15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dekorer påskebordet: vårfarger, fargekombinasjoner og trender på et øyeblikk

Påskebord dekorere borddekorasjoner vårblomster tulipaner

Det er vår, alt blomstrer og grønt. Solen kan sees igjen, det blir varmere og naturen våkner til nytt liv. Vi merker også at en stor livsglede og energi strømmer ut av oss igjen. Den kalde årstiden er endelig over, og vi kan nyte våren. Denne tiden dominerer tydelig påskefestivalen og for bedre å uttrykke den gode vårstemningen er en fin dekorasjon en del av den. I påsken kommer hele familien sammen ved et bord mens barna ser etter påskeegg og borddekorasjonene er spesielt viktige. Men hvordan kan du dekorere påskebordet og gjøre det originalt? Vi presenterer de siste trendene, de beste fargekombinasjonene og mye inspirasjon til flotte borddekorasjoner til påsken.

Dekorer påskebordet i henhold til de siste livstrendene

Påskebord dekorere borddekorasjoner egg farger pastell

Alltid en hvit duk, fargede papirservietter og muligens et subtilt blomsteropplegg er kjedelig. Du har mange alternativer når du skal dekorere et påskebord: festlig eller vennlig, barnevennlig i lyse farger eller elegant, moderne eller tradisjonelt, originalt eller veldig klassisk. Du er velkommen til å eksperimentere, blande flere stiler og generelt utvikle kreativiteten din. I tillegg til de typiske påskeharer og fargede egg, kan fantasifulle aksenter også settes i henhold til de siste livstrendene. Her presenterer vi de siste innredningstrendene, som du kan tolke selv med en liten innsats og oppnå en stor effekt.

Dekorere påskebordet: naturlige materialer er trendy

Påskebord dekorere borddekorasjoner naturmaterialer trejute

Selv om vinteren allerede har gått og folk liker å tilbringe mer tid ute, er det å dekorere påskebordet en flott mulighet til å bringe naturen inn i huset. Vanligvis er naturlige materialer & Co er en sterk trend som har etablert seg de siste årene og kan også implementeres på en rekke måter. Du kan bruke naturlige materialer som høy, jute, bomull eller lin for å dekke et trebord. Du kan også bruke gjenstander fra naturen som mose, spisepinner, steiner, drivved osv. Disse harmonerer perfekt med påskeeggene og vårblomstene som er en del av påskedekorasjonen.

Dekorer påskebordet og sett metall aksenter

Påskebord dekorere borddekorasjoner overdådig bestikk metallgullglamour

For å gi et snev av eleganse til borddekorasjonene til påske, er man avhengig av metalliske farger og generelt av metall. Materialet sikrer et tidløst retro -utseende og minner om glamouren fra 50- og 60 -tallet, som er veldig populære innen design og mote. Små aksenter og dekorative gjenstander laget av messing eller i gulloptikk gir glans til påskebordet og skaper røre. Noen få detaljer er nok til å ha stor innvirkning.

Påskebord dekorere bord dekorasjon trend metall

Messing og gull skaper et edelt utseende, og hvis de doseres riktig, virker de ikke overbelastede eller tunge. De kombineres best med enkle, ensfargede lyse eller mørke tekstiler, glass, fin marmor og porselen. På denne måten blir påskebordet raskt fokus for hele rommet.

Pynt påskebordet: marmoreffekter

Påskebord dekorasjonsbord dekorasjon trend marmor svart hvitt gull

Hardt og med et tydelig designspråk er marmor et edelt materiale som alltid har forårsaket en sensasjon. For det meste brukes det til solide paneler på kjøkken og bad eller til gulv. Det er nå mange små møbler og hjemmetilbehør som er gledelige for øyet med et marmorutseende. Det edle utseendet suppleres med gjenstander laget av metall, glass, tre, etc., som er preget av en like behersket design.

Påskebord dekorere bord dekorasjon trend blå marmor

Fet kombinasjoner av materialer i kontrastoptikk, for eksempel stein og blomster, brukt og nytt, overdådig og minimalistisk, har en avslappet og spesielt effektiv effekt. Imidlertid bør de enkelte dekorative gjenstandene velges og settes sammen med et sikkert instinkt.

Dekorer påskebordet borddekorasjon trendmaterialer utypisk marmorbetong

Dekorere påskebordet: Geometri som en levende trend

Dekorere påskebordet borddekorasjonstrender geometriske aksenter

Mønstre, former og dekorative gjenstander med geometriske, rette linjer er for tiden veldig populære. Effektive grafiske elementer vises i form av fantasifulle utskrifter på duker, servietter og til og med fat. De former nå alle designområder og fungerer som ekte iøynefallende. Små tilbehør med en geometrisk form setter sterke visuelle aksenter og påskebordet kan vakkert dekoreres med dem.

Pynt påskebordet: pomponger

Påskebord dekorere borddekorasjonstrender pomoms chick bunny egg borddekorasjon

Vi ser pomponger og bobler laget av forskjellige materialer og i forskjellige størrelser som fargerike aksenter overalt. Det brukes til overdådig dekorasjon av klær, sko, smykker og til og med dekorere festlokaler. Nå fremstår de som en pen, stemningsfull dekorasjon på påskebordet. Det er veldig enkelt å lage små pom poms av garn og designe dem fantasifullt som kaniner eller kyllinger.

Dekorer påskebordet: upcycling

Dekorer påskebordborddekorasjoner upcycling ideer egg avispapir

På store familiefeiringer som påske, når ikke bare bordet, men også hele huset er festlig dekorert, er fantasifulle håndverksideer alltid velkomne. Barn kan også hjelpe og lage noe nytt av gammelt. Det er definitivt morsomt og ubrukte gjenstander og materialer kan også brukes til nye formål.

Dekorere påskebordet: trendfarger 2018

Dekorer påskebordet borddekorasjoner pastellfarger fargepalett kombinere farger

Påskedekorasjonen er tradisjonelt veldig fargerik og fargerik. Imidlertid formes det hvert år av de nåværende trendene. To ganger i året defineres trendfargene for mote og design, og dette resulterer også i de hotteste fargene til påsken. Hvilke trender nå? Vi har allerede rapportert om ultrafiolett i et annet innlegg. I tillegg er rosa og lyse røde og gule toner også på vei. Blå, smaragdgrønne og litt sensuelle pastellnyanser som babyblå, rose, ferskenmelk, eggeskall osv. Er også veldig trendy.

Påskebord dekorere bordplater pastelleggblomster

For hver fargetrend gir vi noen få inspirerende eksempler på hvordan den tilsvarende trendfargen kan implementeres estetisk og hvordan du kan bruke den til å dekorere påskebordet.

Dekorer påskebordet i pastellfarger

Påskebord dekorere borddekorasjon pastellfarger palett ternd.jpgg

De lyse pastelltonene kan kombineres veldig pent. I tillegg kommer en kontrastfarge til den for tiden populære turkis, marineblå, brun, lavendel eller fiolett til sin rett. For en rolig og mindre iøynefallende atmosfære ved påskebordet, bruk nøytrale fargekombinasjoner med hvite toner eller lysegrå.

Påskebord dekorere borddekorasjon pastellfarger vårblomster kaninpynt

Dekorer påskebordet: gule nyanser – “Meadowlark”, “Lime Punch”

Påskebord dekorere borddekorasjon farger gule toner

Hvis du har bestemt deg for bare en av trendfargene 2018, kan du sette lekne aksenter laget av metall som gull, messing, sølv eller kobber. For en estetisk borddekorasjon til påsken trenger du bare å velge et blikkfang. Fet kombinasjoner med mange farger og metalliske effekter er sjelden smakfulle.

grønn- & Nyanser av blått

Dekorer påskebordet borddekorasjon trend blågrønne farger kombinere

En intens aksentfarge kan harmonisk integreres i resten av dekorasjonen til påske, spesielt hvis den er dosert riktig. I tillegg skaper lyse, nøytrale nyanser en perfekt bakgrunn for attraktive presentasjoner.

Påskebord dekorere bordplate blå grønn

fiolett & Nyanser av rosa

Dekorer påskebordet borddekorasjon fiolett fargepalett kombinere farger

Selv om det først er vanskelig å forestille seg å dekorere påskebordet i fiolett, rosa eller rødt, kan disse intense fargene kombineres fantastisk med hverandre eller settes individuelt som atmosfæriske effekter. For lyse fargekombinasjoner bør du kombinere en hvit duk og servise og bestikk i et ensartet, enkelt design med servietter i rødt, rosa og, hvis du vil, lilla eller fiolett.

Påskebord dekorere borddekorasjon lilla ekte planter stemorsblomst

Hvis du ikke liker fargerik, men ikke vil helt uten farge i den festlige borddekorasjonen, kan du velge bare en spennende farge og iscenesette den i form av friske vårblomster og dermed dekorere påskebordet.

Dekorer påskebordet borddekorasjoner satt fiolett farge aksenter

Som et fargematchende blomsterarrangement kan du velge mellom flere sesongblomster. Små påskehester og fargerike sjokoladeegg i fargene på borddekorasjonene er ideelle.

rød

Påskebord dekorere borddekorasjoner farger trender røde detaljer

Pynt påskebordet med ekte planter

Påskebord dekorere borddekorasjon rosa fedd eggeskall

Pynt påskebordet: blomsteroppsettet

Påskebord dekorere borddekorasjoner farger trender rosa rød rosa vase blomster egg

Uansett om du vil dekorere det lille salongbordet eller det festlige påskebordet, bør ikke friske blomster mangle. Disse finnes i din egen hage, hvis en er tilgjengelig. Ellers får du dem i hagesenteret. De typiske vårblomstene som hyasinter, tulipaner, ranunculus, anemoner og gorse egner seg veldig godt til påske. Fitte pil, mose, forsythia eller kirsebær grener er også flotte.

Påskebord dekorere borddekorasjoner ekte planter eggeskall tekopp porselen

Påskebord pynter bordpynt ekte friske vårblomster

Påskebord dekorere borddekorasjoner pastellfarger trevaktelegg

Dekorer påskebordet: nyfortolkning av klassikerne

Påskebord dekorere borddekorasjon pastellfarger kaninmotiver

Det som tilhører hver påskefestival er matchende dekorative figurer som påskeharer, små og store dekorative påskeegg og gjess. Disse regnes som klassikere og er alltid oppdaterte. Det er opp til din egen smak hvilke materialer figurene er laget av. Enten keramikk, tre eller glass, det er alt et dekorasjonshjerte ønsker.

Påskeharer, kyllinger, påskeegg

Dekorer påskebordet borddekorasjoner farger trender fiolett syrinrosa skinnende

Previous Post
30 gjør-det-selv bryllupsgaveideer
Next Post
Julehåndverk med barn: 15 håndverksideer for populære motiver