15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Husflid med bokser til påske – flotte håndverksprosjekter for store og små

tinker med bokser vår blikkboks vase papirblomster

Upcycling eller resirkulering av håndverk nyter stadig større popularitet i påskedekorasjoner. Enten gamle CDer, tomme eggekartonger eller toalettruller, blir ubrukelige gjenstander til flotte dekorasjoner for den populære festivalen. Alt du trenger er en passende idé. I dag skal vi vise deg hva du kan lage av blikkbokser. Prosjektene for å lage bokser er perfekte til påske og vår, og barna kan også være med.

Lag blomstervaser med bokser

materialer fester seg på blikkbokser, silkepapir, farget

Vakre blomstervaser og potter kan lages av tomme bokser. Du kan dekorere esker med papir eller male dem med maling for å matche resten av dekorasjonen. For vårt første håndverksprosjekt trenger du følgende:

tom blikkboks

Vevpapir i hvilken som helst farge

Serviettlim

Skumbørste

saks

Instruksjoner tinker med blikkboks

Fjern først etikettene fra boksen. Vevpapiret er litt gjennomsiktig og kan ikke skjule det helt. Klipp deretter ut noen strimler med forskjellige farger på papir. For en fargerik vase trenger du minst 3 farger som passer godt sammen. For å dekorere tinnboksen, børst den med serviettlimet og lim papirstrimlene, overlappende, bit for bit.

tomme matbokser dekorerer silkepapirinstruksjoner og tinker med bokser

Når boksen er helt dekket, la limet tørke godt. Så gjenstår det bare å fylle blomstervasen som blomstrer opp. For eksempel kan du lage vakre papirblomster av muffinsvesker og rørrensere og ordne dem i vasen. Det er absolutt plass til et så pent håndverk på vinduskarmen din.

DIY vase for vårblomster

vakker blomstervase -tinker med bokser påskefjær

Vi presenterer en andre variant for en blomstervase fra en tom boks nedenfor. Denne håndarbeidsideen er en fin dekorasjonside til påske, ettersom påskeharen også er gjemt i vasen laget av “gress”. Hvis du vil ha litt vårstemning hjemme, er dette håndverksprosjektet definitivt det rette stedet for deg.

materialer tinker med bokser til påske våren

Hva trenger du:

en boks

Rør rensere

grønt silkepapir

fargerike stoffrester (kuttet i strimler)

Fringe saks

Dobbeltsidig tape

Pakke-teip

Doily

friske vårblomster etter eget valg

tinker med bokser med rørrensere instruksjoner kaninører

Start med kaninørene. For dette trenger du to rørrensere, som du tar i form for hånd. Fest deretter et stykke stoff i bunnen av rørrenseren og pakk kaninørene helt inn med det. Klipp ut eventuelle utstående kanter og utkant. Stikk kaninørene i boksen med teip slik at de stikker litt ut.

instruksjoner blomstervase tinker blikk kan kle seg på papir

Brett nå det grønne silkepapiret i to. Du trenger et stykke stort nok til å pakke hele tinnboksen. For å gjenskape gresseffekten, klipp tynne utkant langs den brettede kanten med en saks (eller vanlig husholdningssaks). Pakk deretter boksen og teip papiret på baksiden med tapen. Du kan pynte på forsiden med en dekorativ duil og en pen sløyfe laget av stoffet som er igjen. Til slutt fyller du vasen med vann og setter inn friske vårblomster.

Tinker kanin blomsterpotte med bokser

tinker blomsterpotte dekorere med blikkbokser

Hvis du vil dekorere leiligheten din til påske og samtidig gi barna stor glede, kan du lage disse morsomme kaninblomsterkrukkene med bokser. Ulike løkblomster kan plantes i den, og skaper en herlig vårstemning i hjemmet ditt.

Materialer og verktøy:

gammel blikkboks

Håndverksfilt eller skumgummi i hvitt og rosa

hvit spraymaling

store googly øyne

stor pompon i rosa eller hvitt

Vårblomster i jord, f.eks. B. påskeliljer eller tulipaner

Varmt lim, saks, penn

Mal blikkbokser som pynter påskeharer

Prosedyren er ikke komplisert i det hele tatt. Sprøyt først boksen med hvit maling og la den tørke. I mellomtiden klipper du ut kaninører, føtter og nese i passende størrelse og limer de enkelte delene sammen. De trenger hver to hvite ører med en rosa indre del og to hvite poter med rosa puter.

Påskehare tinker fra en blikkboks tinker idé barn

Når malingen er tørr, lim ørene på baksiden og potene foran på boksen. Legg googly -øynene over potene, samt en nese laget av pompon eller et stykke filt / skumgummi i rosa. Lim til slutt den store pomponen på baksiden som en hale. Det gjenstår bare å overføre blomstene og litt jord til krukken, og den morsomme blomsterpotten er klar til påske.

Lag morsomme påskekurver med bokser til barn

upcycling tinkering med bokser idé pennholder barnematerialer

Ved å bruke samme metode som for blomstervasene, kan du også lage flotte påskekurver eller pennholdere til påske med bokser. Dekk den tomme formen med hvit for en kanin og gul for en kylling. Dekorer boksen ytterligere med en snute og myk hale, eller med et nebb og noen gule fjær, for å lage det riktige dyret. Hvis håndverket skal tjene som en kurv for påskeegg og søtsaker, må du lage et håndtak av rørrens.

tinker med bokser påske morsom pennholder barn

Lag fargerike kurver til eggjakten fra gamle bokser

tinker med bokser bokser maler påskespill

Et av de morsomste påskelekene for barn er eggjakt. Når de minste finner de skjulte eggene, trenger de vanligvis matchende kurver for å samle dem. Hvis du leter etter egg i forskjellige farger under spillet, kan de sorteres i passende fargede kurver som en del av spillet. Noen få tomme bokser kan brukes til å lage og dekorere matchende kurver super raskt og enkelt.

instruksjonshull for å henge blikkboks

Bruk et bor eller hull for å lage hullene til håndtaket, og den enkleste måten å male boksene på er med spray eller akrylmaling. Det er så enkelt!

tinker med bokser blikkbokser maler farge

tinker med bokser som maler og fyller påskeegg

Påskeharer tinker med bokser i barnehagen

tinker med bokser påskeharer kurver barnehage

Vakre påskemotiver kan også tinker med bokser i barnehagen. La barna male blikkboksene og gjøre dem om til forskjellige dyr til påske. Moroa er garantert!

Lag dekorasjon til peishyllen med blikkbokser

Påskedekorasjonsideer tinker med bokser med papirblomster

I det følgende finner du flere ideer som inspirasjon for å lage påskehåndverk med blikk. Bla gjennom bildegalleriet og oppdag mange flotte håndverksideer for innendørs og utendørs.

lag påskepynt med bokser med tips dekorere peishyllen

vakker blomstervase lyktetinker med blikkbokser

Tinker blomsterhageplugger med bokser til påske og vår

fargerike hageplugger tinker blikkbokser blomster

tomme bokser tinker ideer hageplugg blomster

upcycling bokser tinker påske våren hage plugger blomster

Instruksjoner for fuglefôringsstasjon for hagen fra blikkbokser

tomme bokser tinker fôring tube fugler hage

tinker med bokser maler blikkbokser instruksjoner

Previous Post
Boksing – For god kondisjon og raske reflekser
Next Post
Industrielt utseende for hagen – kunstneriske designideer og tips