15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tinker enhjørning påskeegg: 5 instruksjoner for den trendy påskedekorasjonen

Unicorn påskeegg tinker ansiktsmaling fest horn

Påsken gjør underverker. Natten mellom hellig lørdag og påskedag feirer kristne oppstandelsen av Kristus med masser. I mange europeiske land feires påsken også som en vårfestival, med fokus på vårjevndøgn. Magic utøver dermed stor innflytelse på de forskjellige utviklede skikker. Da er det ikke rart at en ny mytisk skapning snek seg inn på påskebordet nylig. Enhjørningen symboliserer det gode og regnes som en lykkesjarm. Fra og med i år vil fargerike påskeegg med enhjørning fortrylle ferien. Finn ut hvordan du kan lage den søte påskedekorasjonen selv med det trendy motivet. Vi viser deg 5 ideer og trinnvise instruksjoner. La deg inspirere av forslagene og dekorér kokte eller blåste egg.

Lag enhjørning påskeegg med en fargerik manke

Unicorn påskeegg tinker instruksjoner papir sirkler

Fargerike påskeegg hører tradisjonelt hjemme på festbordet. Ta med variasjon til påskedekorasjonen med et trendy design. Vi viser deg en rask håndverkside for påskeegg med enhjørning med strikketråd og farget papir. Du kan bruke den til å dekorere både kokte og blåste egg. Kokte egg kan også gis til foreldre som en suvenir, eller hvis du er vert, kan de deles ut på gjestenes tallerkener som en liten overraskelse. Blåste egg holder garantert lenge og kan vises som borddekorasjon flere uker før ferien. Med en så søt dekorasjon vil forventningen til påsken garantert øke.

Unicorn påskeegg tinker materialer farget papirstrikkegarn

Nødvendig materiale:

Strikkegarn i flere farger

Farget papir i gull

saks

svart markør

Egg, kokt eller blåst

Varm limpistol

Unicorn påskeegg tinker lim på horn

Bruksanvisning:

Tilberedning Rengjør eggene grundig med en børste og såpe og skyll. Blås deretter ut eggene. Stikk først to 5 mm hull, ett over og ett under, med en nål. Forstør deretter det nedre hullet forsiktig. Blås luft inn i hullet på toppen med et sugerør. Hell vann i en dyp bolle og legg det blåste egget inni. Dekk de to hullene med pekefingeren og tommelen. Rist deretter egget forsiktig. Fjern fingrene fra hullene og la vannet renne ut. Gjenta to eller tre ganger til egget er helt rent. La deretter egget tørke.

1. Klipp først ut flere trekanter fra det fargede papiret.

2. Lag en kjegle av hver trekant.

3. Lim endene på kjeglen sammen med det varme limet.

4. Fest kjeglen til egget.

Unicorn påskeegg tinker strikke garn frynser

5. Legg flere tråder med strikkegarn rundt fingrene. Skjær i to med saks.

6. Lim den ferdige manen på egget bak papirhornet.

Unicorn påskeegg tinker ansiktsmarkør maling

7. Tegn ansiktet med markøren. Tegn en sirkel for en åpen munn eller en halvsirkel for en lukket munn. Tegn ytterligere to halvsirkler for de lukkede øynene, og mal deretter øyevippene. fullstendig!

Vårt tips: Hvis du jobber med blåste egg, trykker du dem veldig lett slik at de ikke går i stykker.

Unicorn påskeegg lager enhjørning fargerikt manke strikkegarn

Oversikt over prosjektet: 

Lagetid for 5 egg: 1,30 time

Barnevennlig: ja. De minste kan hjelpe til med maleriet eller lage manen. Den varme limpistolen må ikke brukes av barn under 10 år. Barn på 10 år og eldre kan trene på å bruke det varme limet trygt sammen med foreldrene.

Lag påskeegg med enhjørning med chenilletråd

Hvordan lage enhjørning påskeegg selv glitter instruksjoner

Du har sikkert sett dyr laget av chenilletråd eller til og med laget dem selv. Renserensene kan lett bøyes i alle retninger og se veldig dekorative ut. På grunn av dette foretrekkes chenilletråd av håndverksentusiaster, spesielt når ledningen er synlig. Den skal også brukes til neste prosjekt for påskeegg med enhjørning. Vi viser deg en idé om håndarbeid i siste liten som du kan gjøre selv med husholdningsartikler. Din største fordel: Du trenger ikke å bore hull i eggene. Så hvis du blir lei av enhjørningstemaet på et tidspunkt, kan du ganske enkelt fjerne “kronen” og deretter ha normale fargede påskeegg.

Unicorn påskeegg lager selv materialoversikt

Materialer som kreves for 6 enhjørning påskeegg: 

6 egg, hvite

Konditorfarge

Chenilletråd, hvit

Farget papir i gull

hvitt papir

skriver

saks

Lim eller Mod Podge

pensel

Perforator

tenger

Hvordan lage enhjørning påskeegg selv fargeinstruksjoner

Bruksanvisning:

Tilberedning av eggene: rengjør grundig med en børste og oppvaskmiddel eller såpe under rennende vann og blåse ut eller koke. Slik kan du lage eggene. La først eggene sitte ved romtemperatur i 10-15 minutter. Prikk deretter dette på den stumpe siden og legg i en kjele med lunkent vann. Hullet er for å forhindre at skallet sprenger. Legg deretter kjelen på koketoppen og kok eggene i 7 til 9 minutter. Hardkokte egg kan lagres i kjøleskapet i 2-3 uker.

1. Fyll først en bolle med vann og oppløs fargestoffet i henhold til produsentens instruksjoner. Vårt tips: For en lys rosa nyanse, tilsett ytterligere 200 ml vann.

2. Farg eggene i henhold til instruksjonene på emballasjen. Noen produsenter anbefaler at eggene pensles med olje etter farging. Bedre å hoppe over dette trinnet, overflaten skal være matt.

3. La påskeeggene tørke på tørkepapir.

Lag påskeegg med enhjørning selv. Klipp ut sjablong

4. Skriv ut eller mal en mal for ørene og hornene og fyll innsiden av ørene med en lys grå blyant. Klipp deretter ut malene.

5. Skjær flere trekanter (for hornene) ut av det gyldne papiret. Å lage papirkjegler.

Lag unicorn påskeegg selv, tinker med papirkjegler

6. Pensle endene av kjeglen med Mod Podge og lim dem sammen. La det tørke til side.

Lag påskeegg med enhjørning selv og fest chenilletråd på hornet

7. Stans hull i bunnen av kjeglen med stansen. Trekk chenilletråden gjennom hullet.

Unicorn påskeegg gjør selv papirører rosa

8. Lim ett øre til venstre og ett øre til høyre for kjeglen. Klipp chenilletråden og legg den på påskeegget som en krone. Lim endene på rørrenseren sammen.

Unicorn påskeegg lager ditt eget rørrensemotivpapir

Håndverksprosjektet i detaljer:

Lagetid for seks egg: 1 time

Barnevennlig: ja. Barna kan delta aktivt i håndverket. For eksempel kan du kutte ut ørene og hornene. Men ikke la de små hjelpe til med å blåse det ut.

Vårt tips: Rengjør alltid eggeskallene grundig. Hvis du jobber med rå egg, må du alltid vaske hendene i mellom. Rengjør arbeidsflaten grundig med såpe etter at du er ferdig med å lage.

Lag påskeegg med enhjørning selv og fargelegg dem rosa

Lag påskeegg med enhjørning og pynt med papirblomster

Unicorn påskeegg pynter papirblomster

Unicorn påskeegg ser lykkelige ut, er sjarmerende og trendy. Fordi de kan tinkeres ganske raskt og er godt egnet selv for nybegynnere, ble de raskt populære blant bloggere. I USA kommer kreative håndverksentusiaster med mange design. Den neste ideen bør garantere det dobbelte av moroa med håndverk. Det er her origami foldeteknikker fra Asia møter kristne skikker i Europa.

Materialer som kreves for 6 enhjørning påskeegg:

6 hardkokte egg

Farget papir i gull

Farget papir i rosa

Markør, svart

12 papirblomster (du kan kjøpe dem ferdige eller brette dem selv)

12 rhinestones

lim

Perforator

Hvordan lage enhjørning påskeegg horn selv instruksjoner

Bruksanvisning:

1. Rengjør eggene grundig med såpe og pensel, ha dem i kaldt vann og kok hardt. Tøm deretter eggene på kjøkkenpapir og la dem avkjøle.

2. Skjær et ark med gylden papir i firkanter.

3. Lag en papirkjegle av en firkant. Gjør kjeglen litt større. Senere vil den bli plassert bak papirblomstene, og du må absolutt unngå at blomstene gjemmer det helt. Det skal være synlig. Fest endene med lim eller varmt lim.

4. Tegn ansiktet på påskeeggene. Tegn øyne og øyevipper. Det er verdt å øve på et stykke papir først, fordi den svarte markøren ikke kan fjernes fra eggeskallet senere.

5. Lag flere hull i det rosa fargede papiret med hullemaskinen. Fjern de rosa sirklene fra hullemaskinen og fest dem som kinn under øynene med det varme limet eller limet for papir.

6. Når hornene er helt tørre, kan du lime dem på eggene. Du kan bruke et varmt lim i dette tilfellet.

7. Nå kan du brette origami blomster og deretter dekorere dem med rhinestones. Alternativt kan du kjøpe ferdige papirblomster fra håndverksbutikken.

8. Lim origami -blomstene foran hornet og la dem tørke. Enhjørningens påskeegg er klare!

Dekorer påskeegg med sjokolade enhjørning

Lag påskeegg med enhjørning selv Horn gjør deg til glasur

Spesielt i påsken gleder barna seg til påskeeggjakten. Skap et godt humør ved å gjemme sjokoladeegg i år. Vi forklarer hvordan du forbereder eggene vist ovenfor og dekorerer dem med glasur og krem. De er ikke bare en deilig overraskelse til påske, men også en idé for hjemmelagde søtsaker til en bursdagsfest for barn.

Unicorn Easter Eggs Chocolate Egg Decorate Instructions Påskefarger

Ingredienser og nødvendige materialer for 6 sjokoladeegg:

Sjokolade eggform

1 kopp hvit sjokolade

1/4 kopp smørkrem

100 g hvit fondant

6 tannpirkere

1 ss melis

flytende matfarger: blå, rosa, lilla

Spiselig glitter i gull og hvitt

2-3 ts vodka

Spiselige dekorasjoner: stjerner, konfetti, perler

Svart matpenn

3 rørposer

Unicorn Easter Eggs Chocolate Eggs Flowers Decorate Font

Bruksanvisning: 

1. Strø melis på overflaten. La fondanten sitte i romtemperatur i 20 minutter slik at den blir myk. Del den deretter i fem baller av samme størrelse.

2. Vri den første ballen til en stang med tynne ender. Fest endene rundt en trepinne. La den deretter tørke til romtemperatur i en kopp.

3. Ha den hvite sjokoladen i en bolle og la den smelte i en dobbel kjele.

4. Pensle innsiden av sjokoladeeggformen med litt solsikkeolje.

5. Fyll den første sjokoladeeggformen 1/4 full med sjokoladen. Rist formen forsiktig. Tilsett hvit sjokolade ytterligere 4-5 ganger til formen er full.

6. Fyll alle sjokoladeeggformene med sjokolade og la stå i fryseren i 4-5 minutter.

7. I mellomtiden deler du smørkremen i tre boller og farger i lilla, rosa og blått. Legg hver farge i en egen sprøytepose.

8. Fjern de avkjølte og herdede sjokoladeeggene fra fryseren. Fjern eggene forsiktig fra formen og la stå i 2-3 minutter ved romtemperatur.

9. Pynt deretter sjokoladeeggene med smørkremen. Bruk de tre smørkremfargene for å trylle frem en manke. I tillegg pynter du med den spredte dekorasjonen (stjerner, perler, etc.).

10. La de dekorerte sjokoladeeggene fryse i kjøleskapet i 3-5 minutter.

11. Pensle “påskeeggene” med den hvite glitteren med en konditorpensel.

12. Pensle de allerede tørkede hornene med gyllen glitter og la dem tørke igjen. Rett før servering stikker du et horn i midten på toppen av hvert egg.

hvite sjokoladeegg enhjørning påskeegg dekorere instruksjoner

Prosjektet i detaljer:

Tilberedningstid: 40 minutter å lage, la det trekke i flere timer i kjøleskapet.

Barnevennlig: Ja, i det minste egnet for barn fra 5 år.

Vårt tips: Sjokoladeeggene er myke, og du må være veldig forsiktig når du pynter. Bruk bare lett trykk for å forhindre at eggene sprenges. For maksimal effekt, vis frem påskeeggene i en ny, ren eggekartong.

Unicorn påskeegg: fest emoji -motiver ved hjelp av servieteknikken

Lag dine egne fargerike enhjørning -påskeegg på Mod Podge -motivet

Du vet sikkert allerede at påskeegg også kan dekoreres med servieteknikken. Mange motiver kan festes raskt på denne måten. Vi tilbyr deg en morsom guide for å lage emoji-inspirerte påskeegg.

Materialer som kreves for 6 påskeegg:

6 hvite egg

Flytende matfarger på forespørsel

hvitt papir

skriver

saks

Mod Podge

pensel

Stick på påskeegg Klipp ut motiver Express emoji

Bruksanvisning:

Rengjør først eggene grundig med oppvaskmiddel og en pensel, og kok dem deretter hardt. Om ønskelig kan eggene deretter farges i forskjellige farger. Eller, hvis eggene er hvite, kan du bare la dem være som de er.

1. Skriv ut forskjellige emojis forstørret. Klipp ut de enkelte emojiene.

2. Legg enhjørningens emojis på et kokt påskeegg og pensle med Mod Podge. La det tørke og designet er klart.

Dekorer påskeegg enhjørningsmotiv servieteknikk

Håndverksprosjektet i detaljer: 

Håndverkstid: 20 minutter

Barnevennlig: ja. Selv småbarn kan delta i håndverket. Moroa er garantert! Uansett må du øve på korrekt og sikker håndtering av lim på forhånd. La aldri de små være uten tilsyn mens de gjør håndverk.

Folk liker å lage håndverk i påsken: det er ikke bare barna som vil ha det. Selv for voksne er moroa med å dekorere med hjemmelagde ting garantert. Med fargerike påskepynt øker forventningen til den vakre festivalen og hele familien kommer i feststemning. Spesielt for anledningen tilbyr vi deg 5 spennende instruksjoner for påskeegg med enhjørning. Den mytiske skapningen symboliserer den nye begynnelsen og det gode. Ikke rart det har blitt så populært de siste årene. Selv i påsken sies det at en enhjørning, som sies å ha spesielle magiske krefter, bringer lykke til. Så la kreativiteten gå fri og fremkalle fargerike blåste enhjørning påskeegg med en manke av strikkegarn. Eller prøv å lage de superraske påskeeggene i siste liten med rørrensere. Kombiner det gamle med det nye og dekorer påskeeggene med origami papirblomster. Eller overrask barna med deilige, kjærlig tilberedte sjokoladeegg. Spar tid ved å dekorere påskeeggene med emojis.

Previous Post
Husky Malamute -blanding som oppfører seg som en katt
Next Post
Lag frimerker selv – 11 DIY -ideer med instruksjoner