en linjeløper eller en fargerik vårduk.

vårdekorasjon-tinker-natur-materialer-bord-design-leire-tallerken-mose-bøtte-blomster-påskelilje

Du er sannsynligvis kjent med disse flate leireplatene, som hovedsakelig brukes til dyrking av karse og lignende urter. Du kan også dekorere den fantastisk med mose og bruke den som en base for andre dekorasjoner. Eksemplet ovenfor viser en fargerik bukett med vårblomster i en bøtte. Platen til en blomsterpotte kan også brukes til dette formålet.

vårdekorasjon-tinker-natur-materialer-krans-gjør-det-selv-fuglehus-aksent-mose

Hva med en dørkrans laget av mose? For å sikre at mosen varer lenge, anbefales det å vikle den rundt blomsterskum. For da kan du lett fukte det. I tillegg skal ikke kransen være i den brennende solen slik at mosen ikke tørker ut for fort. Hvis vanlig mos er for kjedelig for deg, kan du kombinere den med andre elementer, for eksempel en slik fuglemater.

Fint alternativ til vasen med bark og blomster

Eller hva med å tukle en så unik vase med trebark til våren? Alt du trenger er en boks av hvilken som helst størrelse og mange skallebiter som er lengre enn høyden på boksen. Bruk varmt lim til å gradvis lime disse bitene på utsiden av boksen. Du kan deretter vise friske snittblomster i den.

Fint opplegg i bark til påske med mose, egg og fjær

Denne dekorasjonen med mose og trebark er perfekt for påsken om våren. Få et lengre stykke bark. Det trenger ikke nødvendigvis å være jevnt formet, fordi et uregelmessig stykke også ser veldig likt ut. Spred deretter mose eller kunstig mose, lav og andre planter på innsiden av barken, i tillegg til noen få små egg (f.eks. Vaktelegg) og fjær. Selvfølgelig kan du også farge eggene på forhånd.

Enkel håndverksidé med utvidet leire, mose, pilegrener og vårblomster

Denne vakre vårdekorasjonen ble også laget med bark og mose. Du kan plante alle vårblomster med løker, for eksempel hyasinter, påskeliljer, krokus eller små tulipaner, i en pen glassbeholder. For å gjøre dette, legg først et lag ekspandert leire i beholderen som du legger blomstene og jorda på etter at du har fjernet dem forsiktig fra potten. Spred småstein rundt det og over dem i det øvre området mose eller som i eksempelet ekte reinlav (Cladonia rangiferina). Til slutt legger du til en liten krans og et par biter av bark.

Kreative håndverksideer med blomster

lag vårdekorasjoner med naturlige materialer dørkrans-forsythia-gule-blomster

Forsythias er ikke blomster, men busker og grenene brukes også til dekorasjon om våren, men siden blomstene er hovedtrekk ved denne dørkransen, har vi også klassifisert vårkransen laget av forsythia i gruppen av blomster. Grenene er ganske enkelt formet til en krans og kan bindes sammen med skjult tråd eller linbånd.

vårdekorasjon-tinker-naturmaterialer-hage-veranda-terrasse-bøtte-stemorsblomster

Vårblomster kan selvfølgelig også brukes fantastisk til håndverk om våren med naturlige materialer. Du kan designe en gammel bøtte med levende stemorsblomster og andre planter og deretter bruke den til å dekorere terrassen, verandaen, balkongen eller hagen. Hvis du vil lage en vårdekorasjon med naturlige materialer, kan du også resirkulere gamle gjenstander.

vårdekorasjon-tinker-naturmaterialer-borddekorasjon-idé-gule-farger-roser

Bruk alle slags vårblomster for å lage et eventyrarrangement for bordet. Blomstene kan være flerfarget eller valgt fra forskjellige nyanser av en farge. I eksemplet ovenfor ble fargen gul brukt, som også tilpasser seg rettene i hvitt og gult. Resultatet er et vennlig samspill mellom servise og dekorasjon.

vårdekorasjon-håndverk-naturmaterialer-blomster-lysekrone-peonblader

For vårhåndverk med naturmaterialer kan du også bruke uvanlige områder i huset, for eksempel lysekronen. Det er mulig du ikke kommer på ideen om å designe dette for å matche den fargerike sesongen for fort. Bruk grønne blader og blomster som er typiske for våren, for eksempel pioner. Vakre arrangementer kan også settes sammen med forsythia og andre blomstrende grener.

vårdekorasjon-tinker-natur-materialer-bøtte-forsythia-blomstrende-kvister-bøtte-bord

Vis frem forsythia -buketten på en annen måte. Bruk for eksempel en metallbøtte i stedet for en vase. Ved hjelp av en sjablong kan du også merke den eller til og med male den og få den til å se enda mer romantisk ut. Og til påske kan du enkelt dekorere denne buketten med vakre påskeegg og figurer.

vårdekorasjon-tinker-natur-materialer-tusenfryd-vase-glassflaske

En bukett du legger i en enkel glassflaske er enkel og likevel vakker. For vårdekorasjon som tinker med naturlige materialer, er det selvfølgelig best å bruke vårblomster eller blomstrende grener. Du kan også designe flasken hvis du kan tenke deg noe interessant. Ellers lager den også en sløyfe av garn.

vårdekorasjon-tinker-naturmaterialer-peishyll-dekorasjon-vårblomst-kurv

Velg forskjellige vårblomster og planter, og plant dem avhengig av arten i grupper i slike kurver. Bruk kurver i forskjellige størrelser og former, og det overordnede arrangementet vil være spesielt interessant. Du kan deretter dekorere bord, kommoder eller peishyllen. Du bestemmer selv hvilke blomsterfarger du bruker.

lage vårdekorasjoner med naturlige materialer best-wire basket-egg-vårblomster-primula

I stedet for en bøtte kan du også bruke en trådkurv til vårdekorasjoner med naturlige materialer. Hvis du ikke har en, kan du gjøre det selv. Og i den viser du deretter forskjellige dekorasjoner laget av naturlige materialer. Senteret er en gryte med vårblomster. Spred mose, påskeharer, egg eller kvister rundt den.

vårdekorasjon tinker med naturlige materialer blomst-hvit-eske-tre

Leter du etter noe som passer til salongbordet, ta en trekasse og dekorér den med lakk og vakre blomster. Du legger det siste i murkrukker eller glassflasker slik at du også kan forsyne dem med tilstrekkelig vann i trekassen. Du kan gjøre lakken ugjennomsiktig eller i en shabby chic stil ved å slipe den her og der.

vårdekorasjon-håndverk-naturmaterialer-vaser-eggeskall-bukett-dekorasjon-lilla

Jeg er sikker på at du allerede kjenner denne ideen. Likevel vil vi minne deg på denne fantastiske måten å dekorere på igjen i år. Eggeskall, som også kan farges på forhånd, fungerer som små vaser for liljekonvaljer, hyasinter, krokus eller snøklokker. Eggeskallene kan også plantes slik at du kan nyte blomstene lenger.

vårdekorasjon-tinker-natur-materialer-vegg-design-kurv-fitte selje-rede-stemorsblomster

I stedet for å sette opp en kurv eller som et alternativ til den klassiske dørkransen, kan du lage denne vakre dekorasjonen med mose og kvister til våren. Litt mose, kvister med fitte selger og blomster skaper en vakker vårscene som du kan sette siste hånd på med et reir av egg. Dette er et godt eksempel på å lage vårdekorasjoner med naturlige materialer, der alle de nevnte materialene kombineres med hverandre.

vårdekorasjon tinker med naturmaterialer krans-veggdekorasjon-kvister-egg-fjær

Flere ideer til vårdekorasjon

Vårblomster som buketter i fargerike metallkanner i stedet for vaser

Dekorer huset innendørs og utendørs om våren

Dekorer huset innendørs og utendørs om våren med naturlige materialer

Ganske arrangement av rosa og lilla vårblomster

Plant fargerike vårblomster i en gryte for en fin vårdekorasjon

Grener og tulipaner i en glassbeholder

Stor glassbeholder med tulipaner og kvister som et alternativ til buketten

Enkel bukett med blomstrende grener i en glassvase

En enkel bukett med blomstrende grener i en smal glassvase

Dekorer grener med pomponger

En enkel bukett med kvister dekorert med gule pomponger

Fargerike pomponger som anheng til påskebuketten i stedet for påskeegg

Fargerik påskebukett med pomponger som borddekorasjon til våren

Original planter i eggform med bark, mose og sukkulenter

Original dekorasjonside med hvit bark, mose og sukkulenter

Påskeliljer og grener

Kombiner kvister og påskeliljer til vårdekorasjoner

Blomster i en grunne bolle med mose

Hvite blomster i en metallskål med mose

Previous Post
LED -glødende sko: sneaker -trend blant unge mennesker, men ikke bare
Next Post
Gode ​​ideer om hva du skal legge på påskeegg og instruksjoner om hvordan du gjør det selv