15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dekorer pilkrans: Ring om våren med en påskekrans med friske blomster

Over peishyllen, på vinduet eller på inngangsdøren: Påskekrans med friske blomster er et fantastisk blikkfang og får oss i perfekt humør for den kommende ferien. Ferdige kranser er selvfølgelig tilgjengelig i blomsterbutikken, men hjemmelagde design gir plass til dine egne ønsker! Vi forklarer trinn for trinn hvordan du kan dekorere en pilkrans og viser mange vårkranser for inspirasjon. I beste fall kommer materialene til dette fra din egen hage!

Dekorer pilkrans: Ring om våren med en fargerik påskekrans laget av blomster

Dekorer pilkrans Vårhåndverk av naturlige materialer

Den første vårkransen er sjarmerende og vårlignende. De sesongbaserte blomstene ser edle ut og danner et attraktivt, brokete arrangement som garantert vil få et smil på ansiktet ditt og dine gjester. Vårt tips: Svært friske blomster visner i løpet av fire til fem dager. Men hvis du lar blomstene tørke i noen dager, vil den søte vårkransen vare en uke lenger. En pilkrans tjener som grunnlag, som du kan finne prefabrikerte i blomsterbutikker eller knytte deg selv.

Willow krans dekorere våren instruksjoner trinn 1 materialene

Du trenger følgende materialer for pilkransen:

 • Sytråd eller papirbindetråd
 • et par sekatører
 • fire pilgrener, 2 meter lange

Du kan kjøpe pilegrenene eller kutte dem av mens du går i skogen. Pass på at grenene ikke er for tykke, unge pilegrener er mye lettere å bøye og pakke inn.

Binde pilekransen Twist og bind pilegrenene

Lag først grunnstrukturen fra nye pilgrener. Brett først en pilegren i en sirkel og sløyf enden rundt kransens bunn. Vikle deretter de andre grenene rundt ringen. Fest endene sammen med papirtråden. For å være på den sikre siden kan du fikse kransen flere steder. Vær forsiktig så du ikke gjør kransen for tykk. Om du pakker grenene inn i en liten ring, blir vårkransen for tykk. En krans med en diameter på 40 cm har vist seg å være ideell.

Dekorer pilkrans: vårfølelse med sesongblomster

Dekorer pilkrans til våren ved å knytte små blomsterbuketter

Hvis du vil dekorere pilkransen og ønske våren velkommen hjemme, er vårblomster det ideelle valget. Du trenger disse naturmaterialene:

 • Fitte pil, 14 grener hver 15 cm lang
 • Valgfrie vårblomster (feltblomster er også mulig)
 • 10 babyblå eukalyptusgreiner
 • 10 grener av kost eller forsythia
 • Hooked Chamelaucium, 10 rosa blomster
 • 9 påskeliljer
 • 8 hyskinter av moskus
 • 5 rosa tulipaner
 • 5 gule papegøyetulipaner
 • 3 blå anemoner
 • Blomstertråd
 • Sekatører

Selvekrans pynter vårfriske blomster

Nå kan du begynne å dekorere flettkransen. Deretter formes fitte -pilen og stikkes mellom pilegrenene. Du kan også pynte kransen med kirsebærblomster eller andre vårblomster etter eget valg. Vårt tips: velg blomster med lange stilker eller tynne blomstrende grener. Det ser spesielt attraktivt ut når alle er fra samme fargefamilie. Lyse fargeoverganger, for eksempel fra rosa til rosa, ser også vakre ut.

Hvordan dekorere pilkrans med naturlige materialer

Du kan kombinere de resterende blomstene i flere små bunter og deretter feste dem til pilemnet med papirbindingswiren. Kombiner blomster med lange stilker med de med korte stilker, slik at de små arrangementene ser naturlige ut. Knytt først den første buketten og legg den andre slik at blomstene dekker stilkene til den første buketten helt. Fortsett til alle arrangementene er tett bundet. Pass på at blomstene ikke er for tett sammen.

Dekorer pilkrans: lag en påskekrans av blomster

Willow krans dekorere våren med fitte pil

Prøv å knytte blomstene så tett som mulig med blomstertråden. Hvis du velger sesongblomster, kan du dekorere pilkransen og henge den på inngangsdøren. Blomstene kan vare en uke ute. Hvis de avskårne blomstene henger etter flere dager, kan du erstatte de enkelte buketter med nye. Hvis du vil vise påskekransen laget av blomster i et oppvarmet rom, kan du spraye den med ferskvann hver dag.

Willow krans dekorere ideer for våren

Hvis du vil ha en dekorasjon med naturlige materialer som ikke bare er vakker, men også holder lenge, kan du tørke buketten først. Heng dem opp ned på et mørkt, men godt ventilert sted og spray dem med hårspray. La buketter tørke der i en uke. På den ene siden vil de beholde fargen, på den annen side vil de vare mye lenger ute.

Lag en påskekrans av naturlige materialer: blomster og påskeegg

Lag påskekranser av naturlige materialer, ideer til påskeegg i påskekurven og friske blomster

Vi vil også vise deg andre varianter for en langvarig vårdekorasjon. Materialene til neste påskekrans kommer fra naturen: Friske vårblomster, blåste påskeegg og grønt løv spiller hovedrollen i neste arrangement. Bind først en litt tykkere pilkrans med en diameter på 40 cm. Knytt et grønt satengbånd for å legge til et fargestikk påskekransen. Ordne blåste vaktelegg i et kvister, dra det grønne bladverket rundt dem og legg sesongens hvite blomster som roser i midten. Om ønskelig kan du sette aksenter med fargede påskeegg.

Pynting av pilkrans til påske

Pynt påskekransen med blåste påskeegg

Dekorert med lysegrønt løvverk, en påskeharen -silhuett laget av papir, fargede vaktelegg tone på tone og mose: Påskekransen er klar til å henge, ligge eller settes opp. Bindende grønn har en annen fordel: den varer betydelig lengre enn blomster. For å få arrangementet til å se mer omfangsrikt ut, kan du også vikle flere bjørkegrener med blader rundt pilkransen. Vårt tips: Friske urter som rosmarin, mynte eller salvie gir en behagelig duft og er også ekte iøynefallende.

Binde en påskekrans av blomster: når roser spiller hovedrollen

Selvekrans pynter våren med blomster som roser og bregner

Hvis du vil dekorere en pilkrans, er roser alltid førstevalget. De blir alltid godt mottatt, varer lenge og kan festes til kransen både ferske og tørkede. For at dronningen skal komme til syne blant blomstene, kombineres hun vanligvis bare med bindende grønt. Bregner, pistasjgrønt og til og med eføy er perfekte for dette formålet. Roseblader i forskjellige størrelser i kontrastfarger får kransen til å se naturlig ut.

Påskekrans laget av blomster i lys gul 

Lag en påskekrans av blomster og bokstaver av tre og pilgrener

Dekorer pilkrans: pioner som vårvarsler på inngangsdøren

Å lage påskekranser av naturmaterialer Ideer for å lage dørkranser av pilgrener

Vårblomster og sløyfer laget av stripet og mønstret stoff

Lag en påskekrans av naturlige materialer, roser og dekorative bånd tone på tone

Dekorer pilkrans for våren: eviggrønne løvverk, sitroner og et dekorativt bånd 

Lag en påskekrans av sitroner og eviggrønne grener

Påskekrans med blomster: tulipaner

Pilkrans pynter vårblomster som tulipaner og stoffbue

Å lage en vårkrans av naturlige materialer: Maritim teft  

Willow krans dekorere vårideer med friske blomster

Bladgrønne og hvite blomster: puristisk påskekrans med blomster

Dekorer pilkrans med bregner og hortensiaer og mose

Lag en påskekrans av naturlige materialer

Dekorer pilkrans med påskeliljer og påskehare laget av mose og grønne blader

Magnolia pynter flettet krans

Selvekrans med ferske magnolias -slipsideer

Dekorer pilkrans med appelsiner

Selve kranser pynter våren med naturlige materialer som frukt og magnolia

Previous Post
Husky Malamute -blanding som oppfører seg som en katt
Next Post
Lag frimerker selv – 11 DIY -ideer med instruksjoner