15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Vårdekorasjon for utsiden: slik fremkaller du en vårstemning i uteområdet!

Våren er rett rundt hjørnet, og det er på høy tid å forberede huset og hagen din for det. I dag vil vi vise deg noen gode ideer til utendørs vårdekorasjoner som du sikkert kommer til å bli forelsket i. Fordi en passende dekorasjon for sesongen ikke bør mangle i uteområdet heller. Enten fargerike blomster og planter eller en selvlaget dekorasjon, med disse ideene skaper du mer vårstemning ved inngangen til huset eller på balkongen. Bli inspirert og velkommen våren!

Vårdekorasjon for utsiden: dekorere inngangen til huset

Husets inngang til våren pynter ute

Husets inngang er husets telefonkort. For å ønske gjestene dine velkommen på våren, kan du dekorere dette området på en passende måte. Dekorer for eksempel døren med en vakker krans, bytt ut den kjedelige dørmatten med en med et stemningsfullt design og ordne noen vakre vårblomster i forskjellige beholdere. En slik dekorasjon krever ikke mye innsats, men ser veldig effektivt ut.

Blomsterdekorasjon for våren ute

Plant plantemaskinen med vårblomster

Vårblomstene er en fantastisk måte å dekorere uteområdet på. Selv om de er mer sannsynlig å bli plantet i blomsterbed i hagen, kan de også plantes i store kar eller andre beholdere og brukes til å forskjønne inngangen til huset. For eksempel er plantene på bildet ovenfor designet med en blanding av tulipaner, påskeliljer, stemorsblomster, hyasinter og primulaer, som fremkaller en fargerik palett og lukter fantastisk av våren.

Blomsterarrangementer for inngangen til huset

Husinngangsdekorasjon for vår og påske plantet vannkanne påskekurv

En annen variant for dekorasjonen med blomster er vakkert arrangerte arrangementer. Du kan lage disse selv fra ekte så vel som av kunstige eller tørre blomster og kombinere dem med andre dekorative elementer.

Idee til vårdekorasjoner ute med en vintage stil

Vintage vårdekorasjon for utendørs. Metallbøtte med tulipaner på en gammel stol

Hvis du vil gi utendørsområdet et vintage -preg, kan du for eksempel sette et gammelt møbel som en stol eller et bord ved siden av døren og ordne vårblomstene på det. Noen flotte tulipaner i forskjellige farger i kombinasjon med noen kvister med fitte pil vil umiddelbart skape en mer vårstemning på verandaen.

DIY gulrotfjærkrans laget av tulipaner til inngangsdøren

DIY vårdekorasjon for utvendig gulrotkrans som dørdekorasjon

Kranser er en klassisk dekorasjon for inngangen til huset. Denne originale gulrotdørkransen, for eksempel, sørger for godt humør og er også flott i påsken. En søt matbit for å ønske påskeharen velkommen. Og best av alt, kransen er klar på mindre enn 1 time! Her er de nødvendige materialene:

 • Wire cutter
 • Varm limpistol med limpinner
 • kunstige tulipaner i oransje
 • flere kunstige blomster i oransje
 • kunstig grønn
 • Blomstertråd
 • Rørepinne for farger (eller matchende trelist)
 • bånd

Knyt kunstige tulipanbunter med blomstertråd

Før du begynner å lage kransen, må du bestemme hvor stor du vil at det ferdige prosjektet skal være, og få nok bunter tulipaner til å lage gulrotformen. 7 bunter ble brukt til kransen i eksemplet.

Legg deretter tre bunter tulipaner foran deg i en trekantform med stilkene vendt bort fra deg. Bruk blomstertråd til å knytte alle tre buntene sammen.

Knyt bunter med tulipaner til trebånd og lim

Legg buntene på den flate siden av en rørepinne og fest dem med det varme limet. Sørg for å feste dem til den nederste halvdelen av trepinnen, da du fortsetter å legge til flere bunter og greener. Fortsett ledningene og lim buntene til du er fornøyd med gulrotformen.

legg til flere kunstige blomster gjør gulrot grønt

For å gjøre kransen mer visuelt interessant og for å skjule eventuelle hull som har oppstått i tulipanbunker, legg til flere kunstige blomster. Bruk wire cutters til å kutte ut individuelle blomster slik at hver blomst har en ca. 10 cm lang stilk. Bruk deretter blomstertråd eller varmt lim for å feste de ekstra blomstene til hoveddelen av din DIY gulrotkrans.

Når bunnen av gulroten er ferdig, er det på tide å legge til gulrotgrøntene. Til dette bruker du kunstig grønn etter eget valg og lager en stor bunt av den. Deretter stikker du enden av bunten inn i tulipanarrangementet og fester den til rørestaven med blomstertråd eller varmt lim.

Gulrotkrans klar til å knytte sløyfen

For å fullføre dørdekorasjonen, lag en henger av blomstertråd. Vikl ledningen rundt rørestangen flere ganger, og form deretter en solid løkke som du kan bruke til å henge kransen på en krok. For siste touch, lag en sløyfe av dekorativt bånd og bruk den til å dekorere kransen.

Flere ideer til dørdekorasjonen utenfor

Vårdekorasjon til inngangsdøren. Paraply dekorert med tulipaner og påskeegg

Våren er den tiden på året når regnvær er vanlig. Og hva er da bedre for vårdekorasjonen enn en paraply? Du kan henge en paraply full av blomster på døren eller ordne den i paraplystativet ved inngangen til huset.

DIY dørdekorasjon vårparaply med kunstige blomster

Du kan bruke enten isopor eller blomsterskum for å fikse blomstene i paraplyen. Vi fraråder imidlertid å bruke ekte blomster, ettersom de bare varer kort tid og må byttes noen få dager.

Blomsterdekorasjon for vårhuset inngang tulipan krans tre bøtte

Kunstige blomster, derimot, er flotte for å dekorere utendørs. De er også billige og kan brukes uten problemer i årene som kommer. Du kan bruke den til å lage en dørkrans, for eksempel. Eller du kan bruke den til å fylle forskjellige kar som vaser, lykter, bøtter og trekasser. Bare la kreativiteten gå fri!

DIY vårdekorasjon for utvendig – dekorere stige

Bygg din egen stige av grener og dekorér med forsythia

En vakkert dekorert stige kutter en spesielt god figur utendørs. Til våren kan du pynte stigen med tidlige blomstrere i små potter eller lage en holdbar dekorasjon selv med kunstig forsythia som på bildet ovenfor. Du har ikke en stige som passer til en slik dekorasjon? Deretter kan du bygge en selv av grener og kvister. Da ser dekorasjonen enda mer original ut.

Vårdekorasjon for utendørs med forsythia

vakker vårdekorasjon i utendørsområdet planter med stemorsblomster og forsythia

Forsythias er klassiske vårvarsler og fortryller med sine vakre stjerneformede blomster i lyse gule. Enten ekte eller kunstig, kan flotte dekorasjoner på utsiden lages med forsythia -grenene. Du kan for eksempel sette kvistene i en bøtte med stemorsblomster, eller lage en pen dørkrans av dem. Selv arrangert i et enkelt arrangement, ser de gule forsythias flotte ut og fyller uteområdet med en vårstemning.

Vårdekorasjon med forsythia for utsiden

Plant gummistøvler

Plant gummistøvler og dekorer husinngangen om våren

Så vakre disse blomstrende gummistøvlene ser ut! Og de er super enkle å etterligne. For eksempel kan du bruke dine gamle hagestøvler eller bla gjennom bruktbutikker for et par. Støvlene kan også males som du vil, hvis fargen på en eller annen måte ikke helt stemmer overens med vårens utendørs dekorasjon. For eksempel ville gul som på bildet ovenfor være en god idé.

Hvis du vil ha en dekorasjon uten mye vedlikehold, anbefaler vi å bruke kunstige blomster og grener. Disse kan enkelt stoppes i støvlene og ordnes. Men hvis du vil plante støvlene med ekte blomster, bør du få passende jord og muligens tenke på drenering.

Gjør husinngangen til et blomstermarked

Lag et blomstermarked ved inngangen til huset som en dekorasjon for våren

Feir ankomst av denne flotte sesongen ved å pynte inngangspartiet med vakre vårmotiver i landlig stil. Dekorert med en blanding av blomster, trekar og andre elementer fra naturen, vil inngangen til huset ditt se veldig innbydende ut. Her er noen ideer om hvordan du kan designe vårdekorasjonen utvendig i landlig stil.

Lag vårdekorasjoner til utsiden i blomstermarkedet på landet i stil

Bygg et stativ for blomster fra treplater (eller fra en pall) og fest noen potter til den. Dekorer dem med kunstige blomster “til salgs”. Deretter legger du en trevogn på verandaen og ordner potter, pottejord og hageverktøy på den. Du kan også lage en vakker blomsterkrans fra kunstige blomster og henge den på husveggen. Legg til et fint skilt for å legge til prikken over i’et.

Landlig vårdekorasjon for utvendig gammel dørsykkel med plantet kurv

Andre tregjenstander som krakker, esker, esker og små bord er også egnet for utendørs vårdekorasjoner i landlig stil. Du kan bruke disse til å vise blomster, planter og andre dekorasjoner. Ting som gamle dører og skodder, som du ganske enkelt plasserer løst ved siden av døren og muligens dekorerer med en krans, ser også veldig fine ut. En gammel sykkel med en plantet kurv ville også se bra ut i en slik dekorasjon.

Vårdekorasjon for hagen og balkongen

Vårdekorasjon ute på balkongen klessnor med vaser laget av glass

Våre siste ideer er flotte for å dekorere hagen din og balkongen. Den første innebærer å gjøre noen glass til vaser og henge dem på klessnoren. For å gjøre dette kan kleshengere for hvert glass tinkeres med wire og henges direkte i båndet. Tøypennene har en mer dekorativ funksjon i denne dekorasjonsideen, ettersom de ikke tåler glassene med vann alene. Men de tjener også til å holde de enkelte glassene på plass slik at de ikke sklir.

Lag fargerike blomsterpotter til utendørs av gamle bokser

Dekorer bokser med fargerik decoupage ved hjelp av servieteknikken og plant dem som vårdekorasjoner for utsiden

Om våren kan det være fargerikt, og det er denne ideen for dekorasjonen i uteområdet. Den er også perfekt for alle upcycling -fans, da den gjør gamle bokser til fargerike potter. Dette er materialene som trengs for dette prosjektet:

 • tomme blikkbokser av hvilken som helst størrelse
 • Servietter med fargerike mønstre
 • Roterende kutter (saks fungerer også) og matte
 • Serviettlim, f.eks. B. Mod Podge
 • Skumbørste
 • hvit spraymaling
 • Klar spray
 • Borpress med stålbor
 • små steiner
 • Jord
 • planter

Krydre metallboksen med serviettteknikken

Før du legger servietter på blikkboksene, må du male dem hvite med spraymaling. Papirservietter er veldig tynne, og plantene vil se bedre ut med hvit bakgrunn.

Skjær deretter hver serviett i størrelsen på formen som skal limes. For større doser kan det hende du må bruke mer enn én serivette. Fjern deretter det øverste laget av den kuttede servietten.

Dekk nå hele boksen med decoupagelim. Legg papirservietten forsiktig på boksen og trykk den ned med skumbørsten. Pakk servietten rundt boksen til den er helt dekket.

DIY vårdekorasjoner krydder og planter gamle bokser på utsiden

Når limet har tørket, måler du de dekorerte blikkboksene med minst 2 lag akryllakk. Dette beskytter uteplanterne fra elementene.

For å plante blikkboksene, borer du først hull i bunnen av boksene for drenering. Legg deretter et lag med steiner på bakken, fyll krukken med pottejord og plant plantene.

Med de fargerike krukkene kan du lage en blomstertrapp eller dekorere balkongrekkverket.

Previous Post
Kombiner belter – slik skal vi bruke motetilbehøret neste år!
Next Post
Lag dine egne hamburgerboller: 2 oppskrifter på luftige burgerboller