15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dekorer fugleburet om våren og til påske med disse 20+ inspirasjonene

Du har sikkert sett et vakkert designet vintage fuglebur et sted. Og hvis du liker slike romantiske dekorasjoner, vil du sikkert ha blitt forelsket i ham med en gang. Så er det på tide at du endelig setter sammen en slik fugleburdekorasjon selv. Grunnlaget deres er selvfølgelig buret. Du kan redesigne dette som du vil og for enhver anledning, slik at det alltid vil være nyttig. Hvis du ønsker å dekorere et fuglebur om våren, kan ideene våre i dag være en stor inspirasjon.

Dekorer et fuglebur om våren – valget av buret

Dekorer et fuglebur om våren - finn og forbered det riktige buret

Hvis du vil dekorere et fuglebur på våren (eller ved en annen anledning), har du valget mellom et ekte bur eller et dekorativt bur som er spesielt laget for dette formålet, dvs. til pynt, og som ikke en gang huste en fugl. Hvis du vil dekorere et gammelt fuglebur (antikt fuglebur er best), må du kanskje justere litt. Da er det best å slipe av den gamle malingen og rengjøre den grundig.

Det gamle buret kan deretter males etter ønske: pastellfarger, men også gull, kobber eller hvitt er klassikerne og spesielt populære, men kan også erstattes av andre farger som svart. Så snart fargene har tørket, kan du dekorere fugleburet om våren.

Dekorer fugleburet med ideer til våren

Ideer med hvite treblomster og fargerike sommerfugler

Nedenfor har vi noen gode ideer om hvordan du designer ditt eget personlige bur. Vårblomster er på ingen måte det eneste alternativet på denne tiden av året. Uansett om du skal pynte fugleburet til et bryllup, til påske eller til alle de andre dagene på våren – det er mange varianter tilgjengelig for deg.

Kunstige eller ekte blomster i en gryte

Dekorer fugleburet om våren med kunstige vårblomster

Sesongblomster er selvfølgelig best hvis du vil at innredningen din skal utstråle en vårstemning. I begynnelsen kan dette være typiske tidlige blomstrere som krokus, tulipaner, påskeliljer og hyasinter og senere peoner, ranunculus, primulaer og andre. Velg kunstige blomster, de vil vare hele sesongen og kan brukes på nytt i løpet av det neste året. Men hvis du insisterer på ekte blomster og vil at de skal vare lenge, er det best å bruke dem i potter.

Klipp blomster

Dekorer fuglekassen om våren med snittblomster i en vase

Hvis du liker å dekorere hjemmet ditt med snittblomster, kan du også bruke dem til å dekorere fugleburet om våren. Bare bruk en vase som passer i buret og legg den inn med vårblomstene. Dekorasjonen kan byttes raskt om nødvendig, noe som gjør det til en flott idé i siste liten.

Ordne grenene diskret

Dekorer fugleburet om våren med blomstrende grener og et lys

Den vakre påskebuketten er en viktig del av påskedekorasjonen og bør ikke mangle om våren. Men hva med å bruke noen kvister til fugleburdekorasjonen i stedet eller i tillegg til det? På bildet ovenfor kan du se et veldig pent eksempel. Det spiller ingen rolle hvilke grener du velger. De kan også være kunstige.

Dekorer fuglebur til påske

Pynt fugleburet om våren og påsken med fargerike påskeegg i påskekurven

I påsken trenger du ikke engang å bruke blomster for å lage et bur med en stemning som matcher. Bare fyll den med påskeegg, legg noen påskefigurer i den eller et fuglerede. Det betyr naturligvis ikke at noen blomster her og der ikke er tillatt også.

Fuglebur rund og romantisk med gypsophila

Dekorer fugleburet med romantisk gypsophila om våren

En annen superenkel idé er denne med gypsophila. Har du lyst til å dekorere et fuglebur på våren til et bryllup, eller er du bare på utkikk etter en nøytral, men fortsatt romantisk vårdekorasjon, tar du den riktige avgjørelsen. Fyll buret med gypsophila og kutt av stilkene som er for lange og stikker ut.

Utendørs

Heng et bur i hagen og plant det med blomster

Hvis du vil dekorere et vintage fuglebur, kan du selvfølgelig også bruke det ute. For eksempel, legg en plantet potte i den. Akkurat nå blir hagen gradvis plantet og oppgradert med blomsterkasser. Din vakre dekorasjon i fugleburet skal selvfølgelig ikke mangle. Det beste du kan gjøre er å henge opp buret eller plassere det på et sidebord, der det kan vises til sin beste fordel.

DIY -idé med blomsterskum

Enkel DIY -idé med blomster i romantiske farger i et lite bur

Fantastisk vakker og også ekstremt enkel å lage er denne ideen, som selv nybegynnere kan prøve. Bruk et stort eller lite bur og friske eller kunstige blomster som du ønsker. Ellers trenger du bare en saks og håndverksprosjektet kan starte.

Dekorer et fuglebur om våren – instruksjoner

Dekorer et fuglebur om våren - enkle instruksjoner med blomsterskum og kunstige blomster

Blomsterskumringen bør hverken være for stor eller for liten og løpe så nær rutenettet som mulig. Sett den i buret og begynn å stikke blomstene inn fra utsiden. Veksle typer blomster. Stikk til slutt noen flere blomster inn i skummet ovenfra slik at det er skjult. Når du er fornøyd med arrangementet, er du ferdig.

Plante bur for hager og uteplasser

Hageidé med instruksjoner - gult bur med bolle laget av kokosfiber

Legg en kokosfiberskål i buret for å bestemme riktig størrelse. Sidene skal ikke være for høye, så du kan kutte dem av med saks etterpå. Fyll deretter bollen med pottejord og plant de utvalgte vårblomstene. Det er best å velge de med blomsterstengler som er lange nok til å titte ut av espalieret.

Flere ideer for å dekorere bur

Dekorer det hengende fuglekassen om våren med vakre blomster i lilla og rosa

Retro bur med LED -lys og blomster

Forslag til et stort bur med en gruppe LED -lys og blomster

Arrangement på et brett med et fuglerede

Arrangement på et brett med vase og bur

Kyllingtrådbur dekorert med et fuglerede og kunstig fiske pil

Vintage fuglebur som dekorerer om våren - kyllingtrådbur med påskekurv og fitte pil

Shabby chic idé med boho -stil takket være blonderbåndet

Romantisk vintage idé med en liten fugl og et bånd laget av blonder

Subtil og vakker for hagen med hortensiaer

Vårblomster i en gryte i et hengende bur for hagen

Heng opp fugleburene individuelt eller i grupper

Lag en hage eller heng bur i grupper over spisebordet

Påskeforslag med påskeegg, påskehekker og blomstrende grener

Håndverk og design til påske - bur med påskeegg, reir og grener

Dekorer et fuglebur som dekorativ dekorasjon om våren

Bare legg friske blomster i buret og få terrassen til å se ut som vår

Previous Post
Husky Malamute -blanding som oppfører seg som en katt
Next Post
Lag frimerker selv – 11 DIY -ideer med instruksjoner