15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

13 imponerende og vakre ideer til påske – dekorative detaljer

ideer til påskebord-hilsener-tulipaner-fargerike-egg-rustikk-dekorasjon

Vi har noen herlige for deg Ideer til påsken funnet! Følg oss og finn ut den beste måten å dekorere hjemmet ditt på! Forbedre boarealet ditt med enkle aksenter og ideer til påske! Dette tilbehøret kan være nyttig for deg i noen uker. Kombiner noen av disse ideene med din egen fantasi og lag tilbehør til festbordet, stuen og hvert hjørne av rommet.

Ideer til påske – Påskeharen

ideer til påsketema-påskehare-original-design-interiør

Påskeharen er en viktig figur. Av denne grunn fortjener den også å bli brukt som hovedmotiv i påsken. Fordel påskeharer i forskjellige former og farger og lag ideer til påsken, som eksemplene ovenfor. Hvis du også finner passende retter, så mye bedre!

Ideer til påske – sy duker

ideer til påskebordløper-påskehare-sy-rød-rutete-blå-kyllinger

Hvis du ikke finner noen duker etter din smak til påsken, kan du bare designe noen selv. Du kan kjøpe noen eller bruke gamle duker og deretter dekorere dem med påskemotiver. Hvis du ikke kan sy, kan du også bruke lim til disse påskeideene.

Påskeegg laget av ull

ideer-til-påske-håndverk-ideer-ull-egg-form-buketter

Ta tykk ull og form så interessante egg av den. Sikkert ingen andre vil ha dem i interiøret. Andre viktige ideer til påske er selvfølgelig blomstene. De burde ikke mangle verken i påsken eller i hele vårsesongen.

Påskeegg

ideer-til-påske-dekorering-egg-papir-dessert-stativ-gull-aksenter

Fargerike påskeegg trenger ikke alltid å brukes til å lage en stilig dekorasjon. Ubehandlede egg ser også flotte ut, spesielt når de vises på et dessertbord. Våre ideer til påske inkluderer også papiregg, som du kan lage for å dekorere vegger eller vinduer med dem.

Ideer til påske: lag et papirreir

påske rede påske håndverk tavle dekorasjoner

Bruk emballasje og utstyr for brunt papir for å makulere dokumenter, slik at du kan produsere denne praktiske kurven for egg i form av et rede. Skjær flere lange stykker papir i strimler. Bruk noen få ledninger for å gjøre reiret stabilt. Kryss brikkene sammen og skjær endene på skrå slik at de ser ut som grener fra reiret. Hvis papirstrimler ikke holder seg i form, kan du bruke noen få dråper lim.

Fargerike bånd til gardinene

dekorative detaljer-påske til tinker med bånd-for gardiner

I stedet for metallringer eller klips kan du henge gardinene i rommet med fargede bånd. Tre fargede bånd gjennom hullene på toppen av stoffet i gardinene og klem dem som en knytnute. Så gardinene kan raskt løses og vaskes.

Friske aksenter til festbordet

våren deco board ideer-for tinkering-med mose-påske

Du kan ordne mose og keramiske figurer på et enkelt kakestativ eller et kakestativ. Legg noen mossestykker, steiner og keramiske sopp, dyr, nisser. Du kan lage figurer av papirmake, av gamle aviser. Bruk papir og lim og påfør malingen på toppen. Du kan legge litt dekorativ jord til blomster under figurene, slik at mossene ikke tørker ut. For å friske opp mosen, spray vann regelmessig fra en spray.

Duk i form av en gulrot

Påskeduk-i form-av en gulrot-atmosfærisk

Ulike formede og fargede stoffstrimler sys for å ligne en gulrot. Du kan klippe et stykke stoff som en base og lime eller sy slik at stripene ligger tett inntil hverandre. Kanten på duken har en oransje kant. Så taket ser lykkeligere ut. På toppen syr du et stykke grønt stoff som etterligner blader av grønnsaker. Legg teppet på festbordet eller på et sidebord i gangen i nærheten av inngangen.

En fargerik skjerm til inngangsdøren

dekorere påske våren bukett paraply inngangsdør

Bruk den gamle skjermen som en base for denne fargerike dørideen. Bind et stykke farget stoff øverst i skyggen og pynt med friske planter, greener, mose og blomster. Hvis du bruker naturlige planter, legg dem i en plastpose eller plastkopp slik at de ikke tørker ut. Heng paraplyen på døren eller bruk borrelås slik at den ser ut som den er limt til døren.

Ideer til påske: te -aksent

blomsteroppsats tekanne-tekopp-vår påske ferske ideer

Bruk en tekanne og krus for å legge den friske aksenten til festbordet. Legg noen få fargerike blomster i tekannen og la lokket stå til side. Legg en kopp opp ned og en annen bunn ut på den nederste koppen. Du kan sette blomster i den andre koppen. Bruk sterke toner, grønn, hvit, rød.

Friske blomstrende grener

Kirsebærblomstrer kvister bukett Påskeborddekorasjonsideer for håndverk

Ta en klar vase og fyll den med kirsebærkvist. Hvis du ikke finner en, lim på farget bomull. I bunnen av vasen er det mulig å plassere noen få fargede steiner, kuler, godteri, til og med kaffebønner. Hvis du leter etter en sterkere effekt, gjør deg til kirsebærblomstring av papir.

Glasskar med gule blomster

dekorere glass-glassbeholdere-arrangere gule blomster

Bruk gjennomsiktige ark til telys. Ordne fargerike blomster på toppen av dem ved hjelp av et gummibånd. Du kan også vanne blomstene regelmessig for å få dem til å vare lenger.

Påske dekorasjon bord-festlig dekorere-bukett blomster tulipaner fargerike

Previous Post
Sunn grilling: Det er derfor brent kjøtt er kreftfremkallende!
Next Post
Rhododendron i hagen – tips for planting, omsorg, gjødsling, skjæring