15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tinkervindubilder til påske med barn – 35 flotte ideer og maler

Hvis du ønsker å dekorere leiligheten din pent til påske og skape en festlig atmosfære, finner du en rekke ideer for vindusdekorasjon her. Med barna kan du være fargerik Vindusbilder til påske tinker og bruk den til å dekorere vinduene i alle rom. Ulike materialer kan brukes og søtt påskehåndverk kan trylles frem av dem. I artikkelen finner du mange fine ideer med instruksjoner, samt noen fine maler å skrive ut.

Vindusbilder til påske vår-tinker-dekorasjon-barn

Gjør-det-selv vindusbilder til påske

Gjør-det-selv-barn-silkepapir-vindusbilder til påske

I dekorasjonsbutikker kan du finne et stort utvalg av vindusbilder med forskjellige motiver for enhver anledning. Men hvis du vil ha en kreativ og unik vindusdekorasjon, kan du lage noen vakre vindusbilder med barna. De ser mye mer originale ut og skaper en stemningsfull atmosfære i leiligheten.

Å lage påskeharer av papir – 17 enkle ideer for barn

Å lage påskeharer med barn – 6 ideer med instruksjoner

Skriv ut håndverksmaler gratis til påske og lag vakre påskepynt selv

Moderne vindusbilder til påske

Vindusbilder til påske elegant-vindu-bilde-diy-påskehare

For å lage kreative vindusbilder til påsken trenger du passende maler fra de mest populære påskemotivene. Påskeharen, fargerike påskeegg og lekne vårmotiver er de absolutte klassikerne og sørger for riktig stemning til påsken. Med et passende fargevalg og minimalistiske motiver kan du til og med lage elegante vindusbilder til påske selv som passer godt til et moderne interiør.

Påske tinker vindu bilder med barn

Tinkervindubilder til påske-barn-ideer-3d-maling

Håndverk med barn er alltid morsomt, og resultatet er ganske håndverk som er perfekte som en lekfull dekorasjon til barnerommet. Du kan enten lage håndverk eller male vindusbilder til påsken med de minste, ved hjelp av forskjellige teknikker. Først og fremst vil vi vise deg hvordan du kan etterligne fargerike vindusbilder med 3D -farger.

Lag vindusbilder til påske med vindusmaling

Vindusbilder til påskefargesider-3d-glassmaling-folie

Først og fremst bør du finne maler med de ønskede motivene og skrive dem ut. Malen legges deretter i en frysepose slik at motivene er godt synlige. Nå skal barna male langs linjene med 3D -vindusmaling og farge malene i lyse farger. Etter at bildene er tørre, kan de skrelles av posen og festes til vinduet.

Vindusbilder til påsken til balkongdøren

vindu-bilder-påske-fargerik-tinker-med-barn-dekorasjon

I stedet for bare å lure små elementer til påsken, kan du lage store vindusbilder for hele vinduet eller til og med balkongdøren selv. Vårmotiver som sol, sommerfugler og grønne plener ved siden av de fargerike påskeeggene er perfekte.

Materialer til fargerike påskeeggvindubilder

vindu-bilder-påske-materialer-farget-silkepapir

For dette DIY -prosjektet for vindusbilder til påsken trenger du følgende materialer:

  • Vevpapir i hvilken som helst farge
  • limpinne
  • saks
  • Klesvaskstivelse som spray.

Skjær ut eggmaler

vindu-bilder-påske-påske-egg-maler-klipp-ut-instruksjoner

Det første du bør gjøre er å klargjøre silkepapiret. Skjær først flere egg ut av lyst silkepapir. Du kan bruke en enkel eggmal til dette. Klipp deretter det fargede papiret i strimler eller et annet mønster du ønsker.

Dekorer påskeegg med papirstrimler

vindu-bilder-påske-tinker-instruksjoner-påske-egg-silkepapir

Nå kan du begynne å dekorere påskeeggene. Du kan lage enkle mønstre som striper og prikker, eller trylle frem kreative design med barna. Det fargede silkepapiret limes ganske enkelt til eggmalen med en limpinne og deretter skjæres overflødig papir ut slik at eggformen beholdes.

Fest ferdige bilder til vinduet

vindu-bilder-påske-fikse-vinduer-dekorere-fargerike

Når du er ferdig med å lage vindusbildene til påske, bør du nå lime dem til vinduet. Du kan gjøre dette med spraystivelse. Rengjør først vinduene med en myk klut og et egnet rengjøringsmiddel. Hold deretter vindusbildet på vinduet med den ene hånden og spray over det med den andre. Trykk nå nøye på bildet fra midten mot kantene mot vinduet. Overskytende stivelse skal skyves over kantene og deretter tørkes forsiktig av med en tørr klut.

Legg igjen vindusbilder til påsken på vinduet

vindu-bilder-påske-fargerike-påske-egg-tinker-med-barn

I stedet for å sette vindusbildene på vinduet, kan du lage kleshengere til dem og la dem henge på vinduet. Du kan bruke tråd, satengbånd eller en enkel streng for å lage kleshengere.

Dobbeltsidige vindusbilder til påske

vindu-bilder-påske-maler-påske-egg-farget-papir-dekorasjon

Påskevindubildene med silkepapir er ensidige og designet er bare synlig fra innsiden av vinduet. Men hvis du vil lage tosidige vindusbilder til påske, kan du lage noen med gjennomsiktig selvklebende film og silkepapir. Disse vindusbildene slipper gjennom lyset når solen skinner og skaper vakre effekter i rommet.

Lag gjennomsiktige vindusbilder med barn

vindu-bilder-påske-påske-egg-tinker-med-barn-kontakt-papir

Klipp først ut et stykke selvklebende film som er litt større enn det opprinnelige bildet. For dette DIY -prosjektet bør malen kuttes ut som en ramme. Fjern deretter bakepapiret fra filmen og legg malen på den klebrig siden. Nå kan barna dekorere bildet med silkepapir i forskjellige farger og former ved å legge små biter på folien.

Gjennomsiktige vindusbilder i forskjellige former

vindu-bilder-påske-tinker-påske-kanin-mal-silkepapir

Når designet er klart, forsegles det med et annet stykke selvklebende film. Overskytende folie kuttes ut langs kantene på malen, og det ferdige vindusbildet festes enten til vinduet eller brukes som hengende dekorasjon. Med forskjellige maler kan disse gjennomsiktige vindusbildene til påske utformes som egg, kaniner, kyllinger, sommerfugler og mange andre.

Vindusbilder til påske for fargelegging

vindu-bilder-påske-enkel-påske-kanin-mal-farge

Et annet alternativ for å lage vakre vindusbilder selv er å farge inn. For dette er det i sin tur nødvendig med en selvklebende film og eventuelle akrylmaling. Velg først en passende mal som du ønsker å designe som et vindusbilde til påsken.

Mal søte vindusbilder til påske

vindu-bilder-påske-morsom-påske-kanin-glad-påske-dekorasjon

Det er ingen grenser for valg av mal. Du kan skrive ut minimalistiske maler og fargelegge dem som silhuetter. Et annet alternativ er å skrive ut lekne fargesider og dekorere dem kreativt og fargerikt.

Tinker påskevindubilder med maler

vindu-bilder-påske-kontakt-papir-fargelegging-sider-fargelegging

Hvis du har funnet fine maler, må du tegne dem med en svart markør på papirsiden av limfilmen. Konturene til malen skal nå vises på den skinnende siden av filmen. Nå kan barna farge og dekorere vindusbildene til påske direkte på limfilmen.

Vindusbilder til påske – fargerike påskeegg som vindusdekorasjoner

vindu-bilder-påske-tinker-med-barn-påske-egg-gress

De malte bildene kan deretter enkelt festes til vinduet. Alt du trenger å gjøre er å fjerne bakpapiret og feste limfilmen til ønsket sted. Hvis du lager flere påskeegg som vindusbilder til påsken, kan du til og med trylle frem en hel påskeeggkurv på vinduet.

Tryll frem enkle vindusbilder med barn

vindu-bilder-påske-tinker-ideer-barn-påske-kanin-påske-egg

Du kan enten bruke passende fargestifter eller male for å farge vindusbildene som er laget av klebende film. Denne metoden fungerer veldig bra med akrylmaling som påføres filmen med en passende pensel.

Vindusbilder til påske og vår

vindu-bilder-påske-vår-tulipaner-tinker-maling

Siden påsken er en festival om våren, kan du også bruke vakre vårmotiver til vindusdekorasjoner. Populære vårblomster, for eksempel tulipaner, kan enkelt tegnes uten mal og er den perfekte vårdekorasjonsideen for vinduene.

Håndverk til påske med skumgummi

vindu-bilder-påske-kaniner-gulrøtter-svampgummi

Skumgummi er et populært materiale for håndverk med barn. Dette lar deg lage forskjellige fargerike dekorasjoner og bilder som også er egnet for vindusdekorasjoner. Med skumgummi kan du lage søte påskeharer med gulrøtter og trylle frem kreative vindusbilder til påske.

Gjør håndverk med småbarn i påsken

vindu-bilder-påske-dekorere-skum-gummi-dekorasjon-kutte ut

Utforming med skumgummi er også egnet for småbarn, fordi materialet er mykt og også kan limes med vann. Du kan lage fargerik skumgummi i forskjellige former og bruke den til å dekorere påskeegg eller sommerfugler med de minste.

Lag påskeegg som vindusbilder av skumgummi

vindu-bilder-påske-skum-gummi-påske-egg-dekorere

Skjær først ut et stort egg fra skumgummi i en lys farge. Noen skumgummi kan ganske enkelt festes til vinduet med vann og deretter dekoreres igjen med formene. Alternativt kan du også bruke dobbeltsidig tape eller et annet passende lim.

Fine håndverksideer for vindusbilder til påske

vindu-bilder-påske-motiver-kylling-egg-tinkering-barn

Hvis du lager forskjellige vindusbilder til påsken og setter dem sammen på vinduet, kan du lage et helt påskebilde. Lag fargerike påskeeggkurver og søte påskeharer i kombinasjon med vårblomster, luftige sauer og gule kyllinger. Det er ingen grenser for kreativiteten din.

Påskeharen tinker vindu bilde med barn

vindu-bilder-påske-påske-kanin-vindu-bilde-kaffe-filter-mal

Påskeharen med et fargerikt påskeegg er en fin idé for vindusbildet med tema. For å gjøre dette trenger du passende maler for harehodet og harepotene. Til påskeegget kan du bruke et kaffefilter og dekorere det med barna. Kaffefilteret er gjennomsiktig som silkepapiret og lar dagslyset skinne igjennom. Hvis det fremdeles er malt med lyse farger, skapes vakre effekter i rommet. Det vakre vindusbildet til påske kan festes til vinduet med et vaskbart lim.

Vindusbilder til påske med glasseffekt

vindu-bilder-påske-påske-egg-tinker-barn-dekorere

Hengende vindusbilder er et godt alternativ til de som er limt på vinduet fordi de ikke etterlater noen merker på vinduet. Etter ferien kan den hengende dekorasjonen enkelt fjernes, og du trenger ikke rengjøre vinduet.

Tinker henger vindu bilder til påske med barn

vindu-bilder-påske-tinker-kontakt-papir-hengende-dekorasjon

Et hengende vindusbilde til påske kan lett tinkeres med den selvklebende filmen. Som dekorasjon for bildet kan du ikke bare bruke silkepapir, men også andre elementer. Etter at bildet er dekorert, festes et andre lag med tape for å forsegle designet. Et hull for hengeren kan deretter enkelt stanses med hullemaskinen.

Lag en krans med påskeharer som vindusdekorasjon

vindu-bilder-påske-tinker-maler-kanin-krans

En annen vindusdekorasjonside som ikke limes, men henges, er kranser. Med en fin mal kan flere vindusbilder til påske tinker og tres på en tråd, slik at en vakker krans skapes.

Vindusbilder til påske – maler for utskrift

vindu-bilder-påske-maler-utskrift-fargelegging-sider-påske-kanin-påske-egg

Nedenfor er noen maler som er perfekte for vindusmaleriene dine. Lagre det valgte bildet på PC -en og trykk det til ønsket størrelse. Hvis du ønsker det, kan du også bruke disse malene som maler for å lage andre påskedekorasjoner. Ha det gøy med påskehåndverk!

Påskeegg fargeside for vindusbilder

vindu-bilder-påske-maler-print-påske-egg-mønster

Maling av vindusbilder til påske – mal for utskrift

vindu-bilder-påske-maler-print-coloring-maler-våren

Påskeeggkurv som vindusbildemal til påske

vindu-bilder-påske-maler-print-påske-egg-kurv-fargelegging-mal

Kaninmal for vindusbilder

vindu-bilder-påske-maler-print-påske-kanin-minimalistisk

Håndverksmaler for tosidige vindusbilder til påske

vindu-bilder-påske-maler-print-påskehare-vindu bilde

Maler for påskeegg og kylling

vindu-bilder-påske-maler-print-påske-egg-kyllinger

klassiske påskemotiver

vindu-bilder-tinker-påske-motiver-kanin-kyllinger

Påskehare – større format

vindu-kunst-tinker-mal-påske-kanin-silhuett

Previous Post
Skjærebrett i marmor, plast eller tre for et sunt liv
Next Post
Arbeide med barn: 14 trebearbeidingsideer og enkle instruksjoner