15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Resirkuler påskeegg – 8 oppskriftsideer med hardkokte egg

Påskeegg resirkulere brødrulleide fullkorns gulrotsalat

Etter den tradisjonelle fargingen av påskeeggene, har du sikkert minst et dusin til overs. Du lurer sikkert på hvordan du kan Resirkuler påskeegg. Men for å gjøre din beslutning enklere, i dag ønsker vi å tilby deg fire smakfulle oppskrifter med dine påskeegg. De er alle smakfulle, praktiske og enkle å gjøre!

Resirkuler påskeegg – eggesalat laget av fargede eggehviter

Påskeegg resirkulere farge salat idé mayo sennep

Fjern eggeplommene fra de hvite. Farg eggehvitene i en hvilken som helst farge med matfarging hvis du ønsker det. Tilbered en saus med en spiseskje sennep og en teskje majones og smak til med salt og pepper. Bland denne dipen med eggene og tilsett skinke. Eggesalaten er klar.

Resirkuler påskeegg – blader av selleri

Påskeegg resirkulere snacks av selleri egg salat oppskrift ide

Du trenger fire påskeegg, brun sennep, selleri, dill og majones til denne oppskriften. Skjær sellerien i biter som vist på bildet. Bland en spiseskje sennep, en spiseskje dill og tre ts mayo og tilsett hakkede egg. Fyll selleribiter med denne eggesalaten.

Potetsalat og påskeegg

Påskeegg bruker poteter salat paprika hvitvin idé

Få poteter, påskeegg, hvitvin, olivenolje, hakket gressløk, rød paprika og salt og pepper til smak. Skjær potetene i små terninger og kok dem. La deretter vannet renne av, og hell hvitvin over potetene mens de fortsatt er varme. Når potetene er avkjølt, tilsett olivenolje og gressløk. Skjær egg og paprika i biter og tilsett dem i salaten etter at du har krydret den med salt og pepper.

Baguette -sandwich med påskeegg

Påskeegg bruker baguette sandwich persille løk smør sunt

Du kan også tilberede deilige smørbrød til bruk med påskeegg. Det spiller ingen rolle om du bruker toast, baguetter eller rundstykker. Eggene passer spesielt godt til grønne salater, samt løk, tomater og agurker. Du kan også tilsette sennep eller majones hvis du ønsker det. Det avhenger helt av din smak.

Resirkuler påskeegg – eggesalat

Resirkuler påskeegg -oppskrift-egg-salat-brød

Det finnes et uendelig antall oppskrifter på eggesalat. De er laget av kokte egg, og ferske grønnsaker med sauser passer godt til dem! Det er best å tilsette hakket gressløk og oliven til de hardkokte eggene, slik at du får den klassiske versjonen av eggesalaten. Om ønskelig kan avokado, kapers og poteter også tilsettes. En av de mest populære kombinasjonene er mellom kokte egg og grønn salat. Tilsetning av tunfisk eller blåmuggost kan gjøre salaten enda bedre.

Resirkuler påskeegg – marinerte egg

Påskeegg-bruk-oppskrift-marinerte egg

Marinerte egg er veldig populære som forrett i Tyskland. De har en merkelig og veldig spesifikk smak. Hvordan kan du forberede den? Eggene blir først hardkokte og kuttet i to. En solid marinade tilberedes av majones, frosne urter (fennikel, kardemomme, laurbærblad) og fløte pepperrot. Avhengig av din smak kan du finpusse den med litt pepper, salt og eddik. Og ikke glem å legge til en klype sukker! Til slutt brer du i finhakket paprika. Eggene legges i en bolle, krydres med den tilberedte marinaden og settes i kjøleskapet i noen timer, gjerne over natten! Marinerte egg er virkelig velsmakende!

Resirkuler påskeegg – lekne forretter

Resirkuler påskeegg oppskrift-forrett-hardkokt-egg-sopp

Ender, kyllinger, mus – i slike lekne former ser forrettene ut som kokte egg! De stimulerer ikke bare appetitten din, men også fantasien! Fordi med litt fantasi, noen oliven og pepper, kommer disse kreasjonene som er laget av kokte egg til liv. De kan pyntes med urter, avhengig av sesong grønn salat, dill, persille, gressløk, skåret i små biter.

Salt kake

Påskeegg bruker oppskrift-salt-kake-pannekaker

Du kan lage en deilig, saltsmakende kake av pannekaker og hardkokte egg. Den spises hovedsakelig som en appetittvekkende forrett. For å gjøre dette trenger du 3-4 hardkokte egg, 4 pannekaker, marinerte agurker, skinke og majones. Pannekakene fungerer som fyllstoff, og på toppen av dem legger du kokte egg, agurk og skinke skåret i biter. Bruk deretter litt majones og ta neste pannekake. Så du kan gjøre noen lag. Du kan, med litt fantasi, dekorere din salte kake på toppen! Men vær forsiktig! Denne kaken inneholder mye kalorier! Vi håper du liker å tilberede eggretter og nyter måltidet etterpå!

Bruk guacamole -dip til påskeegg

Resirkuler påskeegg resirkuler oppskrifter

Previous Post
Er Acai Berry Body Detox og vekttap skadelig?
Next Post
Lag søte kastanjedyr med disse 14 kreative håndverksideene for store og små