15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag en påskedekorasjon med lykt som passer for våren selv – instruksjoner og ideer

enkle håndarbeidsinstruksjoner for nybegynnere i påsken

Vil du finne en helt ny funksjon for dine romantiske lykter og ikke bruke dem til belysning med lys? Bruk dem deretter i stedet i form av små utstillingsvinduer ved å distribuere forskjellige figurer eller arrangementer i og rundt dem. Egnede arrangementer og arrangementer kan også settes sammen til påske slik at du raskt kan komme i riktig stemning. Om det er med typiske vårmotiver eller de som påsken er knyttet til, spiller ingen rolle. Det viktigste er at du liker det! Vi har også funnet enkle instruksjoner for en vakker vår- og påskedekorasjon med en lanterne til deg, som du gjerne kan flikke med eller bruke som forslag til dine egne prosjekter. Gi det et forsøk!

Romantisk påskedekorasjon med lykt – Et enkelt DIY -prosjekt

vakker DIY påskedekorasjon med lykt og LED -lys

Du kan bruke instruksjonene for påskedekorasjonen med lykt, som du skal se, til enhver anledning. Alt du trenger å gjøre er å bruke forskjellige typer blomster eller andre dekorasjoner som passer årstid eller festival. Vårt eksempel viser en romantisk vårdekorasjon som ikke bare kan brukes til hjemmet, men også til et bryllup, men som også passer godt med påsken. Hvis du vil at den skal se enda mer ut som påske, kan du bare bruke typiske vårblomster som påskeliljer, fiskevier, tulipaner eller forsythias og legge noen påskeegg i lykten eller påskeharen..

Materialer til den selvlagde påskedekorasjonen med lykt

Materialer til DIY påskedekorasjon med lykt

Du trenger selvfølgelig en lykt. Du kan velge størrelse, farge og materiale selv. Du bør også få følgende ting for å lage påskedekorasjonen med en lykt:

  • Blomsterskum
  • Mos (ekte eller kunstig)
  • Blomster (ekte eller kunstige)
  • eventuelt grønt og bær for å fylle opplegget
  • et lys (ekte eller LED)
  • wire cutters (hvis du bruker kunstige blomster)
  • Varmt lim og varmt limpistol
  • Selvklebende tape for blomster

Instruksjoner for påskedekorasjon med lykt laget av blomsterskum og blomster

Klipp ut et stykke av hvilken som helst størrelse fra blomsterskummet. Pass på at stykket er litt større enn tuppen av lykten du vil feste den til. For å feste, bruk først det varme limet og deretter i tillegg tape. Fest deretter mosen til blomsterskummet med varmt lim. Dette skal dekke hele stykket pent.

Lag din egen påskedekorasjon med lykt med blomster og mos - instruksjoner

Ta deretter trådkutterne og bruk dem til å kutte stilkene til de kunstige blomstene og grøntområdet til ønsket lengde. Du kan ta dette trinnvis hvis du er usikker på lengden. For eksempel, begynn med litt grønt og forkort det. Legg det i blomsterskummet og velg deretter de neste elementene for å bedre estimere riktig lengde. Vi anbefaler å bytte blomster og greener regelmessig. Fortsett å gjøre dette til du er fornøyd med resultatet.

Påskepynt med lykt og mose og lys som belysning

Til slutt, design innsiden av lykten. Til dette bruker du mos igjen, som du fester med varmt lim som et teppe. Sett lyset i det nå. Du er velkommen til å supplere eller til og med erstatte disse med andre elementer som påskeegg, fugler, kaniner eller lignende. Bare design påskedekorasjonen med en lykt i henhold til dine ideer og behov.

Pynt til påske med lykter som du har designet selv

Lykt med en original rund form som påskekurv med egg

Påskedekorasjonen med lykt kan brukes til å dekorere forskjellige områder av huset og hagen. Det avhenger blant annet av størrelsen. Mens små til mellomstore modeller kan plasseres på bordet eller vinduskarmen, er større versjoner mer egnet for gulvet, hvor de kan dekorere ethvert hjørne av rommet, inngangspartiet i hagen eller terrassen.

Påskedekorasjon med lykt og fargerik bukett for hagen og terrassen

Du er også velkommen til å lage en interessant påskedekorasjon med en lykt og andre elementer, for eksempel i dette inngangspartiet foran inngangsdøren. Den vakre gruppen som består av en lykt, en eske med en påskekurv og en kanne med en frodig bukett er den perfekte måten å ønske gjestene velkommen til påske. Lykten trenger ikke å stå alene eller representere hoveddekorasjonen for å gjøre inntrykk. Støtterollen passer også veldig godt til dette dekorative elementet.

rustikk påskedekorasjon med lykt og påskehare til skap eller peishyll

Når du skal dekorere hjemmet ditt til påske, må du ikke glemme uteplassen, det være seg terrassen, verandaen eller balkongen. Påsken bør også kunngjøres der i god tid. Tross alt, hvis du tilbringer tid ute, vil du også komme i påskestemning. Lyktene i grupper er spesielt populære for trapper. Du kan bare dekorere ett trinn eller alle sammen med mange modeller i forskjellige størrelser. Deretter kan du sette sammen et annet arrangement for hver enkelt. Men ikke overdriv. For mye rot skaper bare kaos. Dekorer i stedet bare noen få av lyktene og bruk de andre til å bare sette ett lys i hver. Dette gjør hele påskedekorasjonen med lykt stilig og elegant.

Plasser påskeskikkelser som påskeharer i lykten og pynt bordet

Du trenger ikke nødvendigvis å kjøpe nye figurer, dekorasjoner og elementer til påskedekorasjonen med en lykt. Først av alt, finn alle de gamle smykkene sammen og se om du kan bruke noen av dem igjen. Til og med påskepynt, som du har funnet å være kjedelig i mellomtiden, kan skinne som nytt igjen. Eksperiment! Hvis du er misfornøyd, kan du alltid shoppe.

Design en lykt med en skuff - en idé med en påskehare og gulrøtter

Bruk lykter i stedet for en påskekurv til påskeeggene

Borddekorasjon til påsken fra lanterner og påskeegg til midten av bordet

DIY rustikke og shabby-chic dekorasjoner til påske

enkel lyktedekorasjon med påskegress og et lite fuglerede ved siden av gule tulipaner

vakker inspirasjon for å dekorere med lykter og påskeegg

romantisk metalllykt fylt med egg og tørkede blomster

leken og fargerik dekorasjon med kaninører og vårblomster

morsom påskedekorasjon med en kanin på en koffert

Dekorasjonsidé for sidebord i påsken - fyll lykter med pynt

Design inngangsdøren til påske med lykter, potter og blomster

Previous Post
Lag med 2 år gamle barn-20 ideer med forskjellige materialer
Next Post
Ultimate HIIT -trening – øvelser for å bygge muskler og forbrenne fett